Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

projekt DOMU NOWOCZESNEGO, dom nowoczesny, modernistyczny

Recommended Posts

• Odpowiedzi 70
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Dlaczego u nas się tak nie projektuje a nawet jeśli znajdzie się projekt w podobnym stylu to jest to wielka rezydencja za ogromne pieniądze !

u nas też sie takie projektuje. tyle, że nie są to projekty masowe. Aż takiego zapotrzebowania na tego typu architekturę w naszym kraju po prostu nie ma (jeszcze odreagowujemy klocki z komuny).

Co do wielkości to się nie zgodzę. Powstają budynki o współczesnej architekturze także skromne o niewielkiej powierzchni.

za ogromne pieniądze to wciąż nadal więcej pseudopałacyków...[/quote

A ja myślę że zapotrzebowanie jest ( bo ile osób wchodzi na forum o nowoczesnej architekturze i nowoczesnych wnętrzach ) tylko nie ma typowych projektów o takich bryłach. Sama chciałam taki domek, niestety nie stać mnie na projekt indywidualny. A projekty typowe mają powierzchnie ogromnych rezydencji, ja chce dom do 160 m

• 1 month później...
A czy ktoś mógłby podpowiedzieć mi, jakim projekt mam wybrać, żeby był bez wieżyczek, w stylu nowoczesnym lub jak kto woli modernistycznym, ale zarazem ciepłym i do mieszkania, no i nie z płaskim dachem, bo warunki zabudowy... Czekam na propozycje, nie wykluczam projektów indywid. Powierzchania użytk, ok. 200-240m2