Gość 12.02.2003 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2003 Majac na uwadze ilosc i roznorodnosc wypowiedzi z jakimi mozna spotkac sie na Forum, chcialbym zaproponowac nasz wlasny konkurs najbardziej blyskotliwych wypowiedzi, ktory przeciez nie musialby miec tej samej nazwy jaka funkcjonuje w mediach. Moga to byc n.p. Miedziane Usta, czy jeszcze inne ... (wszelkie propozycje mile widziane!)Od pewnego czasu stykam sie z wypowiedziami, ktore poprzez swoja wnikliwosc, blyskotliwosc, konstrukcje logiczna i terminologie wprawiaja mnie w zdumoienie i utwierdzaja w przekonaniu o swojej niewiedzy i koniecznosci powierzenia wszystkiego Fachowcowi. Niniejszym zglaszam kandydature ADAMOS48 (wypowiedzi mozna znalesc w watkach o co i cwu, - a moze powinnismy je tutaj gromadzic?). Pozdr.jz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
radex 12.02.2003 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2003 Widzę Anonimie, że odszedłeś od formuły oryginalnego konkursu i poszukujemy najgłupszych wypowiedzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 12.02.2003 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2003 Skoro Anonimie 2 sie tak bardzo upierasz to napisze cos "madrego" (np. cytat Adamosa): WASZE PIENIĄDZE I WY BĘDZIECIE UŻYTKOWAĆ. MOJA OPINIA I POTWIERDZONE LATAMI PRAKTYKI,ORAZ JAKO HANDLOWIEC STYKAM SIĘ Z TYSIACAMI KLIENTÓW ROCZNIE PYTAJĄC ICH O OPINIE Z UŻYTKOWANIA KOTŁOW .DOSZŁEM DO WNIOSKU, WZYSKIE KOTŁY PO SCIĄGNIECIU OBUDOWY SĄ TAKIE SAME TZ.ZŁOŻONE Z TYCH SAMYCH MARKOWYCH PRODUCENTÓW NIKT NIE PRODUKUJE PIECA OD PODSTAW.NATOMIAST RÓZNI ICH WYGLĄD , CENA I BAJER ROZMAWIAMY O KLASIE SCIENNEJ SPRAWNOŚC 90%DO 93% MOŻLIWE BŁĘDY WYLICZENIOWE .FIZYKA NIE ZNA PERPETUM MOBILE .SUMUJĄC GAZ KTÓRY MA SWOJĄ KALORYCZNOŚĆ W CUDOWNYM PIECU NIE WIĘCEJ ENERGI ENERGIA TO W KLIENCIE ZBIERA GDY MÓGŁ KUPIĆ PIEC ZA 2000 A NIE 10000 TYŚ ZŁ, POWRACAJĄC CO WYBRAĆ PIEC 1 FUNKCYJNY Z ZASOBNIKIEM 60L BĘDZIE OPTYMALNY PONIEWAŻ USTAWIAMY GO NA CYRKULACJĘ I GDY WYCZERPIE WODĘ Z ZASOBNIKA DOPIERO PRZEŁĄCZY SIE NA TRYB PRACY 2 FUNKCYJNY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zibi.maz. 12.02.2003 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2003 Proponuje do tego jeszcze cytat V-ce Premiera M.Pola " najlepszy gaz to gaz własny".Pozdrawiam i życze więcej humoru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 12.02.2003 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2003 DROGA REDAKCJO proszę!!!!!!!Wprowadż kilka wądków na których będą się wypowiadać fachowcy a nie teoretycy którzy w pracy grzeją stołki i z nudów zabierają głos na Forum przez to ludziom którzy szukają konkretnej porady robią wodę z mózgu. 50% wypowiedzi to wypowiedzi ludzi którzy z budownictwem nie ma nic wspólnego i nigdy nie budowała i nie wybuduje domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysiekMarusza 13.02.2003 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2003 Dobra Panowie Anonimy ! Moze byscie sie tak ujawnili, skoro jestescie takimi fachmanami - tez uwazam, podobnie jak Wy, ze na forum trzeba nam profesjonali- stow ... A wiec - kaptury z glowy Krzysiek A co do Adamosa - na razie popieram kandydata na S.U. Post_PS Jestem gotow odszczekac kandydature, jak mnie przekona (wyliczeniai) ze ma racje [ Ta wiadomość była edytowana przez: KrzysiekMarusza dnia 2003-02-13 08:04 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hydraulik 13.02.2003 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2003 Są tacy co się znają ale Wy inwestorzy zamiast zapytać osobę doświadczoną (fachowca) wolicie zapytać kogoś kto zrobił coś raz w życiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marek K 13.02.2003 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2003 On 2003-02-13 08:58, niezły wrote: Są tacy co się znają ale Wy inwestorzy zamiast zapytać osobę doświadczoną (fachowca) wolicie zapytać kogoś kto zrobił coś raz w życiu I oczywiście, lepiej uzyskać pomoc od inwestora który coś zbudował, niż od "fachowca". Mogę zapewnić że: każdy zatrudniony przeze mnie, na mojej budowie "fachowiec" popełnił przynajmniej 3- poważne błędy konstrukcyjno-technologiczne. Gdyby to forum istniało wtedy, gdy budowałem, miałbym dużo, lub bardzo dużo mniej stresów. I oczywiście lepszy dom. Marek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 13.02.2003 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2003 Jeżeli mianem fachowca określasz "p. Henia" który kupił sobie palnik i butlę gazową i uważa się za speca od instalacji grzewczych to ja przepraszam idę projektować samoloty (jestem inżynierem o specjalności ciepłownictwo, ogrzewnictwo) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnes 13.02.2003 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2003 A`propos fachowców to szczególnie ich duzo wśród architektów,którzy projektując dom popełniają masę błędów o czym na własnej skórze przekonują się inwestorzy .A przecież ci co projektują to nie jakiś pan Bolek czy Władek z budowy A tak naprawdę to o dobrego fachowca trudno,oj trudno.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 13.02.2003 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2003 Proponuję anonimowego fachowca za wyraz wądek!Aby móc komuś coś poradzić na forum trzeba przynajmniej umieć pisać.Forum jest dla osób budujących i choć się skręcasz już od jakiegoś czasu, to będziemy tu pisać co chcemy i o czym chcemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 13.02.2003 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2003 Ja się nie buduję,ale z ciekawością czytam wypowiedzi,a czasem wtrącę swoje 5gr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ADAMOS48 25.02.2003 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2003 Myślę że komentarz jest zbyteczny .Dziękuje Panowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts