Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Czy jestem straszną zołzą?????

andrzejka

Recommended Posts

Andrzejka pamiętaj tutaj teraz najważniejsze jest Twój syn, teściowa da sobie radę a on przez taką sytuacje może dużo stracić, tym bardziej że teraz czuje się pewnie bo ma babcię za plecami, która go broni.

Napewno jest Ci ciężko bo jak widać jesteś dobra kobitka i wszytskim byś chciała dogodzić - tylko pamiętaj JESZCZE SIĘ TAKI NIE URODZIŁ CO BY WSZYSTKIM DOGODZIŁ.

Trzymam kciukasy :)

• Odpowiedzi 164
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Andrzejko Kochana Kobitkoproszę sobie ustalić priorytety i to JUŻ :evil:

Masz syna za którego jesteś odpowiedzialna RAZEM z mężem i to musi być WASZ NUMER 1.

Jeżeli chodzi o teściową to niech mąż naradzi się z rodzeństwem jak zorganizować opiekę nad teściową.PAMIĘTAJ NA POCZĄTKU WSZYSTKO JEST TRUDNE ALE Z CZASEM SIĘ WSZYSTKO UKŁADA I JEST LEPIEJ!!!!

I BĘDZIE CORAZ LEPIEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:p :p

Andrzejko Kochana Kobitkoproszę sobie ustalić priorytety i to JUŻ :evil:

Masz syna za którego jesteś odpowiedzialna RAZEM z mężem i to musi być WASZ NUMER 1.

Jeżeli chodzi o teściową to niech mąż naradzi się z rodzeństwem jak zorganizować opiekę nad teściową.PAMIĘTAJ NA POCZĄTKU WSZYSTKO JEST TRUDNE ALE Z CZASEM SIĘ WSZYSTKO UKŁADA I JEST LEPIEJ!!!!

I BĘDZIE CORAZ LEPIEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:p :p

Priorytety to ja znam :-?

:wink:

A co do narady z rodzenstwem to brat męża z żoną zapraszaja ją do siebie na kilka miesiecy -blisko od nas 10 km- a ona nie chce bo oni sa zli , mają brudno itp :-? :-?

Drugi brat ma dom wyposażony od a do z i mieszka za granica , chciał zeby ona nim sie opiekowała a ona nie chce :-? :-?

Ona chce z nami :-? choć i ja jestem zła i dzieci i mąż :-? :-?

Nie rozumiem tego , dlaczego ona tak bardzo chce być z nami choć są te wojny i żale i jest zle :-? :roll: :roll:

Ona na razie nie potrzebuje opieki a zresztą czy ktoś by ją dobrze umiał sie opiekowac, znam to na pamiec, co nie zrobię i tak zle i do poprawki :-?

A ja czuję że mam swoje lata i chcem żyć po swojemu, swobodnie, tak jak ja chcem a nie patrząc zawsze na to co ktoś myśli :-? :-?

Głupio mi że pisze tu o osobistych sprawach :oops: :oops: ale to forum to dla mnie dzięki wam cos więcej niż zwykły wirtualny świat, traktuję was jak realnych ludzi i naprawdę ciesze się, ze jest ktoś kto w trudnych chwilach pomoże :-? 8)

Sytuacja jest straszna, po wczorajszej rozmowie teściowa nie nocowała w domu a u tego syna co ma dom :-?

Dziś była w domu i powiedziała, ze poszła tam dla syna i wnuków by był spokój :-? :-?

Chyba przegięłam :oops: :oops: :oops:

Ale moze to jest jakieś wyjście :roll: :roll:

Nie musze pisac chyba jak sie czuję podle :-? :oops: :-? :oops: :(

Ale może sie jakoś wszystko ułoży :roll: :roll:

Szkoda mi jej bo napewno zawalił sie jej świat ale może za jakiś czas będą i dobre strony tego :roll: :roll: :roll:

Szkoda mi męża bo on chyba ma teraz najgorzej, nie dosyć że wraca z budowy bardzo pózno w nocy to jeszcze i ta sytuacja :-? :(

Andrzejko to że teściowa poszła do drugiego syna na noc to pierwszy krok na nowej drodze,jednak teściowa może z kimś innym wytrzymać oprócz Ciebie,inni też mogą być cacy :roll:

Zgadzam się z babajagą jeżeli uwżasz że każde rozwiązanie jest złe(bo zawsze ktoś ucierpi??) to rzeczywiście niech chociaż Tobie będzie dobrze - w końcu zapracowałaś na to :roll:

jednak teściowa może z kimś innym wytrzymać oprócz Ciebie,inni też mogą być cacy

jest tam sama :-? Gospodarz za granicą mieszka :-?

Zgadzam się z babajagą jeżeli uwżasz że każde rozwiązanie jest złe(bo zawsze ktoś ucierpi??) to rzeczywiście niech chociaż Tobie będzie dobrze - w końcu zapracowałaś na to

Tak to wszytko prawda ale czuję sie okropnie :-? :-?

Wiem że wszystko przemija i to tez więc oby tylko przetrwać jako tako :-?

Szkoda mi jej bo napewno zawalił sie jej świat ale może za jakiś czas będą i dobre strony tego

andrzejko a Tobie sie nie "zchromolil" :evil: normalnie nie moge tego czytac :wink: i jak kasia pisze nie robisz nikomu krzywdy... a kurna jeszcze jak sie nagniesz to mozesz sobie w rodzinie niezla bryndze zrobic... nie wierze ze wytrzymasz psychicznie dalsze mieszkanie z tesciowa, nie mowiac o wychowywaniu dzieci.... no ciulne Cie zaraz jak sie bedziesz dalej tak zadreczac :roll: :wink: [/b]

Nie robisz nikomu krzywdy - kiedy to zrozumiesz?

jak kasia pisze nie robisz nikomu krzywdy...

Wiem, ze jestescie ze mną ale to przeciez nie prawda :-? bo już zrobiłam krzywdę, komu :roll: teściowej, moze mężowi :roll:

DZiś mój syn poszedł nocowac do babci :-?

Pozwoliłam bo nie jest moim zamiarem separowanie go od babci :-? i dzwoniłam teraz :-?

I mam nadzieję tylko, ze to sie ułoży :-?

I tak myślałam wczoraj, ze będzie z tego straszna draka :-?

A gdyby nie te moje wurzuty sumienia było by w miarę :-?

I nawet brat mego męża mnie nie potępił :o :-?

Wiem wiem mam sie nie zadręczać :-?

Dzieki 8)

Wiem, ze jestescie ze mną ale to przeciez nie prawda bo już zrobiłam krzywdę, komu teściowej, moze mężowi

no i padnij teraz na kolana i posypuj glowe popiolem :lol:

dziewczyno musisz sobie zdac wkoncu z tego sprawe ze oprocz szacunku jaki sie nalezy starszej osobnie, nic ale to nic Was w "statucie wartosci" nie rozni !!! jestes dorosla kobieta tak samo jak tesciowa, jestes zona, matka, tak samo jak Ona czyli jestescie na ten samej pozycji wyjsciowej.

I tak jak Ona ma wizje zyciowe, tak samo Ty mozesz miec swoje i jak najbardziej rozniace sie od Jej wizji. Nikt, ale to nikt nie ma prawa wizji Twojego zycia i Twojej rodziny naginac do swoich wyobrazen !!!!

i zastanowila mnie jeszcze jedna Twoja wypowiedz

I nawet brat mego męża mnie nie potępił

a co Ciebie kurna to obchodzi :o olej to, nikt nie ma prawa (pisze to po raz ktorys tam ale musze to wbic Tobie do glowy) potepiac Ciebie za Twoje zyciowe, normalne zyciowe decyzje.... dotyczace Twojej osoby.

sorry ze tak troche ostro pisze, ale mam troche doswiadczenia "bycia tesciowa" i nie wyobrazam sobie takiego ukladu z mojej strony !!!! "Moje" dzieci sa dorosle i traktuje Je jak doroslych ludzi, a nie podlotki czy narzedzie do manipulacji zeby bylo na moje.