Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Czy jestem straszną zołzą?????

andrzejka

Recommended Posts

I tak jak Ona ma wizje zyciowe, tak samo Ty mozesz miec swoje i jak najbardziej rozniace sie od Jej wizji. Nikt, ale to nikt nie ma prawa wizji Twojego zycia i Twojej rodziny naginac do swoich wyobrazen !!!!

Wiem o tym ale mam wrażenie teraz że idę po trupach do celu :-? :-?

a co Ciebie kurna to obchodzi olej to, nikt nie ma prawa (pisze to po raz ktorys tam ale musze to wbic Tobie do glowy) potepiac Ciebie za Twoje zyciowe, normalne zyciowe decyzje.... dotyczace Twojej osoby.

Nie obchodzi mnie aż tak bardzo :-? ale dąło mi to do myślenia, skoro jej syn , nie mój mąz który może być stronniczy :roll: twierdzi, ze mnie rozumie to może nie jestem az taka zołza :-? :-?

sorry ze tak troche ostro pisze, ale mam troche doswiadczenia "bycia tesciowa" i nie wyobrazam sobie takiego ukladu z mojej strony !!!! "Moje" dzieci sa dorosle i traktuje Je jak doroslych ludzi, a nie podlotki czy narzedzie do manipulacji zeby bylo na moje.

Dobrze że tak piszesz 8) :wink:

Moja tesciowa niestety zawsze manipuluje wszystkimi, ba nawet obcych ludzi poucza na ulicy a ja mam tego dośc :-?

DZięki bardzo 8)

• Odpowiedzi 164
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Nie obchodzi mnie aż tak bardzo :-? ale dąło mi to do myślenia, skoro jej syn , nie mój mąz który może być stronniczy :roll: twierdzi, ze mnie rozumie to może nie jestem az taka zołza :-? :-?

kurcze no pewnie że nie jesteś zołzą, zrozum to wreszcie. Po prostu chcesz żyć po swojemu i masz do tego prawo!

ps. dla mnie ta wyprowadzka teściowej to taki szantażyk emocjonalny :-?

Wiem o tym ale mam wrażenie teraz że idę po trupach do celu

to co Ty robisz to jest pikus, bo mogla bym Ci z autopsji pokazac jak sie idzie po trupach do celu :lol: moi ex tesciowie byli tez "tesciami z prawdziwego zdarzenia"... ale ze ja od dziecka bylam osoba walczaca o wolnosc i demokracje swojej osoby hihi to im sie ze mna nie za bardzo udawalo :wink: i skapitulowali po pewnym czasie.... no i bylo wszystko cacy i nadal tak jest, chociaz juz nie jestem ich synowa.

I jak masz dosc, to powiedz dosc... moze tesciowa tez nabierze troche pokory i szacunku do zycia, na dobre Jej to tez wyjdzie 8)

ps. dla mnie ta wyprowadzka teściowej to taki szantażyk emocjonalny

normalka, te typy tak maja :wink:

andrzejka tylko zebys mnie zle nie zrozumiala, ja nie mowie ze Twoja tesciowa jest zla kobieta i jest beee.... Tylko ze jezeli Jej sposob na zycie jest taki a nie inny, to jest Jej sprawa i nikt tego krytykowac nie bedzie, ale nie kazdy na taki sposob na zycie musi sie zgadzac, tym bardziej ze ingeruje on w Twoja wolnosc osobista !!! bosh jak to dretwo brzmi :wink:

Andrzejka jakie trupy :o :roll:

Twoja teściowa powinna dziekować że ma taką synową ( i dziekowa że nie trafiła na mnie :wink: :) ).

Wszyscy Cię popieramy bo wiemy że Ty masz rację, i jak napisałaś nawet brat zrozumiał więc chyba coś w tym jest.

A teraz głowa do góry i do przodu :)

DZięki wam bardzo :p :p

Spokój, cisza, sielanka 8) :-? 8)

Tesciowa czasami przychodzi po jakieś swoje rzeczy, rozmawiamy ze sobą, pozwalam synowi nocowac u niej jak na następny dzień nie ma szkoły ale jak ustalamy, ze będzie o którejs godzinie żeby sie pouczyć to jest 8)

Narazie jest ok 8) 8) 8)

I chyba dzięki wam tez troche bo ja niby jestem uparta ale zawsze mam opory jak komuś sprawiam przykrość :-?

A teraz nauczyłam sie mówić nie 8)

Pozdrówka 8)

Ps

Watro było walczyć o swoje 8) :wink:

:p :p :p :p :p

Ja w nieświadomości sobie spędzam Święto Pracy a tu takie cuda :o

Zapraszam 8)

Prosze co kto lubi 8)

http://www.barmanblues.com/wp-content/Blue_Sky.JPGhttp://www.barmanblues.com/wp-content/Wujek_Joe.JPGhttp://www.barmanblues.com/wp-content/Billy%20The%20Kid_1.JPGhttp://www.barmanblues.com/wp-content/Tequila_Shot.JPG