Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

zaczynam nowe zycie.

duszka04

Recommended Posts

witam was serdecznie.dzieki wam i swoim przemysleniom zaczynam nowe zycie. nie było mnie tutaj zbyt długo,gdyż poroniłam.teraz wiem,ze musze zrobic wszystko,aby to sie wiecej nie powtórzyło.wiec zaczęłam odchudzanie.postanowiłam wziąśc sie za siebie narazie staram sie pić ziółka, jeśc mniej, i za kilka dni zaczne cwiczyc tzn w klubie, bo w domu juz zczęłam ćwiczyc,narazie nie moge zbyt wiele zrobić,ale staram sie i to się liczy.nie mam wsparcia bliskich i jest mi trudniej ,ale wiem,ze musze dac rade , nie mogę się poddac.powoli zacznę tez zmieniac inne aspekty swojego życia.ale wpierw musze poradzic sobie sama ze sobą.wielkie dzieki i do kliknięcia wkrótce;)

pozdrowionka

Duszko , odnalazłaś się!

Posłuchaj mnie uważnie.

Większość naszych problemów , siedzi w naszej głowie.

Często jest tak, że czujemy się nieszczęśliwe bo : bliscy.., tusza.. itp.

Zastanów się czy to nie jest twoja ucieczka , pretekst do tego aby tak się czuć. Bardzo Cię proszę, nie zrozum mnie źle.

Czasem wydaje nam się, że inni nas nie akceptują, i zasklepiamy się w takim postrzeganiu samych siebie.To nie jest dobra droga.

Definitywnie stwierdziłaś ,że bliscy Cię nie rozumieją, ale próbowałaś rozmawiać ?

Być może wydaje Ci się że rozmawiałaś ?

Trzymaj się cieplutko!

witaj babajago

czy dzisiaj czuje sie neiszczesliwa,hm i tak i nie. tak poniewaz nie moge zjesc tego co lubie, musze jesc w okreslonych porach pić herbaty i ziólka których nie znosze,ale ...przyzwyczajam sie,bo wiem,ze czeka mnie nagroda.

masz racje to byłą ucieczka od ludzi od swiata,zyłamw swoim bezpiecnzym swiecie,ale juz nei hce w końcu zycie ma sie ejdno.

rodzinie nie przeszkadza,ze jestem pączusiem,męzowi tak,bo chciałby, abym chociaz wazyła tyle, co wazyłam jak sie poznalismy. akceptuje siebie,ale jeśli chce miec dzieci, bardziej udane zycie sexualne i zyc musze zrzucić mnóstwo kilogramów.Poza tym chce tego dla samej siebie.

Abliscy, czyli przede wszystkim mąz nie rozumie wielu spraw, a ja ie rozumiem jego motywów,np dotyczacych adopcji.W końcu jelsi nie bede mogłą meic dzieci, to czy warto jesy zyc samemu? cyz lepiej podzielic sie soba i miłościa z innymi bezbronnymi istotkami? ja zawsze marzyłąm ,ze adoptuje choc jedno dziecko, bez wzgledu na to czy bede miałą swoje ,czy nie.

reszta rodziny, jak w kazdej rodiznie w edntch sprawach sie rozumiemy w innych nie,w końcu kazdy jest inny i ma prawo do swojego, zdania i poglądów.

pozdrawiam

witaj giergo

dzieki,ze wierzysz,ja etz wierze zwłąszcza ze najgorsze poczatki za mną,teraz pozostało juz tylko zapisac sie gdzies na ćwiczonka,albo chodzic na basen i juz bedzie z górki, dooki,nie ebde miała kryzysu.pozdrawiam serdecznie

Tak trzymać! A basen, ćwiczonka itp. - nawet nie wiesz jak pomagają.

Uwaga, to jest podpucha.

Nie dajcie się nabrać.

Dlaczego sądzisz że to podpucha!!!

Myślisz że duszka 04 - to psycholog(może facet)który pisze pracę doktorską na temat zachowań kobiet w trudnych sytuacjach życiowych.................

a ja jej wierzę ............. a może się mylę ----- hmmmm---

sama już nie wiem ......... tracę wiarę w szczerość ludzi...........

Uwaga, to jest podpucha.

Nie dajcie się nabrać.

Dlaczego sądzisz że to podpucha!!!

Myślisz że duszka 04 - to psycholog(może facet)który pisze pracę doktorską na temat zachowań kobiet w trudnych sytuacjach życiowych.................

a ja jej wierzę ............. a może się mylę ----- hmmmm---

sama już nie wiem ......... tracę wiarę w szczerość ludzi...........

jest tu taki jeden co se lubi takie posciki popisać :wink:

czasami mu sie uda cos fajnego szkryfnąć .....

witam.

sylwiapsik niestety musze rozczarowac wszystkich,ale jestem kobieta,a kto nie wierzy to jego problem. Tracisz wiare w ludzi, a to niedobrze, bo skoro ja odzyskuje wiare w siebie i w ludzi ty tez powinnas.

Nie znacie mnie i moich losów to co mnie skłonio do napisania do was, to bezsilnośc, chciałam pomocy i ja otrzym ałam.teraz musze tylko wytrwac w swoich postanowieniach.życze miłego dnia.

a ty rafal9 zobacz czy ci czasami w spodniach cos nie zanika, bo bronic sie potrafie przed takimi osobami jak ty,a nie chciałabym byc nieprzyjemna, bo to nie w moim stylu. Ach , no tak , co to obchodzi takiego " pustaka" jakim ty jestes.

pozdrawiam

witam.

sylwiapsik niestety musze rozczarowac wszystkich,ale jestem kobieta,a kto nie wierzy to jego problem. Tracisz wiare w ludzi, a to niedobrze, bo skoro ja odzyskuje wiare w siebie i w ludzi ty tez powinnas.

Nie znacie mnie i moich losów to co mnie skłonio do napisania do was, to bezsilnośc, chciałam pomocy i ja otrzym ałam.teraz musze tylko wytrwac w swoich postanowieniach.życze miłego dnia.

a ty rafal9 zobacz czy ci czasami w spodniach cos nie zanika, bo bronic sie potrafie przed takimi osobami jak ty,a nie chciałabym byc nieprzyjemna, bo to nie w moim stylu. Ach , no tak , co to obchodzi takiego " pustaka" jakim ty jestes.

pozdrawiam

Ale mi się oberwało. :D

Ojojojoj - chyba się załamię psychicznie.

Ojojojoj - co ze mną teraz będzie?

Będziesz mnie mieć na sumieniu.

Nie dam sobie z tym rady.

Ratunku!!! Psychologa mi dawać natychmiast.

pozdrawiam

Ale mi się oberwało. :D

Ojojojoj - chyba się załamię psychicznie.

Ojojojoj - co ze mną teraz będzie?

Będziesz mnie mieć na sumieniu.

Nie dam sobie z tym rady.

Ratunku!!! Psychologa mi dawać natychmiast.

:lol: :lol: :lol:

pozdrawiam

eee, duszka...nie jest z toba zle, jak jeszcze masz czas i ochote takie mile , sympatyczne i ogolnie z klasa epitety wymyslac....

pozdrawiam

Kurka....skąd ja znam ten styl...? http://manu.dogomania.pl/emot/hmm.gif

pozdrawiam

Kurka....skąd ja znam ten styl...? http://manu.dogomania.pl/emot/hmm.gif

no,noo,noooo , hmmm , skąd?? alem ciekawa :oops: