xrobertx 21.03.2006 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 Od wczoraj jest nowa oferta w Kredyt Banku. Czy możecie ją ocenić, czy ktoś brał u nich kredyt. np. marża 0,9 dla kwoty pow. 50 tys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BORG 21.03.2006 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 ja mam z KB, brałem w grudniu i załapałem się na promocję, bez prowizji, bez opłat, ubezpieczenie na życie bank płaci. CHF 150k/30 lat marża 2% (ze względu na niski wkład własny i na nowego klienta banku) W moim przypadku strasznie szli na rękę, gdzie w innym banku by mnie wywalili No i chyba najważniejsze - 50% faktur na pokrycie kredytu resztę można systemem gospodarczym lub przeznaczyć na coś innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Łapa 03.04.2006 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 Witam co masz na mysli mówjac ,,strasznie szli na reke,, tez staram sie tam o kredyt wjec jestem ciekaw co wynegocjowałeś,,moze skorzystam z twoich rad,pozdro i dzeki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BORG 03.04.2006 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 Witam co masz na mysli mówjac ,,strasznie szli na reke,, tez staram sie tam o kredyt wjec jestem ciekaw co wynegocjowałeś,,moze skorzystam z twoich rad,pozdro i dzeki!!! Problemy z dokumentacją budowy, wyceną, wpisem do księgi itp. Dużo rzeczy donosiliśmy później Udało się nam wynegocjować niską marżę (z 2,5 na 1, w stosunku do niskiego wkładu kredytu oraz faktu, że bylismy nowymi klientami banku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts