GGGosik 12.02.2008 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 Nikt nic nie ma w tym temacie?Stolarz namawia mnie do HPL, a ktoś mnie uprzedzał przedHPL.... co to jest i czym to jeść? Czy wytrzyma x-lat? Przy płycie,na której będzie się gotowało? Przy zlewie?Pomóżcie proszę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 12.02.2008 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 moja znajoma ma panele z aluminium chyba, kupowała w Ikei (już ich nie ma w ofercie) i jest zadowolona .... inox chyba trudny w czyszczeniu wiem to po lodówce, a wiadomo co się dzieje w pobliżu płyty ..... trochę więcej niż na lodówce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GGGosik 12.02.2008 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 Ale czy na stali zostaną ślady po pryskaniu tłuszczu? Czy da się to spokojnie domyć?Bo ktoś mi mówił, że się nie da domyć ze stali.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 12.02.2008 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 no właśnie ten tłuszcz jest dość wredny na pewno wymaga trochę pracy, ale da się doszorować inox czyści się specjalnymi oleistymi środkami (przynajmniej ja takich używam) alu czyszczę mleczkiem do tego przeznaczonym na pewno z kamieniem czy gresem jest dużo mniej roboty no ale to wszystko kwestia Twojego gustu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GGGosik 12.02.2008 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 Jakich środków używasz? Kupię coś, co już jest sprawdzone Z góry dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 12.02.2008 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 między innymi tego preparatu http://www.drweigert.com/web/web-PL.nsf/0/7A5F810571EC2B13C12573520045BD45/$FILE/Ulotka_neoblank_Spray_2.2005.pdf oraz Chromol też taki olejek i pastę firmy Tergo do alu mleczko firmy Starwax Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidka i Janusz 12.02.2008 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 Ale czy na stali zostaną ślady po pryskaniu tłuszczu? Czy da się to spokojnie domyć? Bo ktoś mi mówił, że się nie da domyć ze stali.... Miałam blachę w mieszkaniu przy kuchence gazowej, oraz przy zlewie. Nie było większego problemu, tłusz zmywałam tzw mleczkiem cilit, czy coś takiego. Wtedy nie chciłam płytek, teraz również ich nie mam. Jest natopiast plexi prążkowana. Wygląda jeszcze lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GGGosik 12.02.2008 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 A jaką miałaś tę blachę? Bo mi proponują w hurtowni metali:gładką z połyskiem, matową i szczotkowaną.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidka i Janusz 12.02.2008 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 A jaką miałaś tę blachę? Bo mi proponują w hurtowni metali: gładką z połyskiem, matową i szczotkowaną.... Jeżeli się nie mylę to gładką, szczotkowaną. Na tej z połyskiem strasznie odznaczają się plamki.( coś jak plamy na lustrze) Wracając do środków, to często używałąm płyn do szyb- łatwiej się zmywało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GGGosik 12.02.2008 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 O właśnie, też słyszałam o płynie do szyb A gdzie mogę kupić ten środek Neoblank spray? Szukałam sklepu internetowego i nic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 12.02.2008 23:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 proszę adresik http://www.sklep.leshigiena.pl/product_info.php/products_id/384 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GGGosik 13.02.2008 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 izat: dzięki za kontakt do sklepu Lidka i Janusz: już wybrałam w hurtowni, bierzemy szczotkowaną Dzięki za radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 13.02.2008 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 izat: dzięki za kontakt do sklepu do usług Gosik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidka i Janusz 14.02.2008 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 izat: dzięki za kontakt do sklepu Lidka i Janusz: już wybrałam w hurtowni, bierzemy szczotkowaną Dzięki za radę Świetnie będzie wyglądać, pozdrawiam Lidka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mkkafe 14.02.2008 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 ja mam cos takiego nie jest to blacha - to folia na plexy - samoprzylepna - przemywam zwykla mikrofibra bez zadnych srodkow czystosci. Ma 6 lat - jest okihttp://img209.imageshack.us/img209/927/aaaauc4.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 15.02.2008 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 GGGosik czy możes zpodać mi namiary gdzie kupujesz tę balche i jaki jest jej kkoszt? Może być na pv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lucyna1 18.02.2008 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 GGGosik Ja mam na ścianie samoprzylepną mate z folii aluminiowej. Jest to produkt austriacki. Sprawdza sie rewelacyjnie. Myje sie bajecznie, a wyglada zajefajnie. Kazdy kto do nas przychodzi zwraca uwagę na tę scianę. Jesli bedziesz zainteresowana to przeslę ci zdjęcia z bliska-ja to wyglada. Jak ją kupowałam to było sporo wzorów -może bys cos dla siebie wybrała. pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika i wojtek 18.02.2008 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 GGGosik Ja mam na ścianie samoprzylepną mate z folii aluminiowej. Jest to produkt austriacki. Sprawdza sie rewelacyjnie. Myje sie bajecznie, a wyglada zajefajnie. Kazdy kto do nas przychodzi zwraca uwagę na tę scianę. Jesli bedziesz zainteresowana to przeslę ci zdjęcia z bliska-ja to wyglada. Jak ją kupowałam to było sporo wzorów -może bys cos dla siebie wybrała. pozdrowionka jesli możesz to ja bym porosiła na priva [email protected] zdjęcia z folia i ew. info ile kosztowała i gzdie to kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lucyna1 18.02.2008 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 monika i wojtek http://images26.fotosik.pl/161/3b652c00974e4ac4.jpg tak sie prezentuje mata na ścianie http://images30.fotosik.pl/161/a7d08cb591fdc807.jpg takie są przedziały cenowe http://images28.fotosik.pl/161/ecd56a09099df364.jpg a takie były rodzaje mat chyba zapomniałam dodać ze te małe kwadraciki na macie wyglądają jak maleńkie lustereczka w wym. 1x1 cm .Efekt po prostu boski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GGGosik 18.02.2008 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 Tak, znam te okleiny, widziałam na żywo, ale jakoś to do mnie nie przemówiło.... Uparłam się na blachę, bo ktoś mi powiedział, że "blacha to jednak blacha" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts