KARO1 21.03.2006 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 Proszę o poradę. Mam dwie mozliwości. Chodzi o kase wiec tylko takie a nie inne lub z mixowaneJakie schody wolelibyście ? 1) drewnane, tralki też drewniane, skrzyniowe 2) drewnine, tralki łączome metal+drewno (w środku metal na kóncach drewno), ażurowe. Proszę wybierzcie wariant 1 lub 2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KARO1 21.03.2006 17:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 właśnie takie tralki łączone http://www.alcoschody.pl/galeria/galeria_01.jpg lub takie http://www.alcoschody.pl/galeria/galeria_02.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 21.03.2006 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 Ja bym wybrała te pierwsze.Schody wyglądają lekko i tralki są w/g mnie ładniejsze, bo proste. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 21.03.2006 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 I te pierwsze i te drugie sa ladne...Ja wybralabym te drugie, bo po prostu lubie drewno - wszedzie duzo drewna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KARO1 21.03.2006 18:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 dzięki odpowiedziały mi moje faworytki Zobacze co powiedzą inni ale jak tak patrze to chyba te pierwsze wezmę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 21.03.2006 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 Te pierwsze, bardziej do wnetrz nowoczesnych, te drugie do tradycyjnych...Choc mowie jako przecietniak, nie jako znawca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NatkaB 21.03.2006 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 dzięki odpowiedziały mi moje faworytki to ja już się nie wypowiadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 21.03.2006 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 dzięki odpowiedziały mi moje faworytki to ja już się nie wypowiadam no ale przeciez pisze tez... "zobacze co powiedza inny" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna K. 21.03.2006 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 Jeśli chodzi ci o pieniądze, to wydaje mi się, że schody mix będą dużo droższe. Schody drewniane nie zawsze muszą być do wnętrz tradycyjnych. Ja urządzam mieszkanie w miarę nowocześnie. I mam schody drewniane(stolarz zamontował dopiero pierwszą część na strych), które wg mnie będą idealnie pasować do wnętrza. Tralki nie są toczone. Próbowałam, ale coś nie mogę wkleić zdjęcia. Już mnie złość bierze. Nie wiem co robię nie tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna K. 21.03.2006 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 Jeśli chodzi ci o pieniądze, to wydaje mi się, że schody mix będą dużo droższe. Schody drewniane nie zawsze muszą być do wnętrz tradycyjnych. Ja urządzam mieszkanie w miarę nowocześnie. I mam schody drewniane(stolarz zamontował dopiero pierwszą część na strych), które wg mnie będą idealnie pasować do wnętrza. Tralki nie są toczone. Próbowałam, ale coś nie mogę wkleić zdjęcia. Już mnie złość bierze. Nie wiem co robię nie tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 21.03.2006 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 obydwa wzory są ładne ale coś bardzie ciągnie mnie do pierwszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna K. 21.03.2006 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 Zaznaczam, że schody jeszcze nie są skończone. http://img358.imageshack.us/my.php?image=dsc002566ox.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 21.03.2006 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 Jeśli chodzi ci o pieniądze, to wydaje mi się, że schody mix będą dużo droższe. Schody drewniane nie zawsze muszą być do wnętrz tradycyjnych. Ja urządzam mieszkanie w miarę nowocześnie. I mam schody drewniane(stolarz zamontował dopiero pierwszą część na strych), które wg mnie będą idealnie pasować do wnętrza. Tralki nie są toczone. Próbowałam, ale coś nie mogę wkleić zdjęcia. Już mnie złość bierze. Nie wiem co robię nie tak. Anna Twoje drewniane schody sa piekne i raczej nowoczesne... Tamte, jednak, wygladaja mi na tradycyjne... ale zemnie uparte babsko.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NatkaB 21.03.2006 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 Zaznaczam, że schody jeszcze nie są skończone. http://img358.imageshack.us/my.php?image=dsc002566ox.jpg http://img358.imageshack.us/img358/8848/dsc002566ox.jpg ładne te schody! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KARO1 22.03.2006 07:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2006 dzięki odpowiedziały mi moje faworytki to ja już się nie wypowiadam Natko ale ty tez jesteś faworytką. Zresztą mam ich wile na forum każda wypowiedz jest dla mnie ważna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KARO1 22.03.2006 07:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2006 AnnaK Twoje schody są śliczne. Przyznam ze schody skrzyniowe, które zamieściałam są bardziej tradycyjne niz te co ja mam wybrane. Te wybrane mają tralki proste nie prowfilowane wiec też są bardziej nowoczesne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 22.03.2006 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2006 Natka jest jedną z moich NAJWAŻNIEJSZYCH doradczyń i dzięki Jej opinii będę miec okap w kuchni !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga KN 22.03.2006 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2006 Oj bardzo ładne są schody pierwsze, właśnie takie chciałabym mieć w domku. pozdrawiam Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ozzie 22.03.2006 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2006 A moze jeszcze ina sugestia.. My mamy schody drewniane z ciemengo drewna, a podstopnice z jasnego mdf w kolorze sciany. Tralki sa bardzo proste ze stali nerdzewnej, a porecz z tego samego drewna jatoba. Wyszlo fajnie, nam sie podoba. Przez to laczenie schody wydaja sie lekkie. Nie umiem zamieszczac zdjec Moge wyslac ci zdjecia na inny email. Wnetrze domu dosc nowoczesne, ale mam troche starych rzeczy i wszystko sie razem fajnie komponuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KARO1 22.03.2006 11:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2006 ozzie to jak możesz to wyslij mi na adres: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts