kofi 22.03.2006 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2006 Też głosuję za pierwszymi, chociaż mam bardzo podobne do drugich, bo mąż mnie namówił, czego chyba żałuje. Anna K.: Twoje schody są piękne, szkoda, że nie pokazałaś ich wcześniej. Może te nasze całkiem drewniane bym od Ciebie zmałpowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna K. 22.03.2006 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2006 Nie pokazywałam wcześniej, bo w zasadzie nie ma jeszcze co pokazywać. Nie są jeszcze obudowane. Kiedy będą skończone to umieszczę na forum, żeby inni sobie podpatrzyli. Kiedyś szukałam wzoru i nie znalazłam nic, co by mi odpowiadało. Jest mnóstwo firm i wzorów schodów w internecie, ale cięzko cokolwiek wybrać. Podobały mi się właśnie takie jak na 1 zdjęciu KARO1, ale cena odstraszyła - 40-60 zł za tralkę. W końcu stolarz powiedział, żebym zaufała jemu. Zrobi tak, że będzie mi się podobało. Miałam trochę pietra, bo wybrałam kolor, ale wzoru balustrady i tralek nie znalazłam. Zobaczyłam dopiero jak przyjechał montować. Zanim przyjechał, przez tydzień tak mnie nosiło, że nie mogłam usiedzieć w miejscu. Ostatecznie zaufałam obcemu człowiekowi, a schody robi się chyba raz na całe życie - za droga impreza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ozzie 22.03.2006 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2006 Na mail Karo wyslalam 4 zdjecia naszych schodow, jezeli Karo umiesci je tutaj, to bedzie mozna je zobaczyc. Dodam tylko, ze schody sa w 100% naszym projektem (moim i meza) , a wykonal je lokalny stolarz. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KARO1 23.03.2006 20:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2006 ozzie dostałm zdjęcia. Zarówno schody jak i wnętrze piękne. Schody postaram się wrzucić po weekendzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ozzie 03.04.2006 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 Witaj Karo,kiedy uda ci sie umiescic zdjecia schodow? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KARO1 03.04.2006 06:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 postaram się jutro wieczorem ale Twoje oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts