Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Szukam osoby, która zgodziłaby się przewieźć kotkę ze schroniska w Sochaczewie do Warszawy. Osoba chętna na adopcję nie ma samochodu i jest problem z dowozem kota. Czy jest ktoś kto w niedługim czasie będzie jechał taką trasą ?
https://forum.murator.pl/topic/50477-szukam-transportu-dla-kotki-ze-schroniska-za%C5%82atwione/

Zuza podaję Ci e-mail do zainteresowanej,(kira [email protected]) czy mogłabyś do niej napisać na podany adres i uzgodnić sprawę. Schronisko działa w godzinach 7-17. Będziemy Ci wdzięczni za pomoc. Napisz jak wygląda sytuacja. Pozdrawiam

Odezwała się Mareczka, wolontariuszka ze schroniska w Sochaczewie. Być może ona dogada się i zawiezie ją tam. Podałem jej

e-mail :[email protected]

Czekaj, bo się pogubiłam :) Tak, mieszkam w Warszawie. Z przyjemnością pojadę i przywiozę kocisko, jeżeli ma znaleźć porządny domek.

Ale się pogubiłam kto kogo gdzie zawiezie :)

Może tak - mój mail: [email protected] . Kto tam potrzebuje niech się do mnie odzywa :)

Zuza !

jesli mozesz przywiesc kotke - to bardzo chetnie Ci potowarzysze!

ja mam rozwalony samochod a chetnie bym schronisko w Sochaczewie odwiedzila , przy okazji obejrzalabym te nieszcesna Klare

doswiadczenie z kotami mam, jakis kontenerek do przewozu zorganiuzuje i wejde do schroniska :wink:

ps. mozemy sie podzielic kosztami paliwa , jak chcesz

jak cos to pisz na prv albo na maila , albo czekaj, ja napisze

pozdrawiam!

Odezwała się Mareczka, wolontariuszka ze schroniska w Sochaczewie. Być może ona dogada się i zawiezie ją tam. Podałem jej

e-mail :[email protected]

Tyberian , jesli Mareczka to Magda to ja z nia dzis rozmawialm

mowila ze mogla by jakos kotke dostarczyc do wawy (chodzilo akurat o Klare - ale to nie wazne)

jesli jednak Zuza35 bylaby sklonna pojechac do Sochaczewa i przywiesc kotke do Wawy - to bardzo chetnie bym sie z nia zabrala, bo przy okazji zorientowalabym sie na miejscu jak to wszystko wyglada

napisalam na maila

jestem do dyspozycji sobota lub niedziela (tylko najpozniej w piatek musialabym wiedziec ktory dzien Tobie pasuje)

jak cos to czekam na maila lub tel

pozdrawiam!

Piękne dzięki za pomoc, czekamy na konkretną odpowiedź zainteresowanej. Napisała tylko, że pisze właśnie do Mareczki i odpowie nam ale na razie nic. Jutro a właściwie dzisiaj będzie wiadomo co i jak.

Osoba która adoptuje Basię - Zuzia, napisała do matki, że dogadała się z naszą Zuzą na sobotę między 10-11. Podobno w sobotę wydają zwierzaki w schronie do godziny 12.

Niestety, kobieta z Lublina zrezygnowała z Klary, pewnie przestraszyło ją to chore ucho. Trudno , na siłę jej nie wepchniemy, bedzie musiala poczekać na chętnego. Pozdrawiam i dziękuję za Waszą pomoc i złote serducha. Może chociaż Basi uda się uniknąć ponurego losu, dzięki Wam.

Ej tam, zajrzyj na wątek poświęcony Klarze :) Razem z Basią przyjeżdża do Wawy w sobotę. Znalazłam jej domek u ludzi, którym nie przeszkadza chore ucho. Wiedzą o nim i podjęli się wyleczyć. Tylko czy wiadomo co jej się w to uszko dzieje, czy w schronisku będzie miał kto powiedzieć co z uchem robić, czy od razu na sobotę po południu wzywać do Klary weta.
Ej, Zuza to super wieści. Nie wiedziałem o tym, cieszę się . Matka pewnie bedzie skakać z radości . Ucho chore z tego co wiem a schroniskowy wet, to konował. Jego opinia to "mniej niż zero". Dzięki CI. Zawiadamiam matkę. Jest super!!!!!!!!!!