Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Szukam transportu dla kotki ze schroniska - załatwione !!!!!

tyberian

Recommended Posts

Zuza !

jesli mozesz przywiesc kotke - to bardzo chetnie Ci potowarzysze!

ja mam rozwalony samochod a chetnie bym schronisko w Sochaczewie odwiedzila , przy okazji obejrzalabym te nieszcesna Klare

doswiadczenie z kotami mam, jakis kontenerek do przewozu zorganiuzuje i wejde do schroniska :wink:

ps. mozemy sie podzielic kosztami paliwa , jak chcesz

jak cos to pisz na prv albo na maila , albo czekaj, ja napisze

pozdrawiam!

Odezwała się Mareczka, wolontariuszka ze schroniska w Sochaczewie. Być może ona dogada się i zawiezie ją tam. Podałem jej

e-mail :[email protected]

Tyberian , jesli Mareczka to Magda to ja z nia dzis rozmawialm

mowila ze mogla by jakos kotke dostarczyc do wawy (chodzilo akurat o Klare - ale to nie wazne)

jesli jednak Zuza35 bylaby sklonna pojechac do Sochaczewa i przywiesc kotke do Wawy - to bardzo chetnie bym sie z nia zabrala, bo przy okazji zorientowalabym sie na miejscu jak to wszystko wyglada

Osoba która adoptuje Basię - Zuzia, napisała do matki, że dogadała się z naszą Zuzą na sobotę między 10-11. Podobno w sobotę wydają zwierzaki w schronie do godziny 12.

Niestety, kobieta z Lublina zrezygnowała z Klary, pewnie przestraszyło ją to chore ucho. Trudno , na siłę jej nie wepchniemy, bedzie musiala poczekać na chętnego. Pozdrawiam i dziękuję za Waszą pomoc i złote serducha. Może chociaż Basi uda się uniknąć ponurego losu, dzięki Wam.

Ej tam, zajrzyj na wątek poświęcony Klarze :) Razem z Basią przyjeżdża do Wawy w sobotę. Znalazłam jej domek u ludzi, którym nie przeszkadza chore ucho. Wiedzą o nim i podjęli się wyleczyć. Tylko czy wiadomo co jej się w to uszko dzieje, czy w schronisku będzie miał kto powiedzieć co z uchem robić, czy od razu na sobotę po południu wzywać do Klary weta.