Szybki 21.03.2006 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 Mam dylemat w 2003 rozpocząłem budowę domu wykonałem ławę i fundamenty pod dom parterowy z użytkowym poddaszem. Nie wiem co mnie tknęło ale ocieplenie fundamentów wykonałem od środka. Skąd ten pomysł z różnych czasopism i projektu jedni mówili że jest dobrze inni że źle. Proszę o doradzenie co mam z tym fantem zrobić czy mam tak zostawić czy dokonać jakiś zmian w dalszej budowie domu. Sprawa pilna bo na początku kwietnia wkraczają murarze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD 22.03.2006 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2006 Witaj Szybki Lepiej zadaj to pytanie na wymienie doświadczeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maikbart 22.03.2006 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2006 Witam Mój wykonawca też chce ocieplić mój fundament w ten sposób.Jest bardzo wziętym budowlancem w okolicy, a w numerze 2 Muratora z 2006 roku są opisane rodzaje fundamentów - biorąc pod uwagę rodzaj trzeci opisany w tym artykule, to docieplenie go dodatkowo od wewnątrz wydaje się całkiem rozsądne. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts