gorgonit 21.03.2006 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 Wpadł mi w oko taki oto projekcik . http://www.dobreprojekty.pl/projekt_w2712b.html Co sądzicie ???? .podoba się jeszcze komus oprócz mnie ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafal981 22.03.2006 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2006 witam ja buduję ten domek lecz zrezygnowałem z garażu,dla mnie jes jak narazje ok zobaczymy póżniej jzk to bendzie w użytkowaniu,podoba mi się prostota rozmieszczenie pokoi,a co najważniejsze posiada spiżarkę i garderobę tylko ciekaw jestem jak on bendzie wyglądał w rzeczywistości myślę że także nieżle .Pozdrawiam Rafał z Puław.moj mail [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafal981 22.03.2006 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2006 sory ja byduję W-27.12a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gorgonit 22.03.2006 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2006 Ja rowniez mam zamiar zrezygnowac z garazu.Projekt ver. B ze względu na 2 dodatkowe pokoje na parterze. Pewnie kasy starczy na wykończenie parteru a majac te pomieszczenia mozna juz sensownie mieszkać .Niepokoi mnie tylko ta kotłownia pod schodami - nie wiem czy takie cos sie sprawdza w praktyce . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafal981 22.03.2006 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2006 no niewiem jak u Ciebie z tą kotłownią ale ja kotłownię mam zupełnie z boku,a niemyślałeś o tym samym projekcie co ja mam??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gorgonit 22.03.2006 21:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2006 kotłownia super w tej ver A . Tylko ma jeden pokój mniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jakow 23.03.2006 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2006 gorgonit Projekt całkiem, całkiem fajny, ale.... Dla nas ważne było aby była możliwość zrobienia bezpośredniego przejścia z garażu do domu. Tutaj niestety nie bardzo jest jak to zrobić więc dla nas byłaby to wadą projektu. Poza tym ta kotłownia pod schodami.... hmm... jakoś tego nie widzę ze względu na ciasnotę takich pomieszczeń pod schodami. Woleliśmy zrobić tam spiżarnię. rafal981 W wątku Ogrzewanie zapytałeś o wydłużenie dachu. Co prawda nie budujemy tego W... co Ty, ale podobny. Dach wydłużyliśmy nad balkon. Jest OK. Zajrzyj na naszą stronę z budowy. Widać tam ten wydłużony dach. Pamiętaj, że trzeba takie wydłużenie jakoś podeprzeć. Nasz kierownik budowy rozwiązał to opierając wydłużoną murłatę na przedłużonym wieńcu ścianki kolankowej. Inne zmiany, które mogłyby być zastosowane u Ciebie: przenieśliśmy spiżarnię pod schody (pod schodami obniżyliśmy posadzkę o ok 40cm) i zmieniliśmy schody z zabiegowych na takie "niby" ze spocznikiem. Pozostałe zmiany wprowadzone u nas nie bedą miały zastosowania w Twoim przypadku ze względu na różnice w projektach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zoller 13.04.2006 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 ja tez sie przymierzam do tego projektu. Przy powierczchni ok. 140 m2 podział pomieszczeń wg. mnie jest super> Salon prawie 30 kuchnia16 dwa pokoje na dole (chociaz i tak jeden chce przeznaczyć na kotlownie). Na górze 3 sypialnie. trochę nieszczęśliwa wg. mnie garderoba z oknem i wyście na strych przez łazienkę Myślę o przedłużeniu garażu. Tylkoo mam ból bo wydaję mi się że wygląda jak stodoła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 13.04.2006 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 przejscie z garazu do domu banalnie proste - pom techniczne zamieniamy miejscami z lazienka i przez nie robimy przejscie....(mozna ew lekko je powiekszyc kosztem pokoju)pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zoller 14.04.2006 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 Wesołych Świąt dla Wszystkich budujących I co słychować coś jeszcze z naszym projekcikiem Ktoś coc działa ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara_Andrzej 17.04.2006 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2006 ... i wyjście na strych przez łazienkę - : dlaczego nieszczęśliwe? nie trzeba daleko latać z praniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zoller 17.04.2006 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2006 to zależy na co chce się przeznaczyc to pomieszczenie pokoik to przez łazienke nie bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zoller 17.04.2006 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2006 Jakby ktoś dysponowal jakimiś zdjęciami z budowy to byłby miódPracownia wysłała mi zmiany w projekcie powiększenie garażu ( z tyłu pom . gosp) i na górze wejście na strych nie przez łazienkę tylko przez przedpokój i zmiana pokoju likwidacja garderoby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zoller 18.04.2006 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 mogę udostępnić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gorgonit 18.04.2006 18:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 Cześć .Ja proszę o fotki . [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zoller 21.04.2006 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Halo czy żyje ktoś ...(tym projektem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gorgonit 21.04.2006 17:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Ja cały czas żyje tym projektem .Na razie jestem na etapie zakupu dzialki .Jak już będę posiadaczem działki i będzie ten projekt pasował na działeczkę zdecydowanie ten projekt . Tylko że ja chcę mieć kotłownie tak jak jest w projekcie pod schodami . Według planów to jest tego około 4 m2 więc chyba wystarczy (mylślę o grzaniu gazem ) dodatkowo kominkiem . Uzytkuje może ktoś tak zlokalizowaną kotłownię ???Proszę o opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zoller 21.04.2006 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Gorgonit a gdzie szukasz tej działki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gorgonit 22.04.2006 18:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2006 Jeszcze nie wiem . Na razie jeżdzę po okolicach Krakowa i obserwuję gdzie jest fajnie , wydaje mi sie ze na południe , ewentualnie południowy wschód od Krakowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gorgonit 23.05.2006 13:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 Buduje ktoś moze ten domek ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts