gorgonit 23.07.2006 09:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2006 moze ktoś buduje i ma zdjęcia ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gorgonit 18.11.2006 19:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2006 podnoszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cbartek 24.11.2006 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 CześćPewnie jeszcze nie wiecie ale powstaje nowy projekt, a mianowicie W27-12d i ja go będe budował po malutkich przeróbkach. Projektu jeszce nie ma na stronie bo miał wejść do sprzedży troche pózniej ale po rozmowach z przedstawicielem firmy zrobią go mi na poniedziałek 27-11.Projekt ten to prawie to samo co W 27-12a, tylko jest to wersja z wykuszem i garażem 2-stanowiskowym i ze strychem nad garażem.u mnie garaż ze względu na działke będzie jednostanowiskowy i z tyłu nie bedzie tarasu pod dachem tylko będzie wydłużony salon o te 90cm. Poza tym jakieś kosmetyczne zmiany.Co myślicie o takim połączneiu kuchni z salonem, a właściwie o wejściu do kuchni przez salon??PozdrawiamBartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gorgonit 24.11.2006 14:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 Ja pewnie zostanę przy wersji B . Żonie tez się podoba a to najważniejsze w tym wszystkim .Co do wejscia do kuchni przez salon to mi sie to srednio podoba (nosic wszystkie zakupy do spizarni w kuchni przez salon . Wydaje mi sie ze bardziej funkcjonalen jest osobne wejscie z boku do kuchni + połaczenie kuchni z salonem osobnym przejsciem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M3 01.01.2007 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2007 Cześć Pewnie jeszcze nie wiecie ale powstaje nowy projekt, a mianowicie W27-12d i ja go będe budował po malutkich przeróbkach. Projektu jeszce nie ma na stronie bo miał wejść do sprzedży troche pózniej ale po rozmowach z przedstawicielem firmy zrobią go mi na poniedziałek 27-11. Projekt ten to prawie to samo co W 27-12a, tylko jest to wersja z wykuszem i garażem 2-stanowiskowym i ze strychem nad garażem. u mnie garaż ze względu na działke będzie jednostanowiskowy i z tyłu nie bedzie tarasu pod dachem tylko będzie wydłużony salon o te 90cm. Poza tym jakieś kosmetyczne zmiany. Co myślicie o takim połączneiu kuchni z salonem, a właściwie o wejściu do kuchni przez salon?? Pozdrawiam Bartek Cześć Bartek Jak projekt? Dostałeś? Pobudowałeś już coś? Nas zainteresował w-2712b iale oczywiście nie spełniał naszych oczekiwań w 100%. Potem dotarliśmy do wersji "a" i "c" a Ty piszesz o podobnej wersji 27.11 - znaczy się biuro podąża za potrezbami swoich potencjalnych inwestorów Wygląda na to, ze nasz projekt będzie kompilacją juz istniejących wersji. Byc może Twoj projekt także by nam pomógł? Czy mógłbys podesłać jakiś scan lub zdjęcie projektu? Mam też pytanie jak to sie stało, że biuro przygotowało dla Ciebie nową wersję projektu? Oni robią Ci adaptację czy po prostu i tak mieli robić nowy projekt? Chętnie pomogli? Daj prosze znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gorgonit 03.01.2007 10:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 Ja zostałem przy wersji B . Już zresztą zakupiłem projekt. Dodatkowo jest mozliwość zbudowania z tyłu domu tzw. bunkra na paliwo stałe i wstawienia do kotłowni pieca na ekogroszek prawbopodobnie cos takiego wybuduję . Mam nadziejęze ruszę z budową w lipcu - na razie załatwiam formalności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cbartek 05.01.2007 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2007 Cześć.Pisalem juz to w temacie " Komentarze....." i pisze jeszcze raz tutaj:Mmoże umówimy sie i bedziemy pisać pod jednym "tematem" bo póki co piszemy w kilku wątkach a to chyba nie ma sensu tak skakac? Tylko czy tworzymy jeden temat "W-27.12" czy tez do każdej literki nowy? a może na jednym z tych na których piszemy?Co wy na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gorgonit 05.01.2007 17:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2007 Chyba będzie najlepiej założyć nowy wątek taki ogólny W-27.12 bez zadnych literek dodatkowych bo z tego co sie orientuję to są juz chyba wersje a,b.c.d tego projektu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gorgonit 05.01.2007 19:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2007 załozyłem nowy wątek dotyczacy rodziny projektów W-27.12 http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=89856 proponuje by właśnie w tym wątku prowadzić wymiane doswiadczeń zwiazanych z tymi projektami . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts