szost3 08.06.2005 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Proszę wszystkich, którzy wybrali ten projekt i wybudowali, bądź budują dom o wszystkie informacje z nim związane (koszty budowy, zdjęcia z budowy,koszty itp.) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarexol 26.06.2005 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2005 witam!jestem w trakcie budowania venus z pracowni mtm styl mam stan zero + kompletne sciany bez stropu.narazie wlozylem ok 20 tys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paweleksks 21.03.2006 23:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 Prosze o porady i opinie na temat tego projektuhttp://www.domywstylu.pl/projekty/jednorodzinne_parterowe/venus/widoki.asp?id=376&view=mirror&nr=1&ver=Y Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moniaol 22.03.2006 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2006 Bardzo ładny, funkcjonalny domek, kolor elwacji tylko mi się nie podoba, ale to szczegół Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gourmand 23.03.2006 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2006 Witam, Dom wydaje się mieć wszystko co jest niezbędne do wygodnego mieszkania. Przestrzeń, rozsądnie duże pokoje, łazienka i wygodna kuchnia. Ale.......,czy wystarczy jedna łazienka? Dwie osoby jakoś się pogodzą. A jeśli domowników jest (będzie) wiecej (rano wszyscy do pracy, może dzieci do szkoły itd...., ufff..).Goście....., moim zdaniem brak osobnego WC spwoduje, że goście będą przeglądać ci toaletę. Ciągłe sprzątanie i ustawianie wszystkiego na baczność, żeby ktoś, coś sobie nie pomyślał? Stresować się we własnym domu, czy warto? Cd. ..... gości, przestrzeń w jadalni wydaje się być wystarczająca dla domowników, jednak raczej zbyt mała na przyjęcie ok. 12-14 osób, co kilka razy w roku może sie zdarzyć. Przyjęcie prawie w kuchni....Koszty, nie jestem fachowcem (zielonooka jest w tym dobra, może się wypowie) wydają mi się bardzo optymistyczne. Np. centralne ogrzewanie za 11.000 pln, być może jakiś tani i najprostszy system. Należy zauważyć jednak, że przyzwoity piec gazowy tyle kosztuje. To tylko pod rozwagę i mam nadzieję, że pieniążków ci nie zabraknie. Powodzenia w budowaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azazel 16.02.2010 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 Witam wszystkich zainteresowanych po długich poszukiwaniach na forum niestety nie znalazłem (może nie umiem szukać ;P) nic o projekcie domu Venus postanowiłem więc założyć nowy temat. Poszukiwani oczywiście są właśćciele domu venus. Jestem również właśćcielem takiego oto projektu w którym dokonałem kilku zmian, ciekaw jestem czy inni też wprowadzili jakieś poprawki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia123312 03.01.2012 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 Witam ! Ja również buduję ten domek teraz będziemy stawiać mury:) Czy zmienili może Państwo stop na drewniany czy zostawili taki jaki jest w projekcie? Zrezygnowaliśmy z filarów przy wyjściu tarasowym i powiększyliśmy metraż salonu na prawie 40m^2 Jeżeli nie będzie to żaden problem to prosimy o jakieś foteczki Państwa domku:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts