wbrat 22.03.2006 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2006 Moj hydraulik twierdzi, ze trzeba bedzie wezwac ekipe od dachow - on wyprowadzil rurę pod dach, ale dalej juz nie...Jak to bylo w u was? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martka 22.03.2006 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2006 Mój hydraulik sam wyprowadził. Mimo, zeekipa od dachów była jeszcze na działce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marek30022 22.03.2006 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2006 Kominek wentylacyjny wstawił dekarz a hydraulik połączył z pionem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ppp.j 22.03.2006 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2006 Ponieważ kanalizację robiłem sam to wiele rzeczy musiałem brać na chłopski rozum. Rurę odpowietrznika doprowadziłem pod sam dach i zamknąłem tymczasowo zaworem zwrotnym. Gdy przyjdą dekarze to pokażą mi gdzie wychodzi im z rozplanowania dachówki kominek, tam przewiercę deskowanie i papę i wyprowadzę rurę nad dach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wbrat 22.03.2006 11:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2006 W tym rzecz, ze dach u mnie jest juz od pol roku gotowy. I teraz mam wzywac dekarzy, zeby tą rurkę wyprowadzili? Może bym to i sam zrobił, ale nie wiem np. jak uszczelnić folię, którą będę musiał przeciąć... no i kwestia wyciągnięcia dachówki i wstawienia nowej - pewnie trzeba to robić od zewnątrz, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa i aleksander 22.03.2006 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2006 U nas hydraulik wkul sie do komiina ,do przewodu wentylacyjnego i wyprowadzil rurke pcv 5-centymetrowa troszke ponad komin i zakonczyl grzybkiem.Obylo sie bez dziurawienia dachu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 22.03.2006 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2006 Przejcia przez dach wyłšcznie dekarz! Amatorszczyzna dopuszczalna jest tylko przy pracach wykończeniowych. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej P 27.03.2006 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 Załóż na rurkę napowietrzacz i zostaw tę rurkę na strychu. U mnie działa od 8 lat i wszystko jest ok. Żadnych niepożądanych zapachów i nie ma problemów z odpływem. Rozwiązanie tanie, proste i skuteczne. Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 27.03.2006 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 Dachówki z kominkami założyli dekarze a hudraulik się pod nie podłaczył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DeeF 27.03.2006 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 U nas hydraulik wkul sie do komiina ,do przewodu wentylacyjnego i wyprowadzil rurke pcv 5-centymetrowa troszke ponad komin i zakonczyl grzybkiem.Obylo sie bez dziurawienia dachu. U mnie tak samo - do komina wentylacyjnego rurka fi5 i "grzybek" nad kominem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 27.03.2006 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 U nas hydraulik wkul sie do komiina ,do przewodu wentylacyjnego i wyprowadzil rurke pcv 5-centymetrowa troszke ponad komin i zakonczyl grzybkiem.Obylo sie bez dziurawienia dachu. U nas dokładnie tak samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gabula 27.03.2006 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 U mnie jak wyżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts