otek 22.03.2006 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2006 Witam wszystkich,czy ktoś się juz przymierzył do tego nowego podobno projektu, co o nim sądzicie?link http://www.domnahoryzoncie.pl/pl/index.php?s=102&sid=5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 22.03.2006 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2006 Uwag niewiele. Rozrzeźbiona bryła, więc pewnie droższy, chociaż koszt tak naprawdę można ocenic mając wgląd w konstrukcję. Wiatrołap mały i ma troje drzwi, więc naprawdę nie można go wykorzystac na przechowanie butów, okryc wierzchnich, czy innych rzeczy. Dobrze, że tuż za nim znalazło się miejsce na szafę. Dach dośc skomplikowany, więc też bardziej kosztowny ale czy wszyscy muszą miec "dwuspadową stodołę" (mnie się podobają takie stodoły). Na podstawie rzutów nie wiadomo, jaka jest powierzchnia o pełnej wysokości pomieszczeń na poddaszu . Ponieważ dach ma duży kąt nachylenia, może się okazac, że pokoje będą jednak dośc małe, mimo pozorów przestronności. Ja zawsze marudzę też, że nie ma miejsca na garderoby wiec trzeba wstawiac szafy ale może Tobie to nie przeszkadza. Ogólnie jednak wnętrza rozplanowane sensownie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gourmand 23.03.2006 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2006 Zazwyczaj jestem powściągliwy w ocenach, jednak w tym przypadku myślę, że panią architekt poniosła wyobraźnia. Zbyt duża ilość ozdóbek oraz skomplikowana bryła, poprostu puszczą cię z torbami. Sam dach jest niesamowitym arcydziełem. Parter, z wyjątkiem wiatrołapu, wydaje się być OK. Poddasze jest kompletnie niepraktyczne. Otóż, długie i wąskie, ustawione dłuższym bokiem do skośnej ściany pomieszczenia są trudne do wykorzystania.Jednak, jeśli lubisz takie formy to poprostu buduj. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
otek 23.03.2006 11:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2006 Dzięki za te dwa głosy-krytyka jak najbardziej wskazana - wnosi nowe spojrzenie, natomiast moze jakies pozytywne głosy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts