laki123 22.03.2006 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2006 Mieszkam w domu jednorodzinnym, dom jest wkopany około 1 metra w ziemię i do tego nie była dana w ogóle izolacja pomiędzy fundamentem a ścianą. Moim głównym problemem jest przedostająca się przez ściany wilgoć. Co zrobić aby maksymalnie odizolować pomieszczenia na parterze. Za podpowiedzi z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janrenovate 22.03.2006 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2006 Spróbuj "Hydrostop"Poczytaj na: http://www.e-izolacje.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
laki123 22.03.2006 17:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2006 Wielkie dzięki. Ciekawa stronka. Hej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hydrogenium 23.03.2006 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2006 Miałem ten sam problem .Zastosowałem iniekcję grawitacyjną remerssa. Wykonałem w zeszłe lato, na razie nie widze wilgoci, jak się pojawi to będzie dowód że utopiłem 4 kafle.Po za tym wykonałem izolacje pionową ściany z folii kubełkowej (dla wody naporowej). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts