Gość 13.02.2003 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2003 Nasz kolega plumin, który znami tak pięknie się pożegnał zedytował swoje stare wypowiedzi. Czy szanowna redakcja jest w stanie zrobić z tym jakiś porządek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 13.02.2003 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2003 Dla przypomnienia fragment pożegnania:"Proszę Modelatora o wypisanie mnie z listy użytkowników." No i co Redakcjo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 14.02.2003 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2003 Punkt z regulaminu:"3. Wydawnictwo MURATOR sp. z o.o. nie redaguje wypowiedzi prezentowanych na Forum, ale zastrzega sobie prawo do usuwania wypowiedzi lub zablokowania dostępu do Forum w przypadkach, gdy:...wypowiedzi naruszają dobra osobiste, dobre obyczaje, są w formie obraźliwej lub wulgarnej, ..." Zgadza się - prawo to nie obowiązek, polecma jednak Redakcji np. wątek http://forum.murator.com.pl/viewtopic.php?topic=2063&forum=35&55 i wyciągnięcie jakichś wniosków. A może ja przesadzam ???? Może jestem zbyt pruderyjna ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alicjanka 14.02.2003 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2003 Skąt w tym człowieku tyle zajdłości? Że też mu się chce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kodi_gdynia 14.02.2003 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2003 Coś trzeba robić w życiu. Jedni budują inni burzą. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.02.2003 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2003 Mam prosbe do redakcji zaby otworzyla rubryke obslugiwana przez fachowcow komentujacych problemy zglaszane przez forumowiczowBadz co badz murator (moze niewlasciwie) kojarzy mi sie z pismem fachowym, a wiec wypadaloby powaznie potraktowac ludzi i nie pozostawiac bez fachowego komentarza potoku slow ktory przewija sie przez fora .Na podstawie (tego potoku) nie mozna wyciagac jednoznacznych zwiazkowNie loguje sie bo nie mam na to czasu - z gory przepraszam , robilem to raz ale nie moglem wejsc do forum wg zaklec podanych w e-mail z redakcji.Z powazaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.02.2003 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2003 Oczywiscie mialo byc wnioskow z budowlanym pozdrowieniem(jednak) zawiedziony nowy czytelnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 20.02.2003 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2003 a może to Forum ciebie nie lubi i dlatego nie mozesz wejść ?biedaczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts