bugabuga7509 01.11.2006 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2006 http://images2.fotosik.pl/228/cf156a2814073f2emed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bugabuga7509 01.11.2006 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2006 http://images3.fotosik.pl/228/5aa69724d1ba5396med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agahat 19.12.2006 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M3 07.01.2007 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2007 Wels, Gunia, odezwijcie się! Wysłałem zapytania na Wasze priv'y ale nie mam odpowiedzi (może coś nie funkcjonuje jak trzeba ?). Jestem bardzo zaiteresowany informacjami jak przebiegają Wasze budowy o raz chetnie obejrzałbym zdjęcia. Pozdrawiam i czekam na odzew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wels 08.01.2007 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 M3 odpisałam na privEla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Witek75 25.04.2007 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 Witam Wszystkich sympatyków projekyu W 27.12A Kupuje ten projekt i mam kilka pytan do osób, które są już w trakcie budowy, a konkretnie po zamknięciu stanu surowego. Czy ktoś z Was korzystał z obcji powiększenia łazieni na dole o tą wnękę przed, a drzwi do kotłowni przeniósł pod schody ? Da się tak ? Kierownik budowy u którego byłem mówił cos, że pomiędzy kotłownia a pomieszczeniami użytkowymi powinny byc podwójne drzwi czy coś w ten deseń. Mówił jeszcze, że w przypadku przeniesienia drzwi pod schody należałoby obniżyć podłoge pod schodami ( w schowku ). Tak się zastanawaim, czy takie kombinowanie ma jakiś sens, kiedy jedyna zaleta tej zamiany będzie większa łazienka na dole i nic poza tym, a znacznie wzrosna koszty wykończeniowe i zmiany w projekcie, bo drzwi miały by byc na ścianie nosnej. Jeżeli ktoś posiada zdjęcia z realizacji projektu prosze o przesłanie mi ich na adres [email protected] . W mierę postepu prac będe umieszczałe też swoje zdjęcia.Na chwile obecną nabyliśmy z żonka w przetargu z gminy działkę 1178m2, chyba wystarczy . Dzieki za odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gunia 17.06.2007 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2007 Widam, dawno się tu nie pojawiałam, tak jakoś wyszło. Budowa trwa, mam cichą nadzieję że uda się przeprowadzić na Boże narodzenie, ale to raczej optymistyczna wersja...A co już zrobione... hydraulika (w tym podłogówka w łazience, wc i holu), za 2 tyg podłączają piec i kaloryfery wylewki (miksokret) okna-plastiki, drewniana okleina z zewnątrz (orzech) + szprosy- porducent: Kowakczyk drzwi frontowe drzwi tylne+ drzwi między garażem i pomieszczeniem gospodarczym(obie pary antywłamaniowe) instalacja alarmowa brama garażowa (Wiśniowski) instalacja gazowa w tym tygodniu zaczynają ocieplać poddasze(ta sama ekipa robi karton-gipsy, kładzie gładzie + najprawdopodobniej kominek) za 2 tyg wchodzi ekipa do ocieplania domu(styropian 12 już jest )to tyle.. A tu link do zdjęć: http://foto.onet.pl/wb08,04i08iaq1coq,u.html Jutro spotykam się z projektantką od łazienki, ciekawe co wymyśliła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M3 11.03.2008 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 Allo, jest tu kto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts