Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Puzzlomania :)

Gierga

Recommended Posts

Griega

a ja nie moge :wink: :lol: zbyt niecierpliwa jestem,(albo nerwowa :-? ) po paru chwilach sie wsciekam , i rozwalam wszystko :wink: :oops:

Bo to trzeba spokojnie - ja najpierw sortuje kolorami a potem układam. A co do wściekania to też się kiedyś wściekałam jak kot mi w gębie kwałaki puzzli wynosił i gryzł :)

Jak będe miała dzieci to chyba im puzzle przez cały czas będe kupowała :)

• 2 weeks później...
  • 4 weeks później...
  • 3 months później...

A czy opracował ktoś już jakiś uniwersalny sposób i podzielił by się doświadczeniami na temat przyklejania puzli do płyty jakiejś co by to potem na ścianę powiesić?

Czym kleić, wikolem czy czymś innym? smarować puzle czy płytę? Właśnie się przymierzam do takich obrazków i szukam pomysłów.

nie bardzo jest jak przykleić. jak wkładasz w antyramę to szyba dociska i nic sie nie przesuwa. Po ulożeniu na biurku /trwa to czasami cały tydzień, delikatnie zsuwasz na kartonowy spód antyramy, potem przykladasz szybą i zakładzasz zaciski.

Jezeli koniecznie chcesz przykleić, to musisz /taki juz obrazek przycisnięty obrócić do góry nogami, odpiąć szybę, wysmarowac puzzle klejem i przylozyc karton. :roll:

Jezeli koniecznie chcesz przykleić, to musisz /taki juz obrazek przycisnięty obrócić do góry nogami, odpiąć szybę, wysmarowac puzzle klejem i przylozyc karton. :roll:

Ano właśnie myślałem, że macie jakieś patenty na to "odwracanie"

8)

Czyli smarowac puzle klejem ?

• 2 weeks później...
  • 4 months później...
  • 3 weeks później...
  • 2 years później...
  • 2 months później...
  • 2 years później...