Gierga 22.03.2006 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2006 Najlepsze lekarstwo na stres, zmęcznie i rozluźnienie Mnie przyciąga jak magnes, ułożyłam już 10 kompletów, jak się przeprowadzę to wszystkie oprawie w antyramę i na strychu zrobię sobie taką mini galerię puzzlowy świat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 22.03.2006 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2006 Kiedys tez bardzo lubilam, teraz brak czasu. A w antyramach mam trzy obrazki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gierga 22.03.2006 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2006 mi też barkuje czasu - ale staram się nadrabiać wieczorami - jak mnie wciągnie to wołami można mnie odciągać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 22.03.2006 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2006 Griega a ja nie moge zbyt niecierpliwa jestem,(albo nerwowa ) po paru chwilach sie wsciekam , i rozwalam wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gierga 23.03.2006 17:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2006 Griega a ja nie moge zbyt niecierpliwa jestem,(albo nerwowa ) po paru chwilach sie wsciekam , i rozwalam wszystko Bo to trzeba spokojnie - ja najpierw sortuje kolorami a potem układam. A co do wściekania to też się kiedyś wściekałam jak kot mi w gębie kwałaki puzzli wynosił i gryzł Jak będe miała dzieci to chyba im puzzle przez cały czas będe kupowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia28 03.04.2006 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 Ja też uwielbiam puzzlować. Tylko męża wkurza bo dużo miejsca zajmuje no i nie rozumie że można coś składać aby złożyć a nie w jakimś celu konkretnym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 04.04.2006 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 ja też to bardzo lubię teraz nie mam na to czasu ale od czasu do czasu wyciągamy jakieś stare puzzle i razem z córką sobie coś tam układamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
al1 26.04.2006 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 Popieram, puzzle i książki - nie ma nic lepszego. Niestety mąż nie rozumie jak można siedzieć i godzinę wpatrywac się w małe, porozrzucane kawałki kartonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gierga 02.05.2006 13:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 Popieram, puzzle i książki - nie ma nic lepszego. Niestety mąż nie rozumie jak można siedzieć i godzinę wpatrywac się w małe, porozrzucane kawałki kartonu Oni tego nigdy nie zrozumieją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cipojsza 12.08.2006 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2006 A czy opracował ktoś już jakiś uniwersalny sposób i podzielił by się doświadczeniami na temat przyklejania puzli do płyty jakiejś co by to potem na ścianę powiesić?Czym kleić, wikolem czy czymś innym? smarować puzle czy płytę? Właśnie się przymierzam do takich obrazków i szukam pomysłów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 16.08.2006 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2006 nie bardzo jest jak przykleić. jak wkładasz w antyramę to szyba dociska i nic sie nie przesuwa. Po ulożeniu na biurku /trwa to czasami cały tydzień, delikatnie zsuwasz na kartonowy spód antyramy, potem przykladasz szybą i zakładzasz zaciski. Jezeli koniecznie chcesz przykleić, to musisz /taki juz obrazek przycisnięty obrócić do góry nogami, odpiąć szybę, wysmarowac puzzle klejem i przylozyc karton. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cipojsza 18.08.2006 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 Jezeli koniecznie chcesz przykleić, to musisz /taki juz obrazek przycisnięty obrócić do góry nogami, odpiąć szybę, wysmarowac puzzle klejem i przylozyc karton. Ano właśnie myślałem, że macie jakieś patenty na to "odwracanie" Czyli smarowac puzle klejem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zzZZzz 27.08.2006 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2006 a ilu elementowe ukladacie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżordż5 13.01.2007 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2007 1000 elementowe, bo obrazki mają po ułożeniu podobne wymiary i ładnie wyglądają na ścianie w ramie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zzZZzz 03.02.2007 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2007 a ktos moze mial do czynienia z ravensburgerem 12 tys stworzenie adama bo szukam szukam i ciezko znalesc ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 03.02.2007 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2007 Jejku! To są takie wielke puzzle?Ja największe ułożyłem 2500. A w sklepie najwieksze to chyba 3000 widziałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raffran 03.02.2007 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2007 A to jak do tej pory jest naszym najwiekszym rodzinnym osiagnieciem. http://img186.imageshack.us/img186/1296/04manhattanoi6.th.jpg http://img156.imageshack.us/img156/5071/05manhattanth8.th.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aress14 24.06.2009 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Witam:) też bardzo lubie układać puzzle ale ostatnio czas nie pozwala... i mam zamiar sprzedać część kolekcji... jeśli ktoś zainteresowany to prosze pisać na gg 5406837 (często na niewidocznym jestem) posiadam wiele rozmiarów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adi_ 31.08.2009 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 dolaczam do grona normalnych inaczej ja bardzo uwielbiam i wszystkie poukladane ssa podklejone maza mi sie o rozmiaze 200 na 100 cm ale koszt nieziemnski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZUZEK 01.03.2012 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 Witam. Od dłuższego czasu poszukuję takich puzzli: Autor: MC EscherFirma: JumboTytuł: Towers of Babylon1000 elementów.http://www.artprints.com/images/TEL/large/telbte64.jpgBędę dozgonnie wdzięczny, gdyby ktoś mi pomógł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts