jolsta1 25.03.2006 16:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2006 Patrycja a może Nowa Gala, ja właśnie zamówiłam projekt z NG, ciekawa jestem co wyjdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janika 25.03.2006 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2006 A gdzie można kupić te chińskie gresy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
romka 25.03.2006 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2006 teraz widziałam gres chiński w obi i nomi w cenie 50/m2nie wiem czy to ten sam,płytki duże 30*60 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolsta1 10.04.2006 17:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 Kupiłam właśnie płytki 40x40, mat i poler. Zamierzam pomieszać, w korytarzu większość mat i "dywaniki" poler. W salonie od kominkiem poler (nie wiem czy nie ma jakiś przeciwskazań) a przy tarasie mat, wiatrołap - mat. Ciekawa jestem jaki będzie efekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justyna99 11.04.2006 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 Ja już układam polerowane 45x45 ze wstawkami karo 33x33 z Cersanitu.I wzór układania ciągnie się od wiatrołapu, przez korytarz do kuchni. No nic, może nie będę żałować tego wiatrołapu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
haxgres 01.10.2006 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2006 Chyba pomieszam płytki polerowane ze zwyklymi, powinny raczej być tej samej serii. Ja chcę dopasować do podłogi drewnianej jasnej: jesion lub dąb. Może coś polecacie? Zwróć uwagę na rozmiary płytek (kaliber). Prawie zawsze płytki polerowane są mniejsze od płytek matowych chyba że jest to seria fabrycznie kalibrowana tylko na jeden rozmiar tzw "monocalibro" Układając płytki na podłodze ogrzewanej trzeba dać min 5 mm fugę. Jeżeli drewno będzie pomiędzy płytkami to musi być zdylatowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1kinia1 26.05.2008 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2008 Mi też się podoba gres polerowany. Wymarzyłam sobie jasnoszary, o dużych wymiarach (60*60). Niestety w cenie, którš mogę zapłacić (ok.120,- zł. za metr) jest tylko polski (który jest liczny, ale największe wymiary to 45*45-Cersanit lub 40*40-Paradyż) . Bartyckš obeszlimy całš, byłam na Jagiellońskiej. Chętnie kupilibymy gres chiński, bo jak przeszedł wszystkie próby Soniki, to nie może być kiepski ale chińskie sš głównie beżowe, szarego nigdzie nie widziałam. Może przychodzi Wam jeszcze jakie miejsce w Warszawie, gdzie mogłabym co znaleć? znajdziesz taki 45x45 w CERAMSTIC - ja się na niego czaję - mam dobrą cenę 79 zł/m2 - tylko firma nie sprawdzona - ale polska! właśnie nie jest taki typowo beżowy tylko wchodzi w kolor szary.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1kinia1 26.05.2008 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2008 sorki, nie doczytałam że chcesz 60*60 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts