andzik.78 07.05.2007 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2007 BARDZO DZIęKUJę ZA TEN SAMOUCZEK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 08.05.2007 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2007 prosze o pomoc bo dziennik mam razem z komentarzem na jednej stronie. jak to oddzielic?czekam na odpowiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 08.05.2007 10:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2007 prosze o pomoc bo dziennik mam razem z komentarzem na jednej stronie. jak to oddzielic?czekam na odpowiedz. załóż w dziale ' Dzienniki budowy - komentarze' nowy wątek dla komentarzy do Twojego dziennika pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anaor 08.05.2007 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2007 wysłałam ci wiadomość na priv napisz czy dostałaś w sprawie tych komentarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anaor 08.05.2007 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2007 Andzik jak już utworzysz nowy temat w komentarzach to musisz skopiować link do tych komentarzy i wkeić w podpisie w swoim profilu zamiast tego poprzedniego linka bo dwa razy wkleiłaś link do dziennika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala81 17.05.2007 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2007 Super pomoc!dzięki! chyba się udało Nie ma tu kwiatków ani buziaków jak na gg bo w tym momencie takie buźki bym posłała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamilaWr 18.06.2007 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2007 hehehe!!!! super! A w jaki sposób można wstawiac zdjęcia i obrazek pod podpisem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Newfie 27.06.2007 04:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 Wkleiłam wszystko w podpis, zaznaczyłam żeby był dodawany i nic Co jeszcze robię nie tak ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Newfie 27.06.2007 04:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 Ooooo, udało się! Hurrraaa !!! Fajna sprawa, dzięki za instruktaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 29.06.2007 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2007 i to się nazywa pomoc, ja też dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Roksi 02.07.2007 23:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2007 dziękuję...już się nauczyłam i teraz sprawdzam czy dobrze Mam jeszcze pytanie...mam link do dziennika, i cytacik, miedzy linkiem a cytatem chciałam jeszcze zrobic link do komentarzy a pokazał mi się komunikat kiedy wcisnęłam wyślij, że wybrany podpis jest za długi ? o co chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 03.07.2007 11:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 dziękuję...już się nauczyłam i teraz sprawdzam czy dobrze Mam jeszcze pytanie...mam link do dziennika, i cytacik, miedzy linkiem a cytatem chciałam jeszcze zrobic link do komentarzy a pokazał mi się komunikat kiedy wcisnęłam wyślij, że wybrany podpis jest za długi ? o co chodzi? chodzi o to że miejsce na podpis ma ograniczoną ilość znaków, widocznie masz za długi cytat na końcu, dlatego miałaś taką informacje jak to rozwiązać? poszukać oszczędności w opisach, np. zamiast: Tymiankowy Dom R&W, krócej np. mój dziennik, , a przy komentarzach napisać np. same: komentarze, no i zawsze można zmienić cytat na krótszy.. pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Roksi 03.07.2007 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 dziękuję....juz wiem o co chodziło ja jeszcze chciałam wcisnąć "suwaczek' niestety nic na siłę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 06.08.2007 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2007 hmm... jestem początkująca zrobiłam wszystko zgodnie z instruktarzem a i tak linku nie ma ... czy ktoś mi może pomóc ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 06.08.2007 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2007 o , chyba jednak zadziałało Byłam zbyt niecierpliwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pavo 16.08.2007 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2007 postapiłem zgodnie z instrukcja i... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Grzegorz 25.09.2007 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 Wielkie dzięki za instrukcję. Bardzo przydatne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 22.10.2007 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2007 Maksiu, małe pytanko Mam ( jak zresztą widać ) w podpisie również link do strony z albumem. Dlaczego zawsze po aktualizacji albumu ( jak dodaję nowe zdjęcia ), przechodząc przez link pod moim podpisem - nigdy tych nowo wklejonych zdjeć nie widać ??? Muszę na nowo w profilu wkeić link ( który przecież jest nie zmieniony ) itd. i dopiero po jakimś czasie wszystko zaczyna działać ok. Ale jest to up... we , bo po każdym dodaniu nowych zdjęć - muszę na nowo aktualizować profil. Czy da się z tym cosik zrobić ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PaulinaPawe 09.11.2007 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 09.12.2007 00:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2007 Maksiu przyłączam się do podziękowań!! Uff udało się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts