AgnieszkaRobert 17.08.2008 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2008 maksiu - wielkie dziekuje za instrukcje, u mnie tez juz dziala podpis A&R Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
patka 22.08.2008 05:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2008 http://lh4.ggpht.com/belwedry/SK5YDKc5R7I/AAAAAAAAAZU/qpEKlrOG1Vo/podloga2.jpg http://picasaweb.google.com/belwedry/Stasinkowe_pole/photo#5236995729761382802 cos mi nie wychodzi z tymi zdjeciami moze ktos pomoc- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
groomek 26.08.2008 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 Kurcze mi nie działa i nie wiem czemu Wstawiłem według instrukcji w moim przypadku to jest tak: Mój dziennikKomentaże do dziennika podpowie moze ktoś co mam zmienic zeby było ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
groomek 26.08.2008 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 kurcze pióro - zadziałałotrzeba było trochę poczekaćale ze mnie jest popęda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malysmon 25.09.2008 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 Witam wszystkich szczęśliwie budujących!Chciałąm się przyłączyć i tytułem wstępu podziękować za instruktaż. Wszystkoego można się łatwo nauczyć, co też niniejszym uczyniłam. Dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malysmon 25.09.2008 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 http://lh4.ggpht.com/belwedry/SK5YDKc5R7I/AAAAAAAAAZU/qpEKlrOG1Vo/podloga2.jpg http://picasaweb.google.com/belwedry/Stasinkowe_pole/photo#5236995729761382802 cos mi nie wychodzi z tymi zdjeciami moze ktos pomoc- Taka ikonka mi wchodzi jak zdjęcie jest za duże - o tym też pisano na początku postów. Spróbuj wrzucić mniejsze, powinno poskutkować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malysmon 25.09.2008 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 Kurcze mi nie działa i nie wiem czemu Wstawiłem według instrukcji w moim przypadku to jest tak: Mój dziennik Komentaże do dziennika Ale fajnie wyglądało podpowie moze ktoś co mam zmienic zeby było ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MAJRA 14.10.2008 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 Próbuję wstawić obrazek i podpis. Póżniej spróbuję założyć dziennik i komentarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malysmon 15.10.2008 05:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 Próbuję wstawić obrazek i podpis. Póżniej spróbuję założyć dziennik i komentarze Hej Majra Na pewno ci się uda!!! Pamiętaj, by zdjęcie nie było za duże, wtedy się długo otwiera lub nawet nie pokazuje Witaj na forum Monika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MAJRA 15.10.2008 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 Próbuję wstawić obrazek i podpis. Póżniej spróbuję założyć dziennik i komentarze Hej Majra Na pewno ci się uda!!! Pamiętaj, by zdjęcie nie było za duże, wtedy się długo otwiera lub nawet nie pokazuje Witaj na forum Monika Witaj Monika Dziękuję za miłe słowa i cenne wskazówki. Jeszcze nie miałam czasu tego przećwiczyć Dopiero niedawno wróciłam z budowy A i wiesz co? My też budujemy domek dwurodzinny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malysmon 15.10.2008 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 Próbuję wstawić obrazek i podpis. Póżniej spróbuję założyć dziennik i komentarze Hej Majra Na pewno ci się uda!!! Pamiętaj, by zdjęcie nie było za duże, wtedy się długo otwiera lub nawet nie pokazuje Witaj na forum Monika Witaj Monika Dziękuję za miłe słowa i cenne wskazówki. Jeszcze nie miałam czasu tego przećwiczyć Dopiero niedawno wróciłam z budowy A i wiesz co? My też budujemy domek dwurodzinny No proszę! Fajnie Mało jest takich osób, albo się nie ujawniają A nasi panowie budowniczowie bardzo chwalą młodych myślących o starszych.,.. Tylko ciekawe czy coś z tego chwalenia będę miała, hi, hi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malysmon 15.10.2008 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 Próbuję wstawić obrazek i podpis. Póżniej spróbuję założyć dziennik i komentarze Hej Majra Na pewno ci się uda!!! Pamiętaj, by zdjęcie nie było za duże, wtedy się długo otwiera lub nawet nie pokazuje Witaj na forum Monika Witaj Monika Dziękuję za miłe słowa i cenne wskazówki. Jeszcze nie miałam czasu tego przećwiczyć Dopiero niedawno wróciłam z budowy A i wiesz co? My też budujemy domek dwurodzinny Nie masz jeszcze podpisu - jaki dom budujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fryta1981 18.10.2008 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 Popieram i również dziękuję. Przydałaby się pomoc jeśli chodzi owklejanie zdjęć. Pozdrawiam PS. A JAK ZROBIć TEN RYSUNECZEK Z SUWACZKIEM? PLEASE no właśnie ja też nie wiem, ale popróbuję .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damimax 24.10.2008 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 Widzę, że wpis tutaj czyni cuda, może i mój podpis sie pojawi?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damimax 24.10.2008 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 Aaaa, pojawił się - no cuda jakieś, nie mniej dziękuję serdecznie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trotek77 11.11.2008 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 a mi sie nie udalo mimo ze robilem wszystko zgodnie z instrukcjami ( moze powiesz mi co robie zle Dziennik Anula & Wojtula komentarze do dziennika gdzis tu musze miec jakis blad plase pomóz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 11.11.2008 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 url=http://www.murato.com.pl/forum/viewtopic.php?t=144332]komentarze do dziennika gdzis tu musze miec jakis blad plase pomóz nawet kilka błedów - brak r na końcu słowa murator - zły adres wątku z komentarzami - jest to adres do dziennika - w funkcji na samym końcu brak ukośnika, powinno być wpisz jako drugi w swoim podpisie ten poniższy kod, tylko usuń spację przed ostatnim nawiasem [dałem ją, by kod był widoczny] Komentarze do dziennika[/url ] Widzę, że wpis tutaj czyni cuda, może i mój podpis sie pojawi?? żadne cuda podpis funkcjonuje od momentu dodania go w profilu - odtąd każdy post będzie zawierał podpis, chyba że w profilu ["Zawsze dodawaj mój podpis"] bądź w pisanym poście zaznaczy się inaczej natomiast jesli podpis ma się wyświetlać w postach powstałych wcześniej, trzeba każdy taki post edytować [przycisk 'ZMIEŃ] 'i kliknąć zaznaczenie przy "Dodaj podpis (może być zmieniony w profilu)" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trotek77 11.11.2008 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 Jestes Wielki !!!! Dzieki ))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maysee 11.11.2008 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 1, 2, 3... proba podpisow... widac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
a-nita 16.11.2008 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 no to i moja próba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts