kubachoj 13.02.2003 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2003 Czy ktoś ma zainstalowane okna drewniane firmy VIDOK ?Można prosić o opinię ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina 13.02.2003 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2003 W całym domu mam zainstalowane plastiki Vidoka i te są OK, natomiast kółeczko i małe łuki w lukarnach musiałam wykonać w drewnie, bo z PVC się nie dało i te pozastawiają naprawdę wiele do życzenia. Szyba wysmarowana silikonem, uszczelka wklejona nierówno, aluminiowe elementy powgniatane w 5 miejscach! itp. itd. To dotyczy oczywiście tylko 3 małych i do tego nietypowych okienek, trudno na tej podstawie ocenić jakość "normalnych" okien. Na dzień dzisiejszy nie polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
radex 13.02.2003 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2003 Też nie polecam - fatalne podejście do klienta w oddziale w Łodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paj 13.02.2003 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2003 nie wiem jaka maja jakosc, ale wchodzac do ich sklepu w Nowym Targu, o malo co sie nie nie udusilem ....siedzi dwoch palantow z papierosami w gebie i mowi: prosze.. Dobrze, ze mam dobry wzrok bo bym ich nie dostrzegl w tych klebach dymu ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tczarek 14.02.2003 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2003 No a ja wyselekcjonowałem dwie firmy wśród których jest właśnie Firma VIDOK. Może nie o sieci sprzedaży a o samych oknach ktoś by coś jeszcze napisał.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubachoj 14.02.2003 10:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2003 Może jeszcze garść informacji- lokalizacja : Piotrków Tryb.Mam kila wycen- firma VIDOK okna drewniane z mikrozłączami - koszt z z tzw. rabatem zimowym : ok. 9700,- - firma KAPICA (EUROPOL) okna drewniane bez mikrozłączy - koszt ok. 15500,-- firma VIDOK okna PCV 4 komorowe - koszt z tzw. rabatem zimowym : ok. 7600,-Skłaniam się ku oknom drewnianym VIDOK, ale nie wiem skąd ta różnica w cenie pomiędzy VIDOK i KAPICA. Jakość, materiał , narzut ??? Proszę o opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 27.02.2003 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2003 WitamW poprzednim roku wymienilem czesc okien w swoim domu.Kupilem je w f. Vidok.W zestawie, ktory zamowilem byly okna 178x145, drzwi balkonowe pojed. i podw. oraz male okna o szer.58.Sa to okna drewniane-meranti, jasny dab.Jestem z nich zadowolony.Przy wyborze stolarki kierowalem sie w duzej mierze cena.Ich oferta byla jedna z korzystniejszych i pod wzg. samej ceny jak i wyposarzenia w standardzie.Nie jestem jednak zadowolony z obslugi i w punkcie sprzedarzy i z informacij udzielanych przez pracownikow z siedziby firmy.W tym roku chcialbym wymienic pozostale okna, ale tu klops-Vidok zlikwidowal swoj punkt w Toruniu, a do najblizszego jest juz spora odleglosc.Obecnie jestem na etapie pertraktacii cz moge zamowic okna telefonicznie czy tez przez internet.Pod tym wzgledem ta firma jest niestety malo nowoczesna.Jesli bedziesz chcial innych informacji przyslii emaila [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 27.02.2003 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2003 WitamW poprzednim roku wymienilem czesc okien w swoim domu.Kupilem je w f. Vidok.W zestawie, ktory zamowilem byly okna 178x145, drzwi balkonowe pojed. i podw. oraz male okna o szer.58.Sa to okna drewniane-meranti, jasny dab.Jestem z nich zadowolony.Przy wyborze stolarki kierowalem sie w duzej mierze cena.Ich oferta byla jedna z korzystniejszych i pod wzg. samej ceny jak i wyposarzenia w standardzie.Nie jestem jednak zadowolony z obslugi i w punkcie sprzedarzy i z informacij udzielanych przez pracownikow z siedziby firmy.W tym roku chcialbym wymienic pozostale okna, ale tu klops-Vidok zlikwidowal swoj punkt w Toruniu, a do najblizszego jest juz spora odleglosc.Obecnie jestem na etapie pertraktacii cz moge zamowic okna telefonicznie czy tez przez internet.Pod tym wzgledem ta firma jest niestety malo nowoczesna.Jesli bedziesz chcial innych informacji przyslii emaila [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts