Renia 13.08.2004 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2004 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 13.08.2004 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2004 BRAWO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 14.08.2004 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2004 Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 28.08.2004 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2004 * * * * * wplatałam w szczyty ścian gęste trzciny szeptów miękkie tony dotyków leszczynę giętkich słów - nikt tak już nie buduje na papilarnych liniach sadziłam lipy wzdłuż drogi palców rosły, szumem zapachu odurzały dni zbliżając coraz bardziej do słabych załamań nadgarstków za zagięciem tak bardzo nieoczekiwany ostro pod stopy położył się kamień idzie jesień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Galain 01.11.2007 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2007 ***w przeddzien przesileniaszlam ulica lipskanad brama kutazasluchanie w jej lisciejak w nokturny spadaly kaskadamiw dol czerwone w promieniach sloncaa dzien sie zaczalszlam uwazna by nie przekroczyclinii brukuoslonieta przed sobanapieta i obcatylem wiatrzacinalpchal dujac w dudyotwarty jakis utrudzonyi rzeka sie rozstapila ktorej nie widzialamcyganski bach gral harmonia sferprzestrzen wessana we mniekwadraty prostokaty kwadraty i kolawchodze przez drzwi jakby gnieznienskiemeczenstwo swietejimmaculatafuga nade mna - gmach rozpisany na dloniena moje rece Galain Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts