Sebastian 13.02.2003 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2003 Mam zamiar zinstalowac GWC,i mam jedno z tym związane pytanie; Czy znacie jakąś firmę produkującą filtry powietrza zatrzymujące zapach dymu? Niestety prawie wszyscy wokoło mojego domu opalają piece węglem i czym się da. Dom leży w dolinie i nie ma zbytniego ruchu powietrza. Z forum dowiedziałem się, że nawet żwirowy GWC nie zatrzymuje zapachów - może sie mylę. Proszę o odpowiedź. PS. Jeżeli ktoś już zakupił dokumentacje na temat GWC to proszę o kontakt - mam kilka pytań. [ Ta wiadomość była edytowana przez: Sebastian dnia 2003-02-13 14:44 ] [ Ta wiadomość była edytowana przez: Redakcja dnia 2003-02-14 13:51 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
januszek 14.02.2003 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2003 jedyne co możesz zrobić to filtr z węglem aktywnymjest to taka włuknina z nasączonym węglem na pewno robi to firma Wollf ale jest droga to raz i jest niestety o dużym oporze musisz stosować jej dużą powierzchnię.i mocny wentylator. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryszard1 14.02.2003 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2003 Mam taka mate w okapie nadkuchennym - nie jest taka droga, ale nie wiem czy dalaby rade dymowi, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
januszek 14.02.2003 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2003 tak to taka jak w okapie ale do wentylowania domu trzeba go znacznie więcej chodzi o powierzchnię co stało się z śmierdzielami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts