Snajp 23.03.2006 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2006 Czy możecie mi coś doradzić ,chodzi konkretnie o spoinowanie płyt KG za pomocą AKRYLU a nie zapomocą siateczki i gipsu. A jeszcze dokładniej chodzi połączenie płyty KG ze ścianą lub sufitem .Zawsze stosowałem siateczke i gips ,a o akrylu dopiero niedawno sie dowiedziałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rwos 30.03.2006 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 raczej ja bym dal siatke i gips.gips najlepiej "knaufa".i tak samo we wszystkich katach.po wyszlifowaniu naloz akryl w tych katach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
invx 07.04.2006 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2006 wejdz na forum "Wymiana dowsadczen" i tam jest wtaek "najczesciej zadawane pytania" i tam sobie poczytaj P.S. link takze w moim podpisie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts