Annato 24.03.2006 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2006 Mam taką propozycje, żeby wymieniać się nadwyżkami nasion, kwiatów itp. - pocztowo za darmo. A potem rewanż Co Wy na to???? Pozdrawiam Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NOTO 24.03.2006 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2006 Mam taką propozycje, żeby wymieniać się nadwyżkami nasion, kwiatów itp. - pocztowo za darmo. A potem rewanż Co Wy na to???? Pozdrawiam Ania Idea piękna. Sam mam niewiele do zaoferowania ... bo jeszcze nie nauczyłem się zbierać nasion Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 27.03.2006 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 No to ja mam wilce, trojbarwne chyba. Szybkorosnace jednoroczne pnacze. Jadnie wschodzi, bo juz troche posialam. Troche astrow (odmiany nie podam), aksamitki i rudbekie. Kto jest chetny ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts