Agnieszka i Darek 14.01.2007 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2007 Witajcie!Zastanawiamy się nad projektem domu WenecjaJeżeli to możliwe prosimy także o skany na adres: [email protected]Z góry dziekujemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka i Darek 20.01.2007 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2007 Dziękujemy za skany.Już się zdecydowaliśmy; teraz czekamy na zamówiony projekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krk women 29.01.2007 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 Witam jestem na etapie wyboru projektu. Chcę zapytać specjalistów co sądzicie na temat tego projektu a szczęśliwych posiadaczy WENECJI o fotki i uwagi na gorąco. Poniżej zamieszczam link i pozdrawiam forumowiczów! http://www.krajobrazy.com.pl/projekty_domow/wenecja/#nowhere Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zagwoj 23.03.2007 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 Ja równiez szukam ludzi ktorzy ten projekt może juz realizują.Ale chyba jest dość świerzy projekt.My z żona jestesmy raczej zdecydowani na WENECJE.Chcemy dokonac kilku zmian: Na dole 1.garaż 2-stanowiskowy 2.kotłownie chcemy przenieść pomiędzy garaż a część mieszkalną 3.w miejsce po kotłowni przenieśc schody z salonu Na górze 1.zlikidować łazienke przy sypialni i zrobic tam garderobę a garderobe zlikwidowac powiekszając pokój. Zmieni sie bieg schodów ale za to salon będzie bez schodów.Jest to kwestia gustu. Oglądaliśmu schodu i mozna je zrobic na prawde super ale... to jest koszt min.12-15 tyś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JanekW 02.04.2007 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 Witam!! Właśnie dzisiaj odbieram projekt wenecja, będzie budowany 5km od Tarnowa. Mam skany z projektu udostępnione przez biuro ign, chętnie prześlę. Miło będzie podyskutować . Witam Jeśli chodzi o projekt Wenecja to Ja się już zdecydowałem mam jeszcze problem w zlokalizowaniu tego domku na działce - mam dość niefortunnie skojarzone strony świata. Jeśli można to miałbym prośbę o scany projektu, umożliwi mi wprowadzenie go do kompa i wizualizacje oświetlenia w pomieszczeniach. Z góry dziękuję[email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yogi. 30.07.2007 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 Witam, i jak idzie Wam budowanie Wenecji?Właśnie dzisiaj kupiłem projekt (Wrocław) i mam nadzieję, że wrzesień - październik jak dopisze pogoda, zacznę coś robić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maziaa 31.07.2007 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 My też w tym terminie zaczynamy bo czekamy na ekipę która wykona większość prac. Czy wprowadzasz jakieś zmiany i gdzie bedziesz budował?? Masz aktualną wycenę Wenecji?? Pozdrówko!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yogi. 01.08.2007 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 Będę budował we Wrocławiu. Projektant adaptujący kręci nosem na zmiany i twierdzi, że projekt został zrobiony przez młodych architektów, bo trochę jest baboli. Jakie - nie sprecyzował. Minusem jest to, że np strop jest wykonany z bardzo drogiego materiału, ale zgoda na zmiany jest, więc nie ma problemu. Co do zmian architektonicznych: chcę dodać okno na holu na piętrze, dać trochę większe okna w pokoju 14 (te z bocznej elewacji); skracam daszek na tarasie o poł metra bo jest za długi na moją działkę; na górze rezygnuję z jednej łazienki, ale dokładnie co i jak, będę decydował w najbliższych dniach.A jakie wy wprowadzaliście zmiany?Wyceny żadnej nie mam jeszcze.Mam nadzieję, że domek będzie fajny. Trochę mnie martwią te schody w salonie, ale mam nadzieję że się przyzwyczaję. I nie wiem czy pokoje na górze nie są za małe. Dodatkowo, spotkała mnie nie miła niespodzianka w biurze projektowym, gdzie poinformowano mnie (co prawda tuż przed wpłaceniem kasy, bo się ponownie o to zapytałem) że ściana kolankowa ma tylko 70 cm, a telefonicznie mi powiedziano że ma 90.A, no i podwyższam ściankę kolankową o jeden pustak, może dwa (muszę uzgodnić to z kierownikiem budowy). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szybka 23.11.2007 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 Poszukuję osób budujących Wenecję z IGN. Proszę o kontakt, a chętnie i o zdjęcia.Pozdrawiam wszystkich zainteresowanych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olejniczak Cezary 25.11.2007 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2007 wszystko na temat tego domu łącznie ze zmianami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ProStaś 25.11.2007 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2007 Ani linku do projektu, ani pytania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
larunia 14.01.2008 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 jaki program jest do wizualizacji oświetlenia, też proszę o skany Wenecji [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cezol8 19.01.2008 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2008 Wszystkie informacje na temat tego domu.Czekam, bo jesyem zinteresowany tym projektem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beraadam 10.02.2008 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2008 Witam wszystkich. Jestem z Rzeszowa. Będę budował Wenecję. Szukam kontaktu z Maziaa . Proszę o pomoc. Pozdrawiam Adam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maziaa 26.02.2008 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 Witam wszystkich. Jestem z Rzeszowa. Będę budował Wenecję. Szukam kontaktu z Maziaa . Proszę o pomoc. Pozdrawiam Adam. Tak sobie przeglądam forum muratora a tu mnie szukają ?!?! Zapewne chodzi o wenecje?? Zapraszam http://www.wenecja-tarnow.mojabudowa.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ThoM 25.03.2008 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 Witam Przyłączam się do dyskusji gdyż właśnie zamierzam kupić ów projekt. Proszę ewentualnie również o skany ThM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebek1 28.05.2008 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 Witam Przyłączam się do dyskusji gdyż właśnie zamierzam kupić ów projekt. Proszę ewentualnie również o skany ThM Witam, jestem nowym użytkownikiem muratora i poszukuję skanów do projektu Wenecji. w 99% jestem zdecydowany na zakup i budowę tego domu. Będę wdzięczny za podesłanie na [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebek1 28.05.2008 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 Witam!! Właśnie dzisiaj odbieram projekt wenecja, będzie budowany 5km od Tarnowa. Mam skany z projektu udostępnione przez biuro ign, chętnie prześlę. Miło będzie podyskutować . Witam, byłbym bardzo wdzięczny za przesłanie skanów do projektu Wenecji W 99% jestem zdecydowany na zakup i budowę tego domu. Widziałem zdjęcia z realizacji widzę, że daleka droga jeszcze przede mną Adresik [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorinje 25.08.2008 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 Witam!! Właśnie dzisiaj odbieram projekt wenecja, będzie budowany 5km od Tarnowa. Mam skany z projektu udostępnione przez biuro ign, chętnie prześlę. Miło będzie podyskutować Witam my tez jestesmy zainteresowani projektem Wenecja jak można to również poprosimy o skamy z projektu na adres: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
albert07 13.11.2008 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 Witam!! Właśnie dzisiaj odbieram projekt wenecja, będzie budowany 5km od Tarnowa. Mam skany z projektu udostępnione przez biuro ign, chętnie prześlę. Miło będzie podyskutować . Witam, czy byłbyś uprzejmy przesłać te skany również na moją skrzynkę poniżej? [email protected] dziękuję i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts