Sloneczko 26.12.2007 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2007 Artdom, nie wspominasz o cementowym, niemieckim Nelskampie, który jest dobrą konkurencją dla znanego już Braasa http://www.nelskamp.de/menue-links/planer/produkte/beton-dachsteine/s-pfanne-selbstreinigend.html http://www.transdach.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=79&Itemid=87 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 26.12.2007 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2007 ... ta dachówka jest b.łatwa do położenia bo jej zamki prawie nie istnieją ... a gdyby miala wieksze zamki , to by byla trudna do polozenia ? nie widze zwiazku wysokosci zamka z trudnoscia w kryciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 28.12.2007 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2007 Roben, kasztan od listopada 2002 na dachu, nie cieknie, śniegu nie widziano,górale kilka fauli popełnili, ale zostały naprawione przez inną ekipę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artdom 31.12.2007 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2007 Jestem inżynierem po Politechnice Krakowskiej prowadzę firmę budowlaną od 1997 roku. ktos z takim wyksztalceniem i doswiadczeniem bedzie dla nas kopalnią wiedzy , zwlaszcza w temacie dach ciesze sie , ze do nas dolaczyles , witaj na forum będe się starał ale jestem trochę zajęty więc jakbym nie odpowiadał to proszę na poczte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artdom 31.12.2007 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2007 Artdom, nie wspominasz o cementowym, niemieckim Nelskampie, który jest dobrą konkurencją dla znanego już Braasa http://www.nelskamp.de/menue-links/planer/produkte/beton-dachsteine/s-pfanne-selbstreinigend.html http://www.transdach.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=79&Itemid=87 popieram ale tu nie chodzi o reklamę poszczególnych produktów tylko o ideę dobrego wykonania jestem pewien iż nie ma lepszej dachówki betonowej od ceramicznych z wyższej pólki. możemy toczyć spory pomiędzy najlepszą cementową a kiepściejszymi ceramicznymi. To tak jak powiedzieć że najlepszy opel jest lepszy od najgorszego mercedesa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artdom 31.12.2007 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2007 ... ta dachówka jest b.łatwa do położenia bo jej zamki prawie nie istnieją ... a gdyby miala wieksze zamki , to by byla trudna do polozenia ? nie widze zwiazku wysokosci zamka z trudnoscia w kryciu kacperski ma rację przy mniejszych zamkach można więcej ocyganić. Można powiedzieć że iż większe zamki tym trudniej oszukać tak aby tego nie było widać z zewnątrz. i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pest 18.07.2008 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 Mam problem z dachówką robena. Jeżeli ktoś miał podobną sytuację proszę o kontakt Mój e-mail : [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 18.07.2008 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 Boszsz... A może by tak zacząć od przeczytania tytułowego posta w tym wątku?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
poziomka_a 08.09.2008 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 A ja uważam że wina leży po stronie Twoich fachowców , na pewno oni źle położyli dachówkę , lub przy kładzeniu dachówki uszkodzili Ci papę lub folię . Ja właśnie miałam taki problem , dach przeciekał i niestety musieliśmy cała dachówkę ściągać z dachu , wymieniać papę na folię bo cała była potargana , zmienić blachy w koszach , od nowa zakładać rynny , woda zamiast cieknąć do rynien przelewała się za nie , mogę wymieniać mnóstwo wad , już nie wspomnę o moich nerwach i o straconych pieniądzach ..... Teraz dach jest w porządku nic się nie dzieje , robiła mi druga firma i jest jak na razie ok . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grazi 02.12.2010 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2010 A ja uważam że wina leży po stronie Twoich fachowców , na pewno oni źle położyli dachówkę , lub przy kładzeniu dachówki uszkodzili Ci papę lub folię . Ja właśnie miałam taki problem , dach przeciekał i niestety musieliśmy cała dachówkę ściągać z dachu , wymieniać papę na folię bo cała była potargana , zmienić blachy w koszach , od nowa zakładać rynny , woda zamiast cieknąć do rynien przelewała się za nie , mogę wymieniać mnóstwo wad , już nie wspomnę o moich nerwach i o straconych pieniądzach ..... Teraz dach jest w porządku nic się nie dzieje , robiła mi druga firma i jest jak na razie ok . Jakiego rzędu to były koszty? Ja mam tez problem z cieknącym dachem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts