eskas7 24.03.2006 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2006 hej:)niebawem chcę się budowć.Mam pytanko: ile kosztuje robocizna(bez materiałów) przy domku 170m2,parter z poddaszem użytkowym.Dom jest prosty,bez udiwnień.Czy zna ktoś dobrą i niedrogą ekipę?A może ktoś buduje podobny domek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KiZ 24.03.2006 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2006 Czesc,ja mam podobny dylemat. Rownież zaczynamy wkrotce budowe w K-cach. Chetnie poznalbym namiary na sprawdzonych wykonawcow, ale raczej instalatorow ew. "klinkierowców", gdyz budowlancow mam sprawdzonych z południa wojewodztwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eskas7 25.03.2006 07:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2006 hej KiZ:)ta ekipa jest z polecenia?Jak ich znalazłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KiZ 26.03.2006 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2006 Raczej z doswiadczenia w mojej familii postawili juz kilka budynkow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 02.04.2006 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2006 Może się pochwalisz coś więcej? Mnie czeka stawianie murów dopiero za jakiś czas więc na pewno nie wchodzilibyśmy sobie w paradę... Mają doświadczenie w silikatach może? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KiZ 04.04.2006 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 W silikatach chyba nie, zapytam przy okazji. To młoda ekipa górali, łebscy i sprawni, co najwazniejsze otwarci na nowe technologie ale ja bym chyba nie chcial eksperymentowac z nimi na czyms co potem trudno lub kosztownie byloby naprawiac;) Sa dobrzy w fundamentach, swietni w gipsach i tynkach i genialni w dachach. Do tego wlasnie zamierzam ich wykorzystywac. Poki co Cie z nimi nie skontaktuje bo musze miec dokladnie dograne terminy, a jeszcze nie mam pozwolenia na budowe Goscie sa slowni wiec jakby ci obiecali, to bym ich nie odciagnal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 04.04.2006 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 Spokojnie. Ja jestem na etapie projektowania i nie zamierzam zaczynac w tym roku tylko w przyszłym. Jak sie namyslisz to podeslij mi na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 04.04.2006 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 Witamsilikaty to nie jest przecież żadna nowatorska technologia Inwestorów ze Śląska ostrzegam przed byłą firmą Deks z MikołowaPan Krzyszof G - niewysoki w okularach i jego kumpel Leszek ZKrzysztof G mieszka w Strumieniu, wiem że budowal w Bojszowach Są przeciwko nim sprawy karne. Bierzcie ekipy tylko z polecenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 05.04.2006 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2006 Nowatorska nie, ale żeby jakaś super popularna to nie powiem, zwłaszcza na klej a nie zaprawę. No i ekipy nie lubią bo ciężkie. A ja dodatkowo chciałabym ściany równiutko położone... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michcioizi 09.04.2006 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2006 hej KIZ czy mozesz podesłać mi namiary na tą ekipę ??[email protected]michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MAREK S 22.06.2006 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 Witam,Jak temat aktualny to moge podac namiary na dobrego ciesle z ekipa,ktory aktualnie buduje buduje komus dom na Slasku ale chyba niedlugo konczy.U mnie robil przebudowe dachu,pare pergoli, ocieplal plus tynki,malowanie i inne roboty i robil taras z desek ryflowanych, zdjecia na forum...Jest z Mikolowa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiza 22.06.2006 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 Koszty budowy domku są proste do obliczenia jak by tego nie liczyć w zależności od standardu wykończenia wyjdzie 2-2,5 tyś zł za metr kwadratowy podłóg bo wykańczamy nie pow. użytkową a rzeczywistą .Jestem już 2 lata po budowie więc być może trzeba liczyć więcej .Po za tym dom wchłonie wszystkie pieniądze bez problemu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gryol 18.07.2006 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 Witaj KiZ! Jesli możesz podaj nam namiary na tę ekipę, zależy nam bardzo!!! Podaję adres: [email protected] Z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Froop 18.07.2006 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 Koszty budowy domku są proste do obliczenia jak by tego nie liczyć w zależności od standardu wykończenia wyjdzie 2-2,5 tyś zł za metr kwadratowy podłóg bo wykańczamy nie pow. użytkową a rzeczywistą . Jestem już 2 lata po budowie więc być może trzeba liczyć więcej . Po za tym dom wchłonie wszystkie pieniądze bez problemu . Hmm... Czyli dom w sumie 304m2 za 750tysPLN? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia30 26.07.2007 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2007 A ja mam konkretnego kafelkarza z Katowic .Sumiennego i pracowitego Może nie najtańszego ale zawsze można sie z nim dogadać Z czystym sumieniem moge go polecić Pozdrawiam Gosia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzia_02 26.07.2007 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2007 Ja poprosze o namiary, pozostalo kilka metrow kafelek a wykonawcy brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beaty 26.07.2007 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2007 A ja ostrzegam przed Edwardem K. z Łaziskpzd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gabula 26.07.2007 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2007 Witam, Jak temat aktualny to moge podac namiary na dobrego ciesle z ekipa,ktory aktualnie buduje buduje komus dom na Slasku ale chyba niedlugo konczy.U mnie robil przebudowe dachu,pare pergoli, ocieplal plus tynki,malowanie i inne roboty i robil taras z desek ryflowanych, zdjecia na forum... Jest z Mikolowa... Możesz podać namiary na Twojego cieśle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia30 27.07.2007 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2007 Ja poprosze o namiary, pozostalo kilka metrow kafelek a wykonawcy brak Witam podaje namiary P. Adam 601767877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzia_02 29.07.2007 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2007 Dziekujejutro zadzwonie i zobacze jak wyjdzie, czy ma moce przerobowe na juz. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts