AgnieszkaMaszner 28.02.2010 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 Witam, bardzo podobaja mi sie Wasze schody i mam w zwiazku z tym kilka pytan:1. Czy byly robione na indywidualne zamowienie?2. Czy mozna je gdzies znalezc w internecie, szukalam i nic takiego nie moge znalezc3. Jak one sa technicznie wykonane? Czy stopnie sa wpuszczone w sciane czy tylko opieraja sie na konstrukcji betonowej. Bardzo serdecznie prosze o przeslanie zdjec schodow w calej okazalasci na maila ([email protected]). Gratuluje pomyslu, schody sa przesliczne i bardzo oryginalne. Z gory bardzo dziekuje. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkapki 04.03.2010 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 Hej Editta łaaadnie wygląda ten Wasz domek kiedy oglądam Wasze zdjęcia to jak widzę to to wydaje mi się, jakby było z jakiegoś katalogu - piękne wnętrze jakbyś mogła napisać co to są za płyty na ścianie i gdzie takie można dostać? no i podłoga śliczna, też się zastanawiam nad betonową, wiem jednak, że aby ją dobrze wykonać trzeba naprawdę dobrego fachowca, a jak z utzrymaniem czystości?? jakbyś znalazła chwilkę napisz prosze jak się sprawuje w użytkowaniu http://lh6.ggpht.com/_HKs7_zegELE/ScN3hzUfVzI/AAAAAAAAAkc/I_4NC6fIXGI/s512/DSC01934.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kwiatholandii 06.03.2010 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2010 hej, namiary na Twoją stronkę znalazłam na stronce monah. Dopiero zaczynam wykańczanie domu i poszukuję informacji min. dot. betonowej podłogi...Twoja jest naprawdę DOBRA!. Jestem na początku szperania, ale czy dowiadywałaś się może czy możliwe jest ogrzewanie podłogowe w takim wykonaniu. Będę dzwoniła do firmy, która wykonywała prace u Ciebie, bo mieszkam 30 km od nich:) z czego bardzo się cieszę. Wiem o możliwości wstawienia wzorów, http://www.transparenthouse.com/main/#/en/2/7/104/ i słyszałam, że też się tym interesowałaś. Masz jakieś informacje na ten temat? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.03.2010 00:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 hej, namiary na Twoją stronkę znalazłam na stronce monah. Dopiero zaczynam wykańczanie domu i poszukuję informacji min. dot. betonowej podłogi...Twoja jest naprawdę DOBRA!. Jestem na początku szperania, ale czy dowiadywałaś się może czy możliwe jest ogrzewanie podłogowe w takim wykonaniu. Będę dzwoniła do firmy, która wykonywała prace u Ciebie, bo mieszkam 30 km od nich:) z czego bardzo się cieszę. Wiem o możliwości wstawienia wzorów, http://www.transparenthouse.com/main/#/en/2/7/104/ i słyszałam, że też się tym interesowałaś. Masz jakieś informacje na ten temat? pozdrawiam To moze ja znowu odpowiem, bo editta zajeta bardzo corcia... Ogrzewanie podlogowe editta ma, co do firmy to... Polecam. A co do wzorow, to takich wytrawianych raczej nikt Ci nie zrobi, mozna by ewentualnie je namalowac i pokryc zywica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta1210 07.03.2010 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 Editta, wpominasz o donicach betonowych Czy planujecie je robić dla klientow tylko w okolicy, czy moze na całą Polskę?Macie jakąś ofertę przygotowaną?Gdzie mozna by ją zobaczyc? (chciałabym kilka betonowych donic miec u siebie, pod Poznaniem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aaggaa 17.03.2010 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 Editko proszę Cię powiedz mi jaka jest cena za m2 czy metr bieżący tych deseczek na elewację .czy jest to deska surowa i samemu nadajemy jej kolor i konserwujemy je . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 30.03.2010 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 Gdy świat się wiosną opromienia, Wielkanocne ślę Tobie życzeniaNiech Pan Jezus zmartwychwstały ma w opiece dom Wasz cały Wesołego ALLELUJA!!! http://g.infor.pl/p/wieszjak.pl/www/e-kartki/wielkanocne/wielkanocne282.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 31.03.2010 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 http://i279.photobucket.com/albums/kk126/kamilaJ/2115505wzo90vh5d1.gifWESOŁYCH ŚWIĄT WIELKANOCNYCH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 31.03.2010 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 Tak z ciekawości, ktoś wie?Podłoga z żywicy, to skąd problem z mleczkiem cementowym na powierzchni? Przegrzebałam stare posty i niezupełnie rozumiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 31.03.2010 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 Tak z ciekawości, ktoś wie? Podłoga z żywicy, to skąd problem z mleczkiem cementowym na powierzchni? Przegrzebałam stare posty i niezupełnie rozumiem. Podloga jest z zywicy, ale przeciez kladzie sie ja na wylewke, ktora najpierw trzeba wyszlifowac. [/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 31.03.2010 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 Czyli że to mleczko przeniknęło przez warstwę żywicy na jej powierzchnię ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 31.03.2010 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 Nie wiem, o ktore wpisy Ci chodzi, ale mleczko jest miekkie, latwo sie rysuje, o to pewnie chodzilo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 31.03.2010 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 Zdrowia i spokoju!! http://taja.blox.pl/resource/Pisanki.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 04.04.2010 19:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2010 pinkole a co to za zmiany????? jakoś nie umiem się odnaleźć hihihihi dziękuje za życzenia. WESOŁYCH ŚWIĄT pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 04.04.2010 19:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2010 editta super domek wyglada odeskowany. a jak tam pokoik dla malej ksiezniczki? nie gotowy, oliwka na razie śpi jeszcze z nami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 04.04.2010 19:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2010 zadowolona jesteś z tych halogenków? też mam z tej serii ale nie ścięte pod kątem tak Przesuper, chyba wszystko mi się podoba. Tylko te zasłono- firanki ? Niby fajne bo białe, takie proste, miesiste ale jak z ich jakością bo momentami ...? Gdzie były kupione? A jeśli chodzi o schody to planujesz jakas 'barierke'? zasłony były na prawdę bardzo tanie, nie wiem czy m2 nie kosztował poniżej 15 zł. nie bardzo można mówić o jakości choć i tak nie są złe. fatalne jest tylko to, że po wypraniu trzeba je prasować. do tej pory zawsze wieszałam mokre ale te się nie wygładzą niestety. barierka będzie oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 04.04.2010 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2010 Witam. Śliczny domek i okna....!Mogę wiedzieć z jakiej firmy?pzdr okna z firmy http://www.mazurokna.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 04.04.2010 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2010 Witam !!! Bardzo duże wrażenie estetyczne zrobił na mnie Pani domek. Gratuluje wyczucia stylu . Jak to możliwe bardzo proszę o podanie jakiego producenta i z jakiej kolekcji są płytki w wyżej przedstawionej łazience (ta na poddaszu ) Pozdrawiam graffio grau z firmy nord ceram pozdrawiam i dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 04.04.2010 19:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2010 Editta, nic nowego u Was w domku godnego pochwalenia się? Jak nie to porób troszkę nowych fotek "starych" kątów, plissssss coś by się znalazło czasu brakkkkk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 04.04.2010 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2010 nie udało mi się editta masz wspaniale urządzony dom. kuchnia, łazienka - boskie. pytanko dotyczące podłogi na parterze jest : beton + wylewka samopoz + żywica (?) z czego jest warstwa ostateczna ? czy mógłbyś przybliżyć koszty ? czy mógłbyś wkleić zdjęcia podłogi wydaje się mieć perłowy (?) połysk warstwa ostateczna to żywica matowa, ale faktycznie jakby perłowa jest. na betonie była jakaś masa z pci. musiałabym zapytać wojtka co to. chyba to nie był zwykły samopoziom. ale chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts