Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

editta & kuba - zapraszamy do środka

Recommended Posts

Witam, bardzo podobaja mi sie Wasze schody i mam w zwiazku z tym kilka pytan:

1. Czy byly robione na indywidualne zamowienie?

2. Czy mozna je gdzies znalezc w internecie, szukalam i nic takiego nie moge znalezc

3. Jak one sa technicznie wykonane? Czy stopnie sa wpuszczone w sciane czy tylko opieraja sie na konstrukcji betonowej.

Bardzo serdecznie prosze o przeslanie zdjec schodow w calej okazalasci na maila ([email protected]). Gratuluje pomyslu, schody sa przesliczne i bardzo oryginalne. Z gory bardzo dziekuje. Pozdrawiam.

• Odpowiedzi 2,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Hej Editta łaaadnie wygląda ten Wasz domek :o

kiedy oglądam Wasze zdjęcia to jak widzę to

to wydaje mi się, jakby było z jakiegoś katalogu - piękne wnętrze :o :o :o

jakbyś mogła napisać co to są za płyty na ścianie i gdzie takie można dostać?

no i podłoga śliczna, też się zastanawiam nad betonową, wiem jednak, że aby ją dobrze wykonać trzeba naprawdę dobrego fachowca, a jak z utzrymaniem czystości??

jakbyś znalazła chwilkę napisz prosze jak się sprawuje w użytkowaniu

http://lh6.ggpht.com/_HKs7_zegELE/ScN3hzUfVzI/AAAAAAAAAkc/I_4NC6fIXGI/s512/DSC01934.JPG

hej,

namiary na Twoją stronkę znalazłam na stronce monah. Dopiero zaczynam wykańczanie domu i poszukuję informacji min. dot. betonowej podłogi...Twoja jest naprawdę DOBRA!. Jestem na początku szperania, ale czy dowiadywałaś się może czy możliwe jest ogrzewanie podłogowe w takim wykonaniu. Będę dzwoniła do firmy, która wykonywała prace u Ciebie, bo mieszkam 30 km od nich:) z czego bardzo się cieszę. Wiem o możliwości wstawienia wzorów,

http://www.transparenthouse.com/main/#/en/2/7/104/

i słyszałam, że też się tym interesowałaś. Masz jakieś informacje na ten temat?

pozdrawiam

hej,

namiary na Twoją stronkę znalazłam na stronce monah. Dopiero zaczynam wykańczanie domu i poszukuję informacji min. dot. betonowej podłogi...Twoja jest naprawdę DOBRA!. Jestem na początku szperania, ale czy dowiadywałaś się może czy możliwe jest ogrzewanie podłogowe w takim wykonaniu. Będę dzwoniła do firmy, która wykonywała prace u Ciebie, bo mieszkam 30 km od nich:) z czego bardzo się cieszę. Wiem o możliwości wstawienia wzorów,

http://www.transparenthouse.com/main/#/en/2/7/104/

i słyszałam, że też się tym interesowałaś. Masz jakieś informacje na ten temat?

pozdrawiam

To moze ja znowu odpowiem, bo editta zajeta bardzo corcia...

Ogrzewanie podlogowe editta ma, co do firmy to... :lol: :lol: :lol: Polecam. 8) A co do wzorow, to takich wytrawianych raczej nikt Ci nie zrobi, mozna by ewentualnie je namalowac i pokryc zywica. 8)

• 2 weeks później...
  • 2 weeks później...
zadowolona jesteś z tych halogenków? też mam z tej serii ale nie ścięte pod kątem

tak

Przesuper, chyba wszystko mi się podoba.

Tylko te zasłono- firanki ? Niby fajne bo białe, takie proste, miesiste ale jak z ich jakością bo momentami ...?

Gdzie były kupione?

A jeśli chodzi o schody to planujesz jakas 'barierke'?

zasłony były na prawdę bardzo tanie, nie wiem czy m2 nie kosztował poniżej 15 zł. nie bardzo można mówić o jakości choć i tak nie są złe.

fatalne jest tylko to, że po wypraniu trzeba je prasować. do tej pory zawsze wieszałam mokre ale te się nie wygładzą niestety.

barierka będzie oczywiście

Witam !!!

Bardzo duże wrażenie estetyczne zrobił na mnie Pani domek. Gratuluje wyczucia stylu . Jak to możliwe bardzo proszę o podanie jakiego producenta i z jakiej kolekcji są płytki w wyżej przedstawionej łazience (ta na poddaszu )

Pozdrawiam

graffio grau z firmy nord ceram

pozdrawiam i dziękuje

nie udało mi się

editta

masz wspaniale urządzony dom.

kuchnia, łazienka - boskie.

pytanko dotyczące podłogi na parterze

jest : beton + wylewka samopoz + żywica (?)

z czego jest warstwa ostateczna ?

czy mógłbyś przybliżyć koszty ?

czy mógłbyś wkleić zdjęcia podłogi

wydaje się mieć perłowy (?) połysk

warstwa ostateczna to żywica matowa, ale faktycznie jakby perłowa jest.

na betonie była jakaś masa z pci. musiałabym zapytać wojtka co to. chyba to nie był zwykły samopoziom. ale chyba