orvis 16.04.2010 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 Witaj, to i ja poproszę o szczegóły tych donic Czy, zanim zdecydowałaś się na betonową posadzkę, oglądałaś gdzieś to cudo w realu? Pytałam kilka firm, ale mówią, że w moich okolicach nie mają nic do oglądania Pozdrawiam Kamila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.04.2010 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 A jak mowie, zeby u mnie obejrzec, to nie chca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
orvis 16.04.2010 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 Taki lajf... Nie wyszło nam wtedy, a szkoda, bo spotkanie zapowiadało się baaaardzo interesująco. Zrobiliśmy z architektem trochę szkiców wnętrz. On jest totalnie zakręcony betonowo, więc przyjdzie nam jakąś cementownię kupić, żeby ten cały beton u nas wsadzić Ja taka trochę ostrożna jestem, bo raczej wolałabym w domku w ogródku kwiatki wąchać niż ze szmatą biegać. Marzę więc o mało obsługowych materiałach. Stąd te moje podchwytliwe pytania, czy to się udaje bez trudu doczyścić. Mieszkam na Śląsku, a tu standardy czystości jakieś zawyżone są A ja jestem ludność napływowa (hi, hi) Pozdrawiam Kamila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.04.2010 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 Z czystoscia nie ma najmniejszego problemu, zapewniam. I nie musisz czekac na spotkanie forumowe, ze Slaska daleko nie masz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxym99 28.04.2010 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2010 Witaj, Bardzo zainteresowały mnie Twoje lampy nad schodami. Są bardzo orginalne i wyraziste....dlatego mam pytanie: czy kojarzysz może gdzie można je teraz kupić ? lub ewentualnie prosba o podanie ich nazwy i producenta. Moze wtedy łatwiej bedzie mi je namierzyć. Dodatkowo chciałbym zapytać o oświetlenie w systemie linkowym które masz zainstalowany w wiatrołapie. Podpowiedz mi prosze co to i skąd to ? pzdrMaxym99 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mytka 03.05.2010 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2010 wiTam:)patrzę i podgladam gdy tylko szukam inspiracji a jako że mamy ostatnio poważny problem z wyborem podłogi do salonu , przypomniałem sobie ze widziałem u Ciebie betonowa;) a dokladniej z żywicy epoksydowej.Moje pytanie jest natury praktycznej: czy na tego typu podlodze nie widać 'drastycznie' zarysowań? nie łatwo o jej uszkodzenie?Pytam bo mamy na parterze 80m2 otwartej powierzchni w połaczeniu z centralnie umieszczoną kuchnią w której zapewne czasem cos sie wyleje, coś garnkowatego spadnie.. dołóżmy do tego dzieci.. psa i jego pazury, gości , przechodni charakter salonu itp itd . . Wygląd podłogi ma tu dla nas kluczowe znaczenie , a ze względu na koncept wykończenia taka bardzo nam by pasowała:) Błagam więc o odpowiedz po Waszych 8mies. jej użytkowania;) Utwierdź albo odwiedź nas od jej wyboru;)Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bożena030100 18.05.2010 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 (edytowane) Witam, Chciałm zapytać czym pomalowane są deski tarasowe? Wygladają super... Edytowane 19 Maja 2010 przez Bożena030100 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alicjos 20.05.2010 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2010 (edytowane) super dom, super podłoga ja tez tak chcę!!! Edytowane 20 Maja 2010 przez Alicjos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Matalim 20.06.2010 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2010 Editta gdzie ty sie podzialas?????? czekamy na dalsze relacje z twojego domku!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 25.06.2010 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 Pozdrowienia tylko zostawiam pieknym dziewczynom! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asizo 24.08.2010 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2010 Editta, zakochałam sie w Twoim domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 27.08.2010 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2010 Witaj Editta! Dotarłam do Ciebie z innego wątku. Jak to się mówi- po nitce do kłębka. Jestem pod wielkim wrażeniem Twojego. Jest niesamowity. Cały czas wzdychałam do Twoich wnętrz. Jednak największym zaskoczeniem był dla mnie Twój poród. Rodziłyśmy w tym samym czasie Też byłam przetrminowana i wywoływano mi proród. Męczyłam się troszkę dłużej niż Ty (10 h) i urodziłam chłopaka. Widzę, że czasu na FM nie masz. Pewnie córcia i dom pochłaniają Twój czas. Mam nadzieję, że zajrzysz tu jeszcze i pochwalisz się nowymi fotkami domu. A narazie składam spóźnione życzenia Twojej córci z okazji roczku i będę czekać na zdjęcia wnętrz. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asesor 07.10.2010 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2010 Gratulacje, świetny domek, szczególnie rewelacyjne wnętrze. Brawo za odwagę i konsekwencje. Szkoda, że w sumie mało jest jeszcze takich realizacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
casse 22.10.2010 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2010 Witam PRZEPIĘKNY DOM - jak marzenie dosłownie Mam taki dylemat z lodówką czy sbs czy do zabudowy a u Ciebie wygląda super wiec moje pytanie jest czy szafki w tej sciance masz 60-ki i jaki to mogel lodówki bo tez chce czarną samsunga dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pepejeans 25.11.2010 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 trafiłam tu w końcu biorę się za przeglądanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 26.11.2010 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2010 Już myślałam, że Edit się odezwała, a tu nic. No to, ja znowu tylko pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 25.12.2010 01:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2010 Zdrowych, radosnych Świąt Bożego Narodzenia! Pomyślności w Nowym Roku! Ciepła rodzinnego, miłości, wiary i nadziei na każdy dzień życzy Nel http://lh4.ggpht.com/_s9QJncbwfnM/TRUxTX_VLqI/AAAAAAAATcA/1ie6uMS398Y/19585__image007.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.12.2010 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2010 Edytko, zdrowych wesolych dla calej Waszej Rodzinki. http://i621.photobucket.com/albums/tt294/malgos2/kartka.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 30.12.2010 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2010 http://forum.muratordom.pl/images/icons/icon1.gif Stary Rok odchodzi wielkimi krokami, niech więc złe chwile zostaną za nami. Niech Nowy Rok przyniesie Ci dużo zdrowia,radości a przede wszystkim morze miłości! http://sl.glitter-graphics.net/pub/849/849147kibbg0w0mf.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.05.2011 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2011 Pewnie tu nie zagladasz, ale 100 lat!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts