Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

editta & kuba - zapraszamy do środka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Taki lajf... :-)

Nie wyszło nam wtedy, a szkoda, bo spotkanie zapowiadało się baaaardzo interesująco.

Zrobiliśmy z architektem trochę szkiców wnętrz. On jest totalnie zakręcony betonowo, więc przyjdzie nam jakąś cementownię kupić, żeby ten cały beton u nas wsadzić :-) Ja taka trochę ostrożna jestem, bo raczej wolałabym w domku w ogródku kwiatki wąchać niż ze szmatą biegać. Marzę więc o mało obsługowych materiałach. Stąd te moje podchwytliwe pytania, czy to się udaje bez trudu doczyścić.

Mieszkam na Śląsku, a tu standardy czystości jakieś zawyżone są :-) A ja jestem ludność napływowa (hi, hi)

Pozdrawiam

Kamila

• 2 weeks później...

Witaj,

Bardzo zainteresowały mnie Twoje lampy nad schodami. Są bardzo orginalne i wyraziste....dlatego mam pytanie: czy kojarzysz może gdzie można je teraz kupić ? lub ewentualnie prosba o podanie ich nazwy i producenta. Moze wtedy łatwiej bedzie mi je namierzyć.

Dodatkowo chciałbym zapytać o oświetlenie w systemie linkowym które masz zainstalowany w wiatrołapie. Podpowiedz mi prosze co to i skąd to ?

pzdr

Maxym99

wiTam:)

patrzę i podgladam gdy tylko szukam inspiracji a jako że mamy ostatnio poważny problem z wyborem podłogi do salonu , przypomniałem sobie ze widziałem u Ciebie betonowa;) a dokladniej z żywicy epoksydowej.

Moje pytanie jest natury praktycznej: czy na tego typu podlodze nie widać 'drastycznie' zarysowań? nie łatwo o jej uszkodzenie?

Pytam bo mamy na parterze 80m2 otwartej powierzchni w połaczeniu z centralnie umieszczoną kuchnią w której zapewne czasem cos sie wyleje, coś garnkowatego spadnie.. dołóżmy do tego dzieci.. psa i jego pazury, gości , przechodni charakter salonu itp itd . .

Wygląd podłogi ma tu dla nas kluczowe znaczenie , a ze względu na koncept wykończenia taka bardzo nam by pasowała:)

Błagam więc o odpowiedz po Waszych 8mies. jej użytkowania;) Utwierdź albo odwiedź nas od jej wyboru;)

Pozdrawiam!

• 2 weeks później...
  • 1 month później...
  • 1 month później...

Witaj Editta!

Dotarłam do Ciebie z innego wątku. Jak to się mówi- po nitce do kłębka. Jestem pod wielkim wrażeniem Twojego. Jest niesamowity. Cały czas wzdychałam do Twoich wnętrz. Jednak największym zaskoczeniem był dla mnie Twój poród. Rodziłyśmy w tym samym czasie :p Też byłam przetrminowana i wywoływano mi proród. Męczyłam się troszkę dłużej niż Ty (10 h) i urodziłam chłopaka.

Widzę, że czasu na FM nie masz. Pewnie córcia i dom pochłaniają Twój czas. Mam nadzieję, że zajrzysz tu jeszcze i pochwalisz się nowymi fotkami domu.

A narazie składam spóźnione życzenia Twojej córci z okazji roczku i będę czekać na zdjęcia wnętrz.

Pozdrawiam

• 1 month później...
  • 2 weeks później...
  • 1 month później...
  • 4 weeks później...
  • 4 months później...