malmuc 09.07.2007 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 hej ! przylazłam po radę edittko moja droga wiesz gdzie mozna w przyzwoitej cenie kupic jakie bateryje do umywalek i wanny? musze cos sensownego dobrac do tej małej Hall Pozdrówko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 09.07.2007 15:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 i jak spacerek? bo mnie dziś pognało na rower, a na koniec piłka nożna nieskromnie się pochwalę, że z Zuzią wtłukłyśmy tatusiowi nieźle, Kasper znudził się bieganiem za piłką i z pasja grzebał sie w kupie piachu spacerek był bardzo relaksujący, pogoda wprost idealna. za to dziś nic mi się nie chce, pada cały dzień Ferie powiadasz , no pewnie że jeżdzę na nartach i Zuza smiga od dwóch lat, został nam jeszcze jedynie młody do wyszkolenia, ale zastanawiam sie czy jednak lepiej nie poczekac az skonczy 4 lata no to ferie. idealnie dla małego kawalera znajdą się sanki A tak w ogole to zapomnialam Edittko rzec słowo o drzwiach: według mnie są poprostu zajefajne! i mówisz, że robił Ci je ten Twój stolarz? hmmmmmmm, jak mój od drzwi zew. sie sprawdzi i nie okaze sie ze stac mnie jedynie na drzwi z dykty to sobie normalnie odgapię te Twoje dykta powiadasz :evil: miałam nadzieję, że będą się bardziej podobać ale tak na poważnie. zastanawiałam się nad szkłem, jednak nie mogłam się do końca przekonać. drzwi są do pokoi i łazienki. pamiętam, że gdy nocowałam u wujka, właśnie przez te szyby czułam się trochę skrępowana. niby nie było widać ale zarys sylwetki, cień się odbijał. no chyba, że on miał jakieś nie tego na dolę będą już z szybą albo sama szyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 09.07.2007 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 dykta powiadasz :evil: miałam nadzieję, że będą się bardziej podobać tfu tfu tfu Editta wypluj te słowa ! Twoje drzwi są siuper siuper i marzą mi sie okrutnie, ale nie wiem czy nie będe musiała sobie sama wstawić dykty albo zasłonek powiesic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fasola25 09.07.2007 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 oj, piekna ta lampa do jadalni......a te lampy do łazienek to moje ulubionetez bede miec takie w łazienkach wlasnie i w kuchnipozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 09.07.2007 15:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 hej ! przylazłam po radę edittko moja droga wiesz gdzie mozna w przyzwoitej cenie kupic jakie bateryje do umywalek i wanny? musze cos sensownego dobrac do tej małej Hall Pozdrówko hej sprawdź tutaj http://www.mags.pl/?a=pokaz&kategoria=2&podkategoria=17&producent= o ile dobrze pamiętam ceny były przyzwoite i wybór dość spory. zawsze dodatkowo porównuję konkretny model np. na http://www.ceneo.pl w wyszukiwarce google albo na allegro. myślisz, że do tej małej wylewka też powinna być wygięta w dół jak na zdjęciu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 09.07.2007 15:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 dykta powiadasz :evil: miałam nadzieję, że będą się bardziej podobać tfu tfu tfu Editta wypluj te słowa ! Twoje drzwi są siuper siuper i marzą mi sie okrutnie, ale nie wiem czy nie będe musiała sobie sama wstawić dykty albo zasłonek powiesic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 09.07.2007 15:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 oj, piekna ta lampa do jadalni...... a te lampy do łazienek to moje ulubione tez bede miec takie w łazienkach wlasnie i w kuchni pozdrawiam fasolka już dawno podejrzewam cię o dobry gust Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hopki 09.07.2007 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 ach,moja wanna (w przyszlosci )ta trzecia !!!!cudo piekne laampki .juz nie moge doczekac sie fotek z efektem koncowym ,bo przyznam sie ze sledze Twoj watek od dawna!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 09.07.2007 15:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 hopki dziękkki wpadaj częściej, może teraz więcej będzie się działo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 09.07.2007 15:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 malmuc może wiesz dlaczego ten twój link do kominków nie działa? chciałam się przemóc i zbadać sytuację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hopki 09.07.2007 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 editta wpadaj częściej, może teraz więcej będzie się działo Dziekuje!!!Na pewno bede tu wpadac i nie watpie w to ,ze bedzie sie dzialo!!!oj bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 10.07.2007 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 myślisz' date=' że do tej małej wylewka też powinna być wygięta w dół jak na zdjęciu?[/quote'] nie myślę, że nie musi, ale fakt ze styl baterii ze zdjecia jest trafiony http://www.mags.pl/okladki/3115.jpghttp://www.mags.pl/okladki/6072.jpghttp://www.mags.pl/okladki/5138.jpg http://www.mags.pl/okladki/6829.jpg[/img] te chyba tez mogą być, ale tak się właśnie zastanawiam nad ta bateria skierowaną w dół, gdzie tam zmiescic jescze ręce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
variuss 12.07.2007 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 Obejrzałam nowe fotki i zapowiada się, że te sufity belkowe będą obłędne !!!! JAk skończysz to chyba sobie zrobie wygaszacz ze zdjęc z twojego domku )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damianr 12.07.2007 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 editta gratuluje dopiero teraz widzę że ruszyłaś już jakiś czas no i sie dzieje - widzę że plany konsekwętnie są realizowane - nie moge się doczekać efektu. powodzenia i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 12.07.2007 13:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 variuss powiem ci w sekrecie, że w części salonu jest już widoczna znaczna część sufitu i wygląda no, no całkiem zadawalająco czekam aż pojawią się deseczki, bo na tym etapie jeszcze wszystko możliwe hej damianr zaglądam również i do was choć nie pozostawiłam żadnych śladów. skorzystam z okazji i wyrażę swój zachwyt: kominek bombowy no i te zmiany przed domem, pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honzka 12.07.2007 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 hej edittko! powoli nadrabiam zaległości na forum i korzystając z wolnej chwili wpadłam do Ciebie a tu takie postępy super, nie moge sie doczekać jak to wszystko będzie wyglądać tak wszystko masz już powybierane, super!!! pozdrawiam serdecznie, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 13.07.2007 07:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 Honzka fajnie, że wróciłaś na forum wiesz w anglii miałam dużo czasu, zdążyłam przemyśleć wiele spraw i w miarę możliwości zdecydować co chcę. o tyle teraz mam łatwiej byłam u ciebie wczoraj, pokój adasia śliczniutki. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honzka 13.07.2007 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 Honzka fajnie, że wróciłaś na forum wiesz w anglii miałam dużo czasu, zdążyłam przemyśleć wiele spraw i w miarę możliwości zdecydować co chcę. o tyle teraz mam łatwiej byłam u ciebie wczoraj, pokój adasia śliczniutki. pozdrawiam ja się cieszę że Ty wróciłaś już do kraju i działasz pełną parą, a to dobrze jest mieć wszystko przemyślane, tak jest naprawde o wiele łatwiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damianr 13.07.2007 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 hej damianr zaglądam również i do was choć nie pozostawiłam żadnych śladów. skorzystam z okazji i wyrażę swój zachwyt: kominek bombowy no i te zmiany przed domem, pięknie Editta, wielkie dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 17.07.2007 15:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 variuss u nas jest 2,70 na poddaszu trochę niżej ale tam będzie mniej deskowanej powierzchni. żeby uniknąć wrażenia trumny wydaje mi się, że podłoga powinna kontrastować, czyli deski raczej odpadają. dziś zaczęło się tynkowanie. belka pod schody czeka na wylanie, a potem to już chyba ruszamy z deskowaniem (deseczki czekają już na budowie) sprostowanie. wysokość już po obniżeniu sufitu wynosi 2,90 układanie deseczek to jednak trochę upier... sprawa. idzie mozolnie ale wygląda super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts