editta 04.02.2009 20:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 czas realizacji chyba coś ok 4 do 8 tyg., nie pamiętam, bo przeciągałam. zaliczka niestety duża, 40% ja chciałam kupić kuchnię w ikea, są całkiem porządne, ceny też porządne ale nie mieli mojego koloru. za to teraz podobno mają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 04.02.2009 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 brzucha to właściwie wcale nie widać. chuda jesteś, w sumie dobrze. Płeć znasz? to podaj i jakieś propozycje imion też, bo ja okropnie lubię się wtrącac w wybieranie imion... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 04.02.2009 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 Irmo i wynikiem tego u Ciebie jest Maja i Gucio? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.02.2009 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 czas realizacji chyba coś ok 4 do 8 tyg., nie pamiętam, bo przeciągałam. zaliczka niestety duża, 40% ja chciałam kupić kuchnię w ikea, są całkiem porządne, ceny też porządne ale nie mieli mojego koloru. za to teraz podobno mają No to sobie chwile jeszcze poczekamy na jakis cud gospodarczy... Na pewno masz lepsza kuchnie niz z Ikei, nie narzekaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 04.02.2009 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 Irmo i wynikiem tego u Ciebie jest Maja i Gucio? Maria, Maria...moja droga... i Gustaw... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 04.02.2009 20:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 znaczy, że proporcje zachwiane, pewnie przez to, że bez głowy i reszty. w lustrze trochę inaczej wyglądam płci niestety jeszcze nie znam, choć mamy duże szanse na chłopca. w środę mam wizytę, może coś będzie już widać nie mam pojęcia w sprawie imion. nie zdążyłam jeszcze nad tym pomyśleć. boższzze czy ja zdążę ze wszystkim. jestem kompletnym laikiem i wszytko muszę doczytać jeżeli chodzi o te sprawy, a jak sobie pomyśle o opiece nad małym to trochę panikuję . która do mnie przyjedzie chociażby na miesiąc??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 04.02.2009 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 Irmo i wynikiem tego u Ciebie jest Maja i Gucio? Maria, Maria...moja droga... i Gustaw... Strasznie mi sie Gucio spodobał Bardzo czułe zdrobnienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.02.2009 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 Kochana, tutaj matek doswiadczonych dostatek... Dasz sobie rade. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 04.02.2009 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 Przeprowadzaj się jak najprędzej. Będziesz miała czas nie tylko nad rzeczami zapanować ale też czas by oswoić się z wnętrzem, szafkami, rzeczami. To ważne bo potem ułatwi Ci funkcjonowanie w domu.No i zamiast sie rozpakowywać to bedziesz mogła zajać się spokojnie maleństwem bez stresu, ze czegoś nie masz kiedy rozpakować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 04.02.2009 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 Irmo i wynikiem tego u Ciebie jest Maja i Gucio? Maria, Maria...moja droga... i Gustaw... Strasznie mi sie Gucio spodobał Bardzo czułe zdrobnienie. Uwielbiam imię Gustaw, lubię brzmienie, ale też prozę Herlinga Grudzińskiego... Holoubek w sumie też był uroczy, może nie zawsze, ale te uszy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaAloes 04.02.2009 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 Jejjj jaka ty zgrabna jestes! Ciesze sie, ze sie dobrze miewacie Brzuszek super i wcale nie jest taki duzy Jest w sam raz! Co do mnie...ja sie obijalam i malo co przybylo. Teraz znowu sie rozkrecam, ale powoli. W sprawie artykulu nic sie nie zmienilo. Kontakt z facetem bede miala za jakies 2 tygodnie i penwie znowu mnie zapyta. Nadal nie wiem jaka podejme decyzje nie mam pojęcia w sprawie imion. nie zdążyłam jeszcze nad tym pomyśleć. boższzze czy ja zdążę ze wszystkim. jestem kompletnym laikiem i wszytko muszę doczytać jeżeli chodzi o te sprawy, a jak sobie pomyśle o opiece nad małym to trochę panikuję . która do mnie przyjedzie chociażby na miesiąc??? Uwierz mi. Te 9 miesiecy to az za nad to. Z wszystkim dasz rade Jestem pewna na 100% Strasznie mi sie Gucio spodobał Bardzo czułe zdrobnienie. Mi tez, mi tez! Chyba moj nastepny bedzie Gucio Chociaz wole Maje tfu tfu Marie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.02.2009 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 Ja mialam byc Maja, bo sie w maju urodzilam, ale babcia nosem krecila i mama zmienila zdanie. Dlugo sie zastanawiali, przez 2 tygodnie mowili na mnie Jozefina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaAloes 04.02.2009 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 Ojejjj ty sie nie smiej! To imie teraz modne sie robi )) Poczekaj..jeszcze tak corke nazwiesz Ja sie nie dawno z Franka smialam a teraz mi sie bardzo podoba. Moj maz chcial Franka albo Kajtka a ja Filipa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaAloes 04.02.2009 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 Nasz ksiadz wyczytuje jakas Mysztylde. To dopiero imie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 04.02.2009 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 Ja mialam byc Maja, bo sie w maju urodzilam, ale babcia nosem krecila i mama zmienila zdanie. Dlugo sie zastanawiali, przez 2 tygodnie mowili na mnie Jozefina. Gucio miał być Józefiną... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.02.2009 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 Ja mialam byc Maja, bo sie w maju urodzilam, ale babcia nosem krecila i mama zmienila zdanie. Dlugo sie zastanawiali, przez 2 tygodnie mowili na mnie Jozefina. Gucio miał być Józefiną... A ja pierwotnie mialam byc Wojtkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaAloes 04.02.2009 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 A ja Maciusiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaAloes 04.02.2009 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 Ja mialam byc Maja, bo sie w maju urodzilam, ale babcia nosem krecila i mama zmienila zdanie. Dlugo sie zastanawiali, przez 2 tygodnie mowili na mnie Jozefina. Gucio miał być Józefiną... To dobrze, ze jest Guciem. Bo mu to drugie imie nie pasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 04.02.2009 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 Aga )))dobre chociaż on raz twierdzi, ze jest dziewczynką, a raz że chlopakiem bo ma pindolka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaAloes 04.02.2009 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 Aga )))dobre chociaż on raz twierdzi, ze jest dziewczynką, a raz że chlopakiem bo ma pindolka http://i297.photobucket.com/albums/mm232/Kajtulek06/rotfl_1.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts