Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

editta & kuba - zapraszamy do środka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

czas realizacji chyba coś ok 4 do 8 tyg., nie pamiętam, bo przeciągałam. zaliczka niestety duża, 40%

ja chciałam kupić kuchnię w ikea, są całkiem porządne, ceny też porządne ale nie mieli mojego koloru. za to teraz podobno mają :evil: :evil:

No to sobie chwile jeszcze poczekamy na jakis cud gospodarczy... :lol: :lol: :lol:

Na pewno masz lepsza kuchnie niz z Ikei, nie narzekaj. :wink:

znaczy, że proporcje zachwiane, pewnie przez to, że bez głowy i reszty. w lustrze trochę inaczej wyglądam :D

płci niestety jeszcze nie znam, choć mamy duże szanse na chłopca. w środę mam wizytę, może coś będzie już widać :D

nie mam pojęcia w sprawie imion. nie zdążyłam jeszcze nad tym pomyśleć.

boższzze czy ja zdążę ze wszystkim. jestem kompletnym laikiem i wszytko muszę doczytać jeżeli chodzi o te sprawy, a jak sobie pomyśle o opiece nad małym to trochę panikuję . która do mnie przyjedzie chociażby na miesiąc???

Przeprowadzaj się jak najprędzej. Będziesz miała czas nie tylko nad rzeczami zapanować ale też czas by oswoić się z wnętrzem, szafkami, rzeczami. To ważne bo potem ułatwi Ci funkcjonowanie w domu.

No i zamiast sie rozpakowywać to bedziesz mogła zajać się spokojnie maleństwem bez stresu, ze czegoś nie masz kiedy rozpakować.

Irmo i wynikiem tego u Ciebie jest Maja i Gucio? :wink: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: Maria, Maria...moja droga... i Gustaw... :wink:

Strasznie mi sie Gucio spodobał :oops: Bardzo czułe zdrobnienie. :lol:

Uwielbiam imię Gustaw, lubię brzmienie, ale też prozę Herlinga Grudzińskiego...

Holoubek w sumie też był uroczy, może nie zawsze, ale te uszy...

Jejjj jaka ty zgrabna jestes!

Ciesze sie, ze sie dobrze miewacie :) Brzuszek super i wcale nie jest taki duzy ;) Jest w sam raz!

Co do mnie...ja sie obijalam :oops: i malo co przybylo. Teraz znowu sie rozkrecam, ale powoli. W sprawie artykulu nic sie nie zmienilo. Kontakt z facetem bede miala za jakies 2 tygodnie i penwie znowu mnie zapyta. Nadal nie wiem jaka podejme decyzje :roll:

nie mam pojęcia w sprawie imion. nie zdążyłam jeszcze nad tym pomyśleć.

boższzze czy ja zdążę ze wszystkim. jestem kompletnym laikiem i wszytko muszę doczytać jeżeli chodzi o te sprawy, a jak sobie pomyśle o opiece nad małym to trochę panikuję . która do mnie przyjedzie chociażby na miesiąc???

Uwierz mi. Te 9 miesiecy to az za nad to. Z wszystkim dasz rade :) Jestem pewna na 100%

Strasznie mi sie Gucio spodobał Bardzo czułe zdrobnienie.

Mi tez, mi tez!

Chyba moj nastepny bedzie Gucio ;) Chociaz wole Maje :roll: tfu tfu Marie