AgaAloes 04.02.2009 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 W sumie moj tez...zalezy jak mu wygodnie. Jak chce robic to co ja i to co robia tylko dziewczynki to twierdzi, ze tez nia jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.02.2009 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 Jak ja sie pytam malza jakie by dal dzieciom imiona, to zawsze mowi Zenek albo Ziuta. A Ziuta to Jozefina, wiec chyba mnie nie minie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 05.02.2009 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 Jak ja sie pytam malza jakie by dal dzieciom imiona, to zawsze mowi Zenek albo Ziuta. A Ziuta to Jozefina, wiec chyba mnie nie minie... Fifi - kiedyś słyszałam o takim zdrobnieniu dla Józefiny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magnolia 05.02.2009 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 Hej dziewczyny. Fajny tu macie nastrój. Ja muszę Wam powiedzieć ,że najbardziej inspirującym miejscem na wymyślanie imion dla mnie jest cmentarz. Jakiś czas temu po takim spacerku zapragnęłam Leonii. Kurcze, tylko że ja mam już trójkę. Mąż uważa że jestem niebezpieczna z moimi zapędami na matkę wielodzietną. Ale te imiona takie super- Leonia, albo chociaż Łucja... Hm. Ale ja nie tylko na pogaduchy. Mam tez kolejne pytanko do Editty- Nie zrobiliście w końcu blatu betonowego, tak? Mnie to strasznie kręci. Ale niepokoi mnie tylko czy beton z impregnatami w kontakcie z żywnością nie będą szkodliwe? Masz jakieś informacje na ten temat? Nie do końca wiem jeszcze jak wykonać taki blat. Mąż ma jakieś pomysły, ale nie wiem czy mają ręce i nogi. A co do brzucha- świetny i wg. mnie niewielki. A co do ud- najlepszym środkiem na ich chudnięcie i celulit jest karmienie. U mnie działało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaAloes 05.02.2009 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 Fifi jakie slodkie Synkowi dalam na drugie Stanisław. Przyznam, ze teraz mialabym odwage by dac mu tak na pierwsze. Magnolia niezle miejsce Cie inspiruje Ja nie wiem czemu, ale lubie cmenarze (tylko pogrzebow nienawidze) U mnie tez karmienie bylo lekarstwem na figure Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 05.02.2009 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 za pierwszym razem to na mnie tez dzialalo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magnolia 05.02.2009 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 Tak- cmentarze są świetne ( ale pogrzeby okropne) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 05.02.2009 08:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 Uwierz mi. Te 9 miesiecy to az za nad to. Z wszystkim dasz rade Jestem pewna na 100% qurcze a mi te 4 tak przeleciały, że nie bardzo mam co wspominać nawet Ja mialam byc Maja, bo sie w maju urodzilam, ale babcia nosem krecila i mama zmienila zdanie. Dlugo sie zastanawiali, przez 2 tygodnie mowili na mnie Jozefina. he ja też z maja z 2-iego. a ty? moja najlepsza koleżanka, która niestety od lat mieszka we Włoszech ma maję i to jaką śliczną dziwaczne imiona to wymyślne takie nie z polskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 05.02.2009 08:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 Hej dziewczyny. Fajny tu macie nastrój. Ja muszę Wam powiedzieć ,że najbardziej inspirującym miejscem na wymyślanie imion dla mnie jest cmentarz (...) no nieźle :D Łucja... Hm. śliczne Mam tez kolejne pytanko do Editty- Nie zrobiliście w końcu blatu betonowego, tak? Mnie to strasznie kręci. Ale niepokoi mnie tylko czy beton z impregnatami w kontakcie z żywnością nie będą szkodliwe? Masz jakieś informacje na ten temat? Nie do końca wiem jeszcze jak wykonać taki blat. Mąż ma jakieś pomysły, ale nie wiem czy mają ręce i nogi. zrezygnowałam z betonowego, bo kuchnia za bardzo elegancka nam wyszła do impregnacji są specjalne środki, które można stosować przy żywności. mamy kilka książek na ten temat, jak będę miała kiedyś chwilkę to zeskanuję ci te najbardziej konkretne wskazówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 05.02.2009 08:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 A co do ud- najlepszym środkiem na ich chudnięcie i celulit jest karmienie. U mnie działało. (...) U mnie tez karmienie bylo lekarstwem na figure za pierwszym razem to na mnie tez dzialalo... nie mówcie będę karmić do 18-tki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magnolia 05.02.2009 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 Do 18-tki to nie, bo uda piękne się robią, ale piersi zdecydowanie nie ślicznieją od tego że człowiek zamierza ssać i patrzeć za siebie jednocześnie. A moje wszystkie dzieci miewały często takie pomysły.Dzięki Editta za info.A czy takie środki do blatów do żywoności można kupić gdzieś w Polsce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.02.2009 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 he ja też z maja z 2-iego. a ty? Ja z 5-ego. Latwo zapamietac. Z 2-ego jest moja przyjaciolka, wiec tez zapamietam. Z tymi blatami betonowymi to wiem o tej firmie GRC, ale oni w Krakowie zamkneli interes i sa tylko w Warszawie. Tez o tym myslelismy, ale moglby byc chyba problem z meblami, gdyby ten blat wyszedl jakis wybitnie ciezki. A z czego w koncu ten blat bedziesz miec? Mialam Cie zapytac i zapomnialam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 05.02.2009 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 Brzuszek śliczny i zgrabniutki. Szdkoda że mojego nie widziałaś w 17tc. Był dużo większy. Spokojnej ciąży! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 05.02.2009 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 Edittko brzusio jest piekny! Mam nadzieje, ze juz rozmawiasz z dzidziusiem o wszystkim. Nie martw sie o tym czy dasz rady - bo dasz - na pewno. Jak tylko dziecko zobaczysz po raz pierwszy, to poczujesz taka sile, jaka nigdy dotad nie poczulas. Ta sila rodzi sie razem z dzieckim i zostaje w matce juz na zawsze. Nie mam najmniejszych watpliwosci, ze dacie sobie rady. Mocno Was sciskam i z calego serca zycze Wam wszystkiego co najlepsze. No, tyle od cioci Żelki, bo sie rozczulilam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 10.02.2009 14:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 (...) Dzięki Editta za info.A czy takie środki do blatów do żywoności można kupić gdzieś w Polsce? tak, na pewno ma coś deitermann http://www.deitermann.pl/ i pci http://www.basf-cc.pl/PL/PRODUKTE/Pages/default.aspx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.02.2009 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 (...) Dzięki Editta za info.A czy takie środki do blatów do żywoności można kupić gdzieś w Polsce? tak, na pewno ma coś deitermann http://www.deitermann.pl/ i pci http://www.basf-cc.pl/PL/PRODUKTE/Pages/default.aspx A kiedy zaczniecie je robic? Te blaty znaczy sie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 10.02.2009 14:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 he ja też z maja z 2-iego. a ty? Ja z 5-ego. Latwo zapamietac. Z 2-ego jest moja przyjaciolka, wiec tez zapamietam. to możemy wspólne urodzinki urządzać (...) A z czego w koncu ten blat bedziesz miec? Mialam Cie zapytac i zapomnialam... zamówiliśmy z czarnego granitu, choć ten czarny nie taki ciemny jaki mi się marzył (a był taki jeden piękny za 1000/m2 ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 10.02.2009 15:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 (...) Dzięki Editta za info.A czy takie środki do blatów do żywoności można kupić gdzieś w Polsce? tak, na pewno ma coś deitermann http://www.deitermann.pl/ i pci http://www.basf-cc.pl/PL/PRODUKTE/Pages/default.aspx A kiedy zaczniecie je robic? Te blaty znaczy sie... hi hi nie wiem na razie wojtek wykonał kilka próbek betonowych płyt ściennych. zobaczymy czy nam coś z tego wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 10.02.2009 15:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Brzuszek śliczny i zgrabniutki. Szdkoda że mojego nie widziałaś w 17tc. Był dużo większy. Spokojnej ciąży! dziękuje bardzo Edittko brzusio jest piekny! Mam nadzieje, ze juz rozmawiasz z dzidziusiem o wszystkim. Nie martw sie o tym czy dasz rady - bo dasz - na pewno. Jak tylko dziecko zobaczysz po raz pierwszy, to poczujesz taka sile, jaka nigdy dotad nie poczulas. Ta sila rodzi sie razem z dzieckim i zostaje w matce juz na zawsze. Nie mam najmniejszych watpliwosci, ze dacie sobie rady. Mocno Was sciskam i z calego serca zycze Wam wszystkiego co najlepsze. No, tyle od cioci Żelki, bo sie rozczulilam. Zeljko słońce ty jedyne. dziękuje. trochę się czasami martwię, że nie mam żadnych ciążowych objawów. nie będę was tu męczyć ale z tego powodu zapisałam się na usg genetyczne. bożżże żeby wszytko wyszło ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.02.2009 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 (...) Dzięki Editta za info.A czy takie środki do blatów do żywoności można kupić gdzieś w Polsce? tak, na pewno ma coś deitermann http://www.deitermann.pl/ i pci http://www.basf-cc.pl/PL/PRODUKTE/Pages/default.aspx A kiedy zaczniecie je robic? Te blaty znaczy sie... hi hi nie wiem na razie wojtek wykonał kilka próbek betonowych płyt ściennych. zobaczymy czy nam coś z tego wyjdzie Mysle o niebieskim blacie z namalowanym lapisem, ale gdyby sie dalo z betonku, to chetnie... Zanim dojde do tematu meble kuchenne, to jeszcze potrwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts