Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

editta & kuba - zapraszamy do środka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Hej dziewczyny.

Fajny tu macie nastrój. Ja muszę Wam powiedzieć ,że najbardziej inspirującym miejscem na wymyślanie imion dla mnie jest cmentarz. Jakiś czas temu po takim spacerku zapragnęłam Leonii. Kurcze, tylko że ja mam już trójkę. Mąż uważa że jestem niebezpieczna z moimi zapędami na matkę wielodzietną. Ale te imiona takie super- Leonia, albo chociaż Łucja... Hm.

Ale ja nie tylko na pogaduchy. Mam tez kolejne pytanko do Editty- Nie zrobiliście w końcu blatu betonowego, tak? Mnie to strasznie kręci. Ale niepokoi mnie tylko czy beton z impregnatami w kontakcie z żywnością nie będą szkodliwe? Masz jakieś informacje na ten temat? Nie do końca wiem jeszcze jak wykonać taki blat. Mąż ma jakieś pomysły, ale nie wiem czy mają ręce i nogi. A co do brzucha- świetny i wg. mnie niewielki. A co do ud- najlepszym środkiem na ich chudnięcie i celulit jest karmienie. U mnie działało.

Uwierz mi. Te 9 miesiecy to az za nad to. Z wszystkim dasz rade :) Jestem pewna na 100%

qurcze a mi te 4 tak przeleciały, że nie bardzo mam co wspominać nawet :roll: :o

Ja mialam byc Maja, bo sie w maju urodzilam, ale babcia nosem krecila i mama zmienila zdanie. Dlugo sie zastanawiali, przez 2 tygodnie mowili na mnie Jozefina. :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: he ja też z maja :D z 2-iego. a ty?

moja najlepsza koleżanka, która niestety od lat mieszka we Włoszech :cry: ma maję i to jaką śliczną

dziwaczne imiona to wymyślne takie nie z polskiego

Hej dziewczyny.

Fajny tu macie nastrój. Ja muszę Wam powiedzieć ,że najbardziej inspirującym miejscem na wymyślanie imion dla mnie jest cmentarz (...)

no nieźle :D :D

Łucja... Hm.

śliczne

Mam tez kolejne pytanko do Editty- Nie zrobiliście w końcu blatu betonowego, tak? Mnie to strasznie kręci. Ale niepokoi mnie tylko czy beton z impregnatami w kontakcie z żywnością nie będą szkodliwe? Masz jakieś informacje na ten temat? Nie do końca wiem jeszcze jak wykonać taki blat. Mąż ma jakieś pomysły, ale nie wiem czy mają ręce i nogi.

zrezygnowałam z betonowego, bo kuchnia za bardzo elegancka nam wyszła :D :D do impregnacji są specjalne środki, które można stosować przy żywności.

mamy kilka książek na ten temat, jak będę miała kiedyś chwilkę to zeskanuję ci te najbardziej konkretne wskazówki :wink:

Do 18-tki to nie, bo uda piękne się robią, ale piersi zdecydowanie nie ślicznieją od tego że człowiek zamierza ssać i patrzeć za siebie jednocześnie. A moje wszystkie dzieci miewały często takie pomysły.

Dzięki Editta za info.A czy takie środki do blatów do żywoności można kupić gdzieś w Polsce?

Ja z 5-ego. Latwo zapamietac. :) Z 2-ego jest moja przyjaciolka, wiec tez zapamietam. :wink:

Z tymi blatami betonowymi to wiem o tej firmie GRC, ale oni w Krakowie zamkneli interes i sa tylko w Warszawie. Tez o tym myslelismy, ale moglby byc chyba problem z meblami, gdyby ten blat wyszedl jakis wybitnie ciezki. :roll: A z czego w koncu ten blat bedziesz miec? Mialam Cie zapytac i zapomnialam... :roll:

Edittko brzusio jest piekny! :D

Mam nadzieje, ze juz rozmawiasz z dzidziusiem o wszystkim. :p

Nie martw sie o tym czy dasz rady - bo dasz - na pewno.

Jak tylko dziecko zobaczysz po raz pierwszy, to poczujesz taka sile, jaka nigdy dotad nie poczulas. Ta sila rodzi sie razem z dzieckim i zostaje w matce juz na zawsze.

Nie mam najmniejszych watpliwosci, ze dacie sobie rady. :p

Mocno Was sciskam i z calego serca zycze Wam wszystkiego co najlepsze.

No, tyle od cioci Żelki, bo sie rozczulilam. :p :wink:

Ja z 5-ego. Latwo zapamietac. :) Z 2-ego jest moja przyjaciolka, wiec tez zapamietam. :wink:

to możemy wspólne urodzinki urządzać :D

(...) A z czego w koncu ten blat bedziesz miec? Mialam Cie zapytac i zapomnialam... :roll:

zamówiliśmy z czarnego granitu, choć ten czarny nie taki ciemny jaki mi się marzył (a był taki jeden piękny za 1000/m2 :o :evil: :( )

(...) Dzięki Editta za info.A czy takie środki do blatów do żywoności można kupić gdzieś w Polsce?

tak, na pewno ma coś deitermann http://www.deitermann.pl/ i pci http://www.basf-cc.pl/PL/PRODUKTE/Pages/default.aspx

A kiedy zaczniecie je robic? :roll: Te blaty znaczy sie... :roll: 8)

hi hi nie wiem

na razie wojtek wykonał kilka próbek betonowych płyt ściennych. zobaczymy czy nam coś z tego wyjdzie :lol: :wink:

Brzuszek śliczny i zgrabniutki. Szdkoda że mojego nie widziałaś w 17tc. Był dużo większy. Spokojnej ciąży!

dziękuje bardzo

Edittko brzusio jest piekny! :D

Mam nadzieje, ze juz rozmawiasz z dzidziusiem o wszystkim. :p

Nie martw sie o tym czy dasz rady - bo dasz - na pewno.

Jak tylko dziecko zobaczysz po raz pierwszy, to poczujesz taka sile, jaka nigdy dotad nie poczulas. Ta sila rodzi sie razem z dzieckim i zostaje w matce juz na zawsze.

Nie mam najmniejszych watpliwosci, ze dacie sobie rady. :p

Mocno Was sciskam i z calego serca zycze Wam wszystkiego co najlepsze.

No, tyle od cioci Żelki, bo sie rozczulilam. :p :wink:

Zeljko słońce ty jedyne. dziękuje.

trochę się czasami martwię, że nie mam żadnych ciążowych objawów. nie będę was tu męczyć ale z tego powodu zapisałam się na usg genetyczne. bożżże żeby wszytko wyszło ok.

(...) Dzięki Editta za info.A czy takie środki do blatów do żywoności można kupić gdzieś w Polsce?

tak, na pewno ma coś deitermann http://www.deitermann.pl/ i pci http://www.basf-cc.pl/PL/PRODUKTE/Pages/default.aspx

A kiedy zaczniecie je robic? :roll: Te blaty znaczy sie... :roll: 8)

hi hi nie wiem

na razie wojtek wykonał kilka próbek betonowych płyt ściennych. zobaczymy czy nam coś z tego wyjdzie :lol: :wink:

Mysle o niebieskim blacie z namalowanym lapisem, ale gdyby sie dalo z betonku, to chetnie... :roll: Zanim dojde do tematu meble kuchenne, to jeszcze potrwa. :roll: