editta 10.02.2009 15:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 (...) Dzięki Editta za info.A czy takie środki do blatów do żywoności można kupić gdzieś w Polsce? tak, na pewno ma coś deitermann http://www.deitermann.pl/ i pci http://www.basf-cc.pl/PL/PRODUKTE/Pages/default.aspx A kiedy zaczniecie je robic? Te blaty znaczy sie... hi hi nie wiem na razie wojtek wykonał kilka próbek betonowych płyt ściennych. zobaczymy czy nam coś z tego wyjdzie Mysle o niebieskim blacie z namalowanym lapisem, ale gdyby sie dalo z betonku, to chetnie... Zanim dojde do tematu meble kuchenne, to jeszcze potrwa. beton też miałby być barwiony na niebiesko? bo jeżeli miałby być czysty, to chyba to samo co na płyty betonowe, kwestia tylko odpowiedniej formy i warstwy zamykającej (a z chemią chyba nie było by problemu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.02.2009 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 (...) Dzięki Editta za info.A czy takie środki do blatów do żywoności można kupić gdzieś w Polsce? tak, na pewno ma coś deitermann http://www.deitermann.pl/ i pci http://www.basf-cc.pl/PL/PRODUKTE/Pages/default.aspx A kiedy zaczniecie je robic? Te blaty znaczy sie... hi hi nie wiem na razie wojtek wykonał kilka próbek betonowych płyt ściennych. zobaczymy czy nam coś z tego wyjdzie Mysle o niebieskim blacie z namalowanym lapisem, ale gdyby sie dalo z betonku, to chetnie... Zanim dojde do tematu meble kuchenne, to jeszcze potrwa. beton też miałby być barwiony na niebiesko? bo jeżeli miałby być czysty, to chyba to samo co na płyty betonowe, kwestia tylko odpowiedniej formy i warstwy zamykającej (a z chemią chyba nie było by problemu) Nie, jesli beton to betonowy... A co z roznymi ksztaltami, dziurami na zlew itp.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 10.02.2009 16:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 (...) Dzięki Editta za info.A czy takie środki do blatów do żywoności można kupić gdzieś w Polsce? tak, na pewno ma coś deitermann http://www.deitermann.pl/ i pci http://www.basf-cc.pl/PL/PRODUKTE/Pages/default.aspx A kiedy zaczniecie je robic? Te blaty znaczy sie... hi hi nie wiem na razie wojtek wykonał kilka próbek betonowych płyt ściennych. zobaczymy czy nam coś z tego wyjdzie Mysle o niebieskim blacie z namalowanym lapisem, ale gdyby sie dalo z betonku, to chetnie... Zanim dojde do tematu meble kuchenne, to jeszcze potrwa. beton też miałby być barwiony na niebiesko? bo jeżeli miałby być czysty, to chyba to samo co na płyty betonowe, kwestia tylko odpowiedniej formy i warstwy zamykającej (a z chemią chyba nie było by problemu) Nie, jesli beton to betonowy... A co z roznymi ksztaltami, dziurami na zlew itp.? po to właśnie odpowiednia forma, potem wszytko się szlifuje i zabezpiecza chemią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.02.2009 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Dobra, to jak juz technologia bedzie opracowana to daj znac. A myslisz, ze meble pod taki blat musza byc jakies strasznie mocne? Czy zwykly lakierowany MDF wystarczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 10.02.2009 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 rany jak ja marzyłam o betonowym blacie...koniec końców zrezygnowałam, bo zrobienie go z moją ekipą mogło by się źłe skończyc:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 10.02.2009 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Edittko duzo kobiet w ciazy czuje sie swietnie. To nie swiadczy o niczym. Mowiac prawde, to, ze sie martwisz tylko dobrze o Tobie swiadczy. Warto byc czujnym. I warto tez robic wszystko aby byc spokojnym i szczesliwym. Nasza sluzba zdrowia jest jaka jest. Dlatego dobrze samemu zadbac o ciaze. Znalezc dobrego, poleconego lekarza ktory bedzie Cie prowadzil caly czas a potem bedzie przy porodzie. A Twoj synek tylko na tym skorzysta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.02.2009 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 A Twoj synek tylko na tym skorzysta. To juz wiadomo, ze synek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 10.02.2009 19:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Dobra, to jak juz technologia bedzie opracowana to daj znac. A myslisz, ze meble pod taki blat musza byc jakies strasznie mocne? Czy zwykly lakierowany MDF wystarczy? ja tam się nie znam. myślę, że powinny być wzmocnione. zapytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 10.02.2009 19:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 rany jak ja marzyłam o betonowym blacie...koniec końców zrezygnowałam, bo zrobienie go z moją ekipą mogło by się źłe skończyc:) Irma ty za delikatna do betonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 10.02.2009 19:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Edittko duzo kobiet w ciazy czuje sie swietnie. To nie swiadczy o niczym. Mowiac prawde, to, ze sie martwisz tylko dobrze o Tobie swiadczy. Warto byc czujnym. I warto tez robic wszystko aby byc spokojnym i szczesliwym. Nasza sluzba zdrowia jest jaka jest. Dlatego dobrze samemu zadbac o ciaze. Znalezc dobrego, poleconego lekarza ktory bedzie Cie prowadzil caly czas a potem bedzie przy porodzie. A Twoj synek tylko na tym skorzysta. obyś miała rację. ja młódką w tym temacie jestem. a o służbie zdrowia już dawno zapomniałam. ciąże prowadzi mi lekarz prywatnie, inaczej bym w ogóle po nocach chyba nie spała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 10.02.2009 19:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 A Twoj synek tylko na tym skorzysta. To juz wiadomo, ze synek? no ja też o niczym nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 10.02.2009 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 rany jak ja marzyłam o betonowym blacie...koniec końców zrezygnowałam, bo zrobienie go z moją ekipą mogło by się źłe skończyc:) Irma ty za delikatna do betonu ja? ja jestem romantyczna i subtelna jak hutniczy piec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 10.02.2009 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 idę sobie budyń zrobię bo nic innego mi humoru nie poprawi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 10.02.2009 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 ooo dobry pomysł, też sobie zrobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.02.2009 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Dobra, to jak juz technologia bedzie opracowana to daj znac. A myslisz, ze meble pod taki blat musza byc jakies strasznie mocne? Czy zwykly lakierowany MDF wystarczy? ja tam się nie znam. myślę, że powinny być wzmocnione. zapytam No niby taki granit tez lekki nie jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 10.02.2009 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 A Twoj synek tylko na tym skorzysta. To juz wiadomo, ze synek? no ja też o niczym nie wiem No, jak to nie wiadomo? Synek. Wyczuwam na odleglosc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magnolia 11.02.2009 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 Dzięki Editta. Co prawda nazwy ych produktów niewiele mi mówią na tych stronach, ale niezrażona napisałam do nich czego szukam. Jest jakaś szansa że odpowiedzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sieko 12.02.2009 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Witam, tych ktorych jeszcze nie znam i Editte, ktora juz wymeczylam pytaniami na priv Editta, gratuluje!! W temacie ciazy i malych dzieci jestem na biezaco (moj syneczek skonczy w marcu 2 latka) wiec proponuje wymiane - ja Tobie o dzieciach, Ty nam o wykanczaniu wnetrz, moze byc? Zmartwienia w tym stanie to normalka, ja do dzisiaj uwazam, ze najpiekniejszy dzien ciazy, to ten w ktorym sie dowiesz, ze jest Jeszcze KTos, a potem porod. Wszystko po srodku to zastanawianie sie co bedzie, jak bedzie, czy bedzie dobrze, a jak nie bedzie dobrze, a moze bedzie dobrze, bo czemu mialoby byc zle....dodam, ze okolo 4 m-ca maz chcial mnie odciac od internetu, w ktorym to wyszukiwalam coraz to "ciekawszych" zlych newsow. Grunt to dobry lekarz, badania na czas i kompletne i duzo optymizmu. A karmienie to rzeczywiscie odsysacz tluszczu i niestety pozeracz biustu. Czasem jak patrze na to co mi zostalo i mam nos na kwinte ide przytulic tego co mnie tak urzadzil i jest ok. ps. napisalam juz do firmy, z ktorej masz meble, ich portfolio to cacko...zobaczymy jak bedzie z cena narazie ustalona mamy Ikea, biala z polyskiem. Betonowe blaty do tego bylyby super....natchnelyscie mnie....musze pogrzebac w netcie za wykonawca Malgosiu, jak podloga jesli moge zapytac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.02.2009 23:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Mnie pytasz sieko? Moja podloga jest super, ale nikomu nie oddam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 13.02.2009 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Do 18-tki to nie, bo uda piękne się robią, ale piersi zdecydowanie nie ślicznieją od tego że człowiek zamierza ssać i patrzeć za siebie jednocześnie. A moje wszystkie dzieci miewały często takie pomysły kurczę, aż małą obudziłam trafne spostrzeżenie Edytko, ślicznie wyglądasz, zapewniam Cię, że brzuszek masz malutki. Jeszcze.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts