Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

editta & kuba - zapraszamy do środka

Recommended Posts

(...) Dzięki Editta za info.A czy takie środki do blatów do żywoności można kupić gdzieś w Polsce?

tak, na pewno ma coś deitermann http://www.deitermann.pl/ i pci http://www.basf-cc.pl/PL/PRODUKTE/Pages/default.aspx

A kiedy zaczniecie je robic? :roll: Te blaty znaczy sie... :roll: 8)

hi hi nie wiem

na razie wojtek wykonał kilka próbek betonowych płyt ściennych. zobaczymy czy nam coś z tego wyjdzie :lol: :wink:

Mysle o niebieskim blacie z namalowanym lapisem, ale gdyby sie dalo z betonku, to chetnie... :roll: Zanim dojde do tematu meble kuchenne, to jeszcze potrwa. :roll:

beton też miałby być barwiony na niebiesko? bo jeżeli miałby być czysty, to chyba to samo co na płyty betonowe, kwestia tylko odpowiedniej formy i warstwy zamykającej (a z chemią chyba nie było by problemu) :-?

• Odpowiedzi 2,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

(...) Dzięki Editta za info.A czy takie środki do blatów do żywoności można kupić gdzieś w Polsce?

tak, na pewno ma coś deitermann http://www.deitermann.pl/ i pci http://www.basf-cc.pl/PL/PRODUKTE/Pages/default.aspx

hi hi nie wiem

na razie wojtek wykonał kilka próbek betonowych płyt ściennych. zobaczymy czy nam coś z tego wyjdzie :lol: :wink:

Mysle o niebieskim blacie z namalowanym lapisem, ale gdyby sie dalo z betonku, to chetnie... :roll: Zanim dojde do tematu meble kuchenne, to jeszcze potrwa. :roll:

beton też miałby być barwiony na niebiesko? bo jeżeli miałby być czysty, to chyba to samo co na płyty betonowe, kwestia tylko odpowiedniej formy i warstwy zamykającej (a z chemią chyba nie było by problemu) :-?

Nie, jesli beton to betonowy... A co z roznymi ksztaltami, dziurami na zlew itp.?

hi hi nie wiem

Nie, jesli beton to betonowy... A co z roznymi ksztaltami, dziurami na zlew itp.?

po to właśnie odpowiednia forma, potem wszytko się szlifuje i zabezpiecza chemią

Edittko duzo kobiet w ciazy czuje sie swietnie. :p To nie swiadczy o niczym.

Mowiac prawde, to, ze sie martwisz tylko dobrze o Tobie swiadczy. Warto byc czujnym. I warto tez robic wszystko aby byc spokojnym i szczesliwym.

Nasza sluzba zdrowia jest jaka jest. :-? Dlatego dobrze samemu zadbac o ciaze. Znalezc dobrego, poleconego lekarza ktory bedzie Cie prowadzil caly czas a potem bedzie przy porodzie.

A Twoj synek tylko na tym skorzysta. :p :wink:

Edittko duzo kobiet w ciazy czuje sie swietnie. :p To nie swiadczy o niczym.

Mowiac prawde, to, ze sie martwisz tylko dobrze o Tobie swiadczy. Warto byc czujnym. I warto tez robic wszystko aby byc spokojnym i szczesliwym.

Nasza sluzba zdrowia jest jaka jest. :-? Dlatego dobrze samemu zadbac o ciaze. Znalezc dobrego, poleconego lekarza ktory bedzie Cie prowadzil caly czas a potem bedzie przy porodzie.

A Twoj synek tylko na tym skorzysta. :p :wink:

obyś miała rację. ja młódką w tym temacie jestem.

a o służbie zdrowia już dawno zapomniałam. ciąże prowadzi mi lekarz prywatnie, inaczej bym w ogóle po nocach chyba nie spała.

Witam, tych ktorych jeszcze nie znam i Editte, ktora juz wymeczylam pytaniami na priv :-)

Editta, gratuluje!!

W temacie ciazy i malych dzieci jestem na biezaco (moj syneczek skonczy w marcu 2 latka) wiec proponuje wymiane - ja Tobie o dzieciach, Ty nam o wykanczaniu wnetrz, moze byc? :-D

Zmartwienia w tym stanie to normalka, ja do dzisiaj uwazam, ze najpiekniejszy dzien ciazy, to ten w ktorym sie dowiesz, ze jest Jeszcze KTos, a potem porod. Wszystko po srodku to zastanawianie sie co bedzie, jak bedzie, czy bedzie dobrze, a jak nie bedzie dobrze, a moze bedzie dobrze, bo czemu mialoby byc zle....dodam, ze okolo 4 m-ca maz chcial mnie odciac od internetu, w ktorym to wyszukiwalam coraz to "ciekawszych" zlych newsow.

Grunt to dobry lekarz, badania na czas i kompletne i duzo optymizmu.

A karmienie to rzeczywiscie odsysacz tluszczu i niestety pozeracz biustu. Czasem jak patrze na to co mi zostalo i mam nos na kwinte ide przytulic tego co mnie tak urzadzil i jest ok.

ps. napisalam juz do firmy, z ktorej masz meble, ich portfolio to cacko...zobaczymy jak bedzie z cena

narazie ustalona mamy Ikea, biala z polyskiem. Betonowe blaty do tego bylyby super....natchnelyscie mnie....musze pogrzebac w netcie za wykonawca

Malgosiu, jak podloga jesli moge zapytac?

Do 18-tki to nie, bo uda piękne się robią, ale piersi zdecydowanie nie ślicznieją od tego że człowiek zamierza ssać i patrzeć za siebie jednocześnie. A moje wszystkie dzieci miewały często takie pomysły

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

kurczę, aż małą obudziłam :lol: :lol:

trafne spostrzeżenie :wink:

Edytko, ślicznie wyglądasz, zapewniam Cię, że brzuszek masz malutki.

Jeszcze.... :wink: