Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

editta & kuba - zapraszamy do środka

Recommended Posts

to szkoda...Ale nie obędzie się beż drobnych zonków. Niemniej jednak całość robi świetne wrażenie. Nie ma się co przejmować.

A schody...Ach...

a co do mojego domku: jak jestem w srodku to mi się podoba, ale później patzrę na zdjęcia i mi się wydaje, ze jest brzydko...

• Odpowiedzi 2,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Swietnie Editta, a podloga normalnie super. :lol: :lol: :lol: Oksymorona zdjecia to sa te ladne zdjecia z szezlongiem Le Corbusiera (pierwszy moj wpis pod Irma 25 marca).

Super wszystko wyszlo. I lampe masz taka jak moja. :roll: Prawie... Fajnie, ze bedac u Ciebie nie zapomina sie, ze jednak jest sie w gorach, ale z takim designerskim zacieciem. Bardzo, bardzo fajnie. 8)

A tak na marginesie 14 marca jest forumowy nalot na krakowskie knajpy gdyby ktora chciala dolaczyc chociaz na chwile. :roll:

Swietnie Editta, a podloga normalnie super. :lol: :lol: :lol: Oksymorona zdjecia to sa te ladne zdjecia z szezlongiem Le Corbusiera (pierwszy moj wpis pod Irma 25 marca).

thanks

Super wszystko wyszlo. I lampe masz taka jak moja. :roll: Prawie... Fajnie, ze bedac u Ciebie nie zapomina sie, ze jednak jest sie w gorach, ale z takim designerskim zacieciem. Bardzo, bardzo fajnie. 8)

:D :wink:

A tak na marginesie 14 marca jest forumowy nalot na krakowskie knajpy gdyby ktora chciala dolaczyc chociaz na chwile. :roll:

a ja 14 jestem w krakowie :D :D o 13 mam spotkanie, które potrwa trochę :-? a o której ? z tym, że nie wiem czy mam na tyle odwagi aby stawić wam czoła :-? :roll:

sorki muszę spadać. będę jutro :wink:

dziękuję za miłe komentarze :D :D :D buźka, buźka

lampy nad szafkami to massive calista zawieszone do góry nogami http://www.lumina.sklep.pl/calista-331611710-p-1601.html?osCsid=043962c2faa69dd527ba4b39c4924c53

zgadza się, lampa nad stołem to ufo falko :D średnica 60cm

drewniane stoły i całą drewnianą robotę robił nam stolarz, u którego małgos wyceniałaś białe drzwi :D :D to nie wiesz tego :lol: :D :wink:

podkupić można ale odległość ma znaczenie

a lampa arco flos'a była w promocyjnej cenie - tej na szarym marmurze i jeszcze dużo mniej :lol: :lol: taka okazja :lol: :lol: :wink:

Edittko, inaczej u Ciebie w domku. :D Wszystko jest inne niz normalnie. :lol:

Pieknie to sobie wykombinowalas. Nie ma tam nic z kogos obcego od urzadzania, ale wszystko do siebie pasuje i wszystko odzwierciedla Ciebie. :D :wink: To jest sukces. :D

Powodzenia w przeprowadzce, a Ty do lozeczka i palcem nawet nie kiwaj. :evil: 8) :p

Zdrowka zycze!!!!!!! :p