Irma 15.02.2009 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 to szkoda...Ale nie obędzie się beż drobnych zonków. Niemniej jednak całość robi świetne wrażenie. Nie ma się co przejmować.A schody...Ach...a co do mojego domku: jak jestem w srodku to mi się podoba, ale później patzrę na zdjęcia i mi się wydaje, ze jest brzydko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.02.2009 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 Swietnie Editta, a podloga normalnie super. Oksymorona zdjecia to sa te ladne zdjecia z szezlongiem Le Corbusiera (pierwszy moj wpis pod Irma 25 marca). Super wszystko wyszlo. I lampe masz taka jak moja. Prawie... Fajnie, ze bedac u Ciebie nie zapomina sie, ze jednak jest sie w gorach, ale z takim designerskim zacieciem. Bardzo, bardzo fajnie. A tak na marginesie 14 marca jest forumowy nalot na krakowskie knajpy gdyby ktora chciala dolaczyc chociaz na chwile. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 15.02.2009 19:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 (...) a co do mojego domku: jak jestem w srodku to mi się podoba, ale później patzrę na zdjęcia i mi się wydaje, ze jest brzydko... a mam to samo. najlepsza jest dłuższa absencja i wszytko wraca do normy ale i tak się cieszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 15.02.2009 19:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 Swietnie Editta, a podloga normalnie super. Oksymorona zdjecia to sa te ladne zdjecia z szezlongiem Le Corbusiera (pierwszy moj wpis pod Irma 25 marca). thanks Super wszystko wyszlo. I lampe masz taka jak moja. Prawie... Fajnie, ze bedac u Ciebie nie zapomina sie, ze jednak jest sie w gorach, ale z takim designerskim zacieciem. Bardzo, bardzo fajnie. A tak na marginesie 14 marca jest forumowy nalot na krakowskie knajpy gdyby ktora chciala dolaczyc chociaz na chwile. a ja 14 jestem w krakowie o 13 mam spotkanie, które potrwa trochę a o której ? z tym, że nie wiem czy mam na tyle odwagi aby stawić wam czoła sorki muszę spadać. będę jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.02.2009 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 No to swietnie, dam Ci znac, bo dziewczyny zbieraja sie z roznych miejsc swiata. Na pewno gdzies wczesnym popoludniem zaczna sie zjezdzac. Super by bylo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 15.02.2009 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 editt, wszystko strasznie mi się podoba. szkoda że glutków lepiej nie widać. poratuj i zdradź co to za ciekawe oprawy nad platem (te półstożki) pliizzz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 15.02.2009 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 Tez zwrocilam uwage na te oprawy Edytko wnetrza cudo, nie moge sie napatrzec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
a-nita 15.02.2009 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 editta cudne wnętrza, a ta duża biala owalna lampa w kuchni to co?? może FALKO ufo? superaśna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.02.2009 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 Editta, a kto Wam robi te drewniane stoly itp.? Macie tam jakas sile fachowa do ewentualnego wynajecia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ocia79 16.02.2009 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 Editta super.Bardzo mi sie podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 16.02.2009 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 Cudnie wszystko wygląda. Kuchnia będzie rewelacyjna. I zapytam o to samo: Editta, a kto Wam robi te drewniane stoly itp.? Macie tam jakas sile fachowa do ewentualnego wynajecia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AMFI 16.02.2009 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 Już jest imponująco, co będzie dalej???? glutki - boskie- szkoda tylko, ze ich "koncówki" wypadły na tej wysokości i są tak słabo widoczne z dołu poza tym cudo! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renalda 16.02.2009 23:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 Och... Editto, po prostu powalasz mnie swoimi wnętrzami. Masz moją ukochaną lampę i to w droższej konfiguracji - czarna podstawa.... Uwielbiam Twoje wnętrza i Twoją pasję tworzenia. Dzięki za Twój optymizm i siłę, mam nadzieję, że również podołam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 17.02.2009 07:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 No to swietnie, dam Ci znac, bo dziewczyny zbieraja sie z roznych miejsc swiata. Na pewno gdzies wczesnym popoludniem zaczna sie zjezdzac. Super by bylo. to czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 17.02.2009 07:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 dziękuję za miłe komentarze buźka, buźka lampy nad szafkami to massive calista zawieszone do góry nogami http://www.lumina.sklep.pl/calista-331611710-p-1601.html?osCsid=043962c2faa69dd527ba4b39c4924c53 zgadza się, lampa nad stołem to ufo falko średnica 60cm drewniane stoły i całą drewnianą robotę robił nam stolarz, u którego małgos wyceniałaś białe drzwi to nie wiesz tego podkupić można ale odległość ma znaczenie a lampa arco flos'a była w promocyjnej cenie - tej na szarym marmurze i jeszcze dużo mniej taka okazja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 17.02.2009 07:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 a dzisiaj podobno PRZEPROWADZKA a ja siedzę w domu i leczę przeziębienie, jak mi się nie poprawi do końca tygodnia to mogą mi grozić antybiotyki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 17.02.2009 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 kuruj się kochana - nie wolno Ci chorować. jestem przekonana że Ci samo przejdzie. no i gratuluje przeprowadzki a z tymi lampami nad blatem.... ale z Ciebie sprytka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 17.02.2009 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Edittko, inaczej u Ciebie w domku. Wszystko jest inne niz normalnie. Pieknie to sobie wykombinowalas. Nie ma tam nic z kogos obcego od urzadzania, ale wszystko do siebie pasuje i wszystko odzwierciedla Ciebie. To jest sukces. Powodzenia w przeprowadzce, a Ty do lozeczka i palcem nawet nie kiwaj. Zdrowka zycze!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 17.02.2009 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Przepięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 17.02.2009 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Wreszcie!!!! Wielu cudnych chwil w nowym domku zyczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts