Irma 17.02.2009 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 gratulacje! wielki dzień! niech Wam sie dobrze mieszka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ocia79 17.02.2009 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 http://img147.imageshack.us/img147/7371/dsc01861in2.jpg editta gdzie kupilas swoje lampy-gluty(pieknie sie prezentuja)???szukalam linku bo przypominam sobie,ze byl chyba w watku twoim ale nie moge znalezc. zycze powodzenia w dzisiejszej przeprowadzce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.02.2009 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Editta - GRATULACJE!!! Do stolarza mialabym wiele tematow, ale zaden na juz, wiec OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Etiuda 17.02.2009 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Przepiekne designerskie wnętrza. Jak z katalogu. Gratulacje!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 17.02.2009 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 ocia, nie wiem gdzie editta ale ja kupiłam w lumina.sklep.pl oni mają też dział z włoskim oświetleniem http://www.skleposwietleniowy.pl o ceny warto pytać na maila choć teraz przy euro po 5 zeta to z włoskimi lampami jest tragedia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ocia79 17.02.2009 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 ocia, nie wiem gdzie editta ale ja kupiłam w lumina.sklep.pl oni mają też dział z włoskim oświetleniem http://www.skleposwietleniowy.pl o ceny warto pytać na maila choć teraz przy euro po 5 zeta to z włoskimi lampami jest tragedia dzieki Efilo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
utek76 17.02.2009 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Editta- GRATULACJE!!! Pięknie u Ciebie- niech się Wam dobrze mieszka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sieko 17.02.2009 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Editta, gratulacje! Trzymamy kciuki za przeprowadzke!a chorobie mowimy nie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 17.02.2009 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 editta !!!! :D Dopiero doczytałam - Gratulacje wielkie ! Kurczę - no coś w tym jest - gdzie się nie obejrzę to cieżarówki Brzuszek masz zgrabny i uda też niczego sobie Też obstawiam synusia Trzymam kciuki za przeprowadzkę, podwójne zdrówko i liczę na jakieś foto Małego Mieszkańca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magnolia 19.02.2009 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 ślicznie! Jak bedziesz miała chwilę to pocykaj jeszcze trochę zdjęć.Trzymam kciuki za przeprowadzkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Waleriana 19.02.2009 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 Pięknie ! Świetnie wyglądają te schody z glutami ! aż żałuje ,ze u mnie nie ma gdzie takich powiesić Piękne wnętrza , tylko wchodzę i podziwiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 19.02.2009 16:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 hej dzięki wszystkim za odwiedziny. ja tylko na chwilę, powiedzieć, że mieszkamy pierwszy wieczór był..... paskudny!! poważnie! było mi jakoś smutno i przykro, jakbym się wyprowadziła na koniec świata, znów bez rodziny, bliskich. na drugi dzień było już zdecydowanie lepiej no i domek nabrał też innego wyglądu bez kurzu, sterty kartonów i wszelakich śmieci. nie pamiętam co mi się śniło, starałam się przypomnieć ale nic z tego. natomiast wojtkowi całą noc się śniło, że walczy z potworami z "obcego" czy to oznacza, ze napadną nas kosmici ma chłopak wyobraźnię zdjęcia będą jak tylko pozatykamy dziury w kuchni. podłoga się niestety rysuje mieszka się wyśmienicie ocia79 gluty w ostatnim momencie kupiłam w vox'ie. wielkie szczęście miałam, bo w porę zorientowałam się, że wycofali je ze sprzedaży. moje są z wystawy, ostatnie 3 szt. jakie były dostępne w jednym jeszcze sklepie (dzięki uprzejmości pani z vox'a z nowego sącza, która obdzwoniła wszytkie prawie salony ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 19.02.2009 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 Editta, dolaczam sie do gratulacji. Super wnetrza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AMFI 19.02.2009 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 Miłych snów w drugą nockę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilajar 20.02.2009 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Ja rowniez gratuluje przeprowadzki. Dziwne a zarazem dobre to, ze jak juz wejdziesz do swego domu wszystkie budowlane sprawy zostaja w mig zapomniane. Nieznosni wykonawcy, jakies bledy. A co najwazniejsze przez miesiac nic nie chce sie robic. Trzymajcie sie cieplutko. Jestem pewna, ze super sie mieszka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 20.02.2009 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Gratuluję przeprowadzki edit!!! Dużo, dużo szczęścia w nowym domku... http://kamiira.wrzuta.pl/audio/zRBpYjMA4C/moj_brat_niedzwiedz2_-_dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaAloes 22.02.2009 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 Editta gratuluje!!! Jest slicznie! Ehh a kuchnia jak z mojej ulubionej inspiracji. Kolorki i ten blat debowy...czad! Schody...ah, eh. Generalnie nie ma co wymieniac, bo wszystko jest super Twoj dom to takie moje marzenie, ktore nigdy sie nie spelni ze wzgledu na brak odwagi, obawe o praktycznosc (ledwo wywalczylam kawalek surowego drewna na podlodze) i gust meza. Jest taki jak inne w folderze, ktorymi moge nacieszyc oko na ekranie a ty kurcze juz w nim mieszkasz. No pozazdroscic Milego mieszkania i dobrych snow )) P.S. Dobrze, ze w ogole spalas. Ja zaczelam po tygodniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INEZ2007 23.02.2009 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 Gratulacje, śliczny masz domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 24.02.2009 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 trochę się czasami martwię, że nie mam żadnych ciążowych objawów. nie będę was tu męczyć ale z tego powodu zapisałam się na usg genetyczne. bożżże żeby wszytko wyszło ok. edit wiem że Cie to tylko w nieznaczny sposób pocieszy niemniej jednak napiszę: ja przez całą ciążę czulam się wyśmienicie. zero jakichkolwiek przypadłości. nie wymiotowałam, nie miałam spuchniętych nóg, nadciśnienia, cukrzycy i czego tam jeszcze. byłam zdrowa jak ryba i... urodziłam zdrową śliczną córeczkę. niby dlaczego dobre samopoczucie miałoby świadczyc o tym że coś jest nie tak? dobrze że sie martwisz - troszcz się o siebie i dzidziusia ale nie przesadzaj bo przecież ono odczuwa to samo co Ty. a na usg genetyczne to ja sobie nie wyobrażam nie pójść. zarówno to w 11 tc jak i na porządne połówkowe gdzie badają serduszko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 24.02.2009 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 Editta, ja nie mam zadnych doswiadczen, ale moja mama opowiada, ze jak byla ze mna w ciazy to czula sie super (mdlosci przezwyciezone wypiciem herbaty na lezaco) i do ostatniego dnia chodzila do pracy. Ja sie urodzilam w sobote (pracujaca), mama wstala rano, chciala isc do pracy, popatrzyla w lustro i powiedziala sobie: to chyba dzisiaj, a ja sie urodzilam po jakichs 5 godzinach i pol godzinnym porodzie. Wiec wiesz, wszystko spoko... Tylko odzywaj sie czesciej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts