Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

editta & kuba - zapraszamy do środka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

editta !!!! :D

Dopiero doczytałam - Gratulacje wielkie !

Kurczę - no coś w tym jest - gdzie się nie obejrzę to cieżarówki :wink:

Brzuszek masz zgrabny i uda też niczego sobie :wink: Też obstawiam synusia 8)

Trzymam kciuki za przeprowadzkę, podwójne zdrówko i liczę na jakieś foto Małego Mieszkańca :wink:

hej dzięki wszystkim za odwiedziny.

ja tylko na chwilę, powiedzieć, że mieszkamy :D :D :D :D :D pierwszy wieczór był..... paskudny!! poważnie! było mi jakoś smutno i przykro, jakbym się wyprowadziła na koniec świata, znów bez rodziny, bliskich. na drugi dzień było już zdecydowanie lepiej :D no i domek nabrał też innego wyglądu bez kurzu, sterty kartonów i wszelakich śmieci.

nie pamiętam co mi się śniło, starałam się przypomnieć ale nic z tego. natomiast wojtkowi całą noc się śniło, że walczy z potworami z "obcego" :o :o :o :o czy to oznacza, ze napadną nas kosmici :o :o :o :D :D :D ma chłopak wyobraźnię :lol: :lol:

zdjęcia będą jak tylko pozatykamy dziury w kuchni. podłoga się niestety rysuje :-?

mieszka się wyśmienicie :D :D

ocia79 gluty w ostatnim momencie kupiłam w vox'ie. wielkie szczęście miałam, bo w porę zorientowałam się, że wycofali je ze sprzedaży. moje są z wystawy, ostatnie 3 szt. jakie były dostępne w jednym jeszcze sklepie (dzięki uprzejmości pani z vox'a z nowego sącza, która obdzwoniła wszytkie prawie salony :D :D )

Ja rowniez gratuluje przeprowadzki. Dziwne a zarazem dobre to, ze jak juz wejdziesz do swego domu wszystkie budowlane sprawy zostaja w mig zapomniane. Nieznosni wykonawcy, jakies bledy. A co najwazniejsze przez miesiac nic nie chce sie robic. :roll: Trzymajcie sie cieplutko. Jestem pewna, ze super sie mieszka.

Editta gratuluje!!! Jest slicznie! Ehh a kuchnia jak z mojej ulubionej inspiracji. Kolorki i ten blat debowy...czad! Schody...ah, eh. Generalnie nie ma co wymieniac, bo wszystko jest super :) Twoj dom to takie moje marzenie, ktore nigdy sie nie spelni ze wzgledu na brak odwagi, obawe o praktycznosc (ledwo wywalczylam kawalek surowego drewna na podlodze) i gust meza. Jest taki jak inne w folderze, ktorymi moge nacieszyc oko na ekranie a ty kurcze juz w nim mieszkasz. No pozazdroscic :oops: Milego mieszkania i dobrych snow ;)))

P.S. Dobrze, ze w ogole spalas. Ja zaczelam po tygodniu ;)

trochę się czasami martwię, że nie mam żadnych ciążowych objawów. nie będę was tu męczyć ale z tego powodu zapisałam się na usg genetyczne. bożżże żeby wszytko wyszło ok.

edit

wiem że Cie to tylko w nieznaczny sposób pocieszy niemniej jednak napiszę:

ja przez całą ciążę czulam się wyśmienicie. zero jakichkolwiek przypadłości. nie wymiotowałam, nie miałam spuchniętych nóg, nadciśnienia, cukrzycy i czego tam jeszcze. byłam zdrowa jak ryba i... urodziłam zdrową śliczną córeczkę. niby dlaczego dobre samopoczucie miałoby świadczyc o tym że coś jest nie tak? dobrze że sie martwisz - troszcz się o siebie i dzidziusia ale nie przesadzaj bo przecież ono odczuwa to samo co Ty.

a na usg genetyczne to ja sobie nie wyobrażam nie pójść. zarówno to w 11 tc jak i na porządne połówkowe gdzie badają serduszko.

Editta, ja nie mam zadnych doswiadczen, ale moja mama opowiada, ze jak byla ze mna w ciazy to czula sie super (mdlosci przezwyciezone wypiciem herbaty na lezaco) i do ostatniego dnia chodzila do pracy. Ja sie urodzilam w sobote (pracujaca), mama wstala rano, chciala isc do pracy, popatrzyla w lustro i powiedziala sobie: to chyba dzisiaj, a ja sie urodzilam po jakichs 5 godzinach i pol godzinnym porodzie. Wiec wiesz, wszystko spoko... Tylko odzywaj sie czesciej. :roll: :wink: