Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

editta & kuba - zapraszamy do środka

Recommended Posts

Nie wiem, czy poszly, ale sie domyslam sadzac po innych cenach. Taki piekny bialy stol sobie upatrzylam, za jedyny 1000, patrze - 1600... :evil: :evil: :evil: Chamstwo. :-?

Wiesz, w czekaniu to obie jestesmy dobre. :wink: Teraz mamy taki trudny, niepewny okres, mam nadzieje, ze to minie w koncu. W miedzyczasie kupuje wszystko na karte - bede sie martwic pozniej. :roll: A takie piekne zegary ostatnio ogladalam... :roll: :roll: :roll:

• Odpowiedzi 2,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

ediitko z tych nowych domow forumowych, to twoj zdecydowanie jest najpiekniejszy. Wszystko ze soba gra, jest tyle pieknych detali, zadbalas o kazdy szczegol. No i to co mnie zachwicilo, ze jest nowoczesny ale cieply i taki caly Twoj. A zrobilas to wszystko sama bez pomocy projektanta!!!!! Jestem pelna podziwu dla Ciebie i ciesze sie bardzo, ze dokonalas swego.

Sciskam delikatnie. :wink:

:D :D :D dziękuje kochana. dom na pewno nowy nie jest, przypomnij sobie ile to ja już na forum siedzę :roll: a dom był jeszcze sporo przed :D

ale dziękuje, wymyślanie i praca nad wnętrzem rozbudziła we mnie zupełnie nowe zamiłowanie. i powiem, że staram się od niedawna czerpać z tego korzyści finansowe :wink:

Przybyłam, obejrzałam i zamarłam z.... zachwytu :D :D :D

Zapowiadało się niezwykle, ale finał jest zachwycający. Teraz gazety wnętrzarskie powinny ustawiać się w kolejce, aby zaprezentować tak zdolną projektantkę :wink:

:lol: :lol: :lol: he he he dziękuje :D

I oczywiście dużo zdrówka i spokoju życzę dla rosnącego brzuszka :D

rośnie, rośnie, codzienne sprawy coraz bardziej trudnawe :roll: jak kaleka czasami.

na śmierć zapomniałam, jak mogłam w ogóle :o podobno będzie dziewucha :D :D :D

Zeljko wygląda, że twoje proroctwo może się nie sprawdzić :D :D

Nie wiem, czy poszly, ale sie domyslam sadzac po innych cenach. Taki piekny bialy stol sobie upatrzylam, za jedyny 1000, patrze - 1600... :evil: :evil: :evil: Chamstwo. :-?

zbrodnia w biały dzień

Wiesz, w czekaniu to obie jestesmy dobre. :wink: Teraz mamy taki trudny, niepewny okres, mam nadzieje, ze to minie w koncu.

oby nam to zostało sowicie wynagrodzone. amen

W miedzyczasie kupuje wszystko na karte - bede sie martwic pozniej. :roll: A takie piekne zegary ostatnio ogladalam... :roll: :roll: :roll:

unikam sklepów wnętrzarskich, internetu itd. tyle mi jeszcze brakuje. w tą sobotę co to było spotkanie w krak, byłam w zakopcu. miałam wielką pokusę kupić sobie skórę z krówki, ale nie zatrzymałam się, nie wiem ile mogła kosztować. pewnie nie mało, a tak mnie korciło :lol: :lol:

To nie jest mozliwe prosze pani 8)

To bedzie baba, ale z jajami :D Dziewczynka owszem, ale jaka!!! :wink: Zaden facet jej nie dorowna. :wink:

No i co ty na to? :wink:

:D :D ja już ją tam nauczę jak to z facetami trza :D :D ja to niestety za miętka jestem

Ale sukienek to bym jeszcze nie kupowala, roznie to moze byc z ta plcia. :wink:

no podobno. a ja nie mam nic kupionego, nie mam koncepcji na pokoik, nie mam koncepcji na imię, nie mam koncepcji na bycie dobrym rodzicem..... o mammo chciałabym być w ciąży jeszcze z rok

Edytko wychowywać dziewczynke to fajna sprawa :wink: :lol: A dla tatusia to istne szaleństwo :wink:

Ładne zdjecia dzis wkleiłaś :lol:

Mam pytanie do Ciebie dotyczące tego skórzanego dywanu. Sama o nim myślałam ale zniechęcił mnie fakt, że w sklepie bardzo sie z niego sypało. Ja wiem, ze to pewnie mija ale bałam sie, że to sypanie długo potrwa. Jak było z Twoim? Jak sobie poradziłaś? Wystarczyło trzepanie czy odkurzanie? Mam ciemną podłogę i obawiam się, ze przez jakiś czas mnie to do szaleństwa doprowadzi jak bedą się te okruszki roznosic po całym domu. :roll:

editta, bardzo pięknie wszystko wygląda!

słusznie robisz zmieniając zawód :)

sama bym Cię zatrudniła... :wink:

oczywiście nie dostaję zadnych powiadomien i gdyby nie to, ze mam wolną chwilę to pewnie wogóle nie zobaczyła bym tych zdjęć... :x Niestety i tak nie wszystkie mi się otwierają...zakichany internet.

a co do pokoiku dla młodej: w pewnym momencie obudzi się w tobie instynkt gniazdowy i wtedy zobaczysz jak Ci się koncepcje wyklują jedna po drugiej :)

Kochana, z imieniem to Ci pomozemy, nie boj zaby. :wink: :lol: Ja tu pisze o roznych swietych i ciagle mi przychodza do glowy rozne imiona dla dziewczynki: Aldegunda, Waldetruda, Sadalberga... :roll: :roll: :roll:

no świetnie, dziecko mnie znienawidzi i do szkoły nie będzie chciało chodzić :evil: :evil:

malgos ja tu na poważnie, a ty sobie żarty stroisz. proszę cię :-? :-? :lol: :lol: :wink:

editta, bardzo pięknie wszystko wygląda!

słusznie robisz zmieniając zawód :)

sama bym Cię zatrudniła... :wink:

:lol: :lol: przystaję na ofertę :lol: :lol: prawda jest taka, że param się najróżniejszymi zajęciami. taki wolny strzelec ze mnie.

(...) Niestety i tak nie wszystkie mi się otwierają...zakichany internet.

to chyba moja wina, zdjęcia były za duże

a co do pokoiku dla młodej: w pewnym momencie obudzi się w tobie instynkt gniazdowy i wtedy zobaczysz jak Ci się koncepcje wyklują jedna po drugiej :)

nie siadam do tematu, bo nie chcę się za bardzo nakręcić. choć coraz bardziej ciągnie mnie do takich zakupów, nie tylko pokojowych :D z niezbędnych rzeczy nic jeszcze nie kupiłam :-? do sklepów dziecięcych nie zaglądałam jeszcze ale coraz trudniej jest mi się powstrzymać i pewnie niedługo rzucę się w tym kierunku :roll: :D

Edytko wychowywać dziewczynke to fajna sprawa :wink: :lol: A dla tatusia to istne szaleństwo :wink:

:wink:

Mam pytanie do Ciebie dotyczące tego skórzanego dywanu. Sama o nim myślałam ale zniechęcił mnie fakt, że w sklepie bardzo sie z niego sypało. Ja wiem, ze to pewnie mija ale bałam sie, że to sypanie długo potrwa. Jak było z Twoim? Jak sobie poradziłaś? Wystarczyło trzepanie czy odkurzanie? Mam ciemną podłogę i obawiam się, ze przez jakiś czas mnie to do szaleństwa doprowadzi jak bedą się te okruszki roznosic po całym domu. :roll:

:lol: :lol: :lol: cię zaskoczę. dywan prosto z wora trafił na podłogę. o tym, że się obiera zorientowałam się dopiero po jakimś czasie gdy u brata na ciemnych skarpetkach pojawiło się sporo białych kudełek :lol: :lol: :lol:

do tej pory tak leży. nie ma go kto przetrzepać, a odkurzacza jeszcze się nie dorobiliśmy :lol: :oops:

na podłodze nic nie widać, może to przez zbliżony kolor, na mopie też nie bardzo. a my najczęściej latamy po domu boso, więc nie mam z nim problemu