malgos2 20.03.2009 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Nie wiem, czy poszly, ale sie domyslam sadzac po innych cenach. Taki piekny bialy stol sobie upatrzylam, za jedyny 1000, patrze - 1600... Chamstwo. Wiesz, w czekaniu to obie jestesmy dobre. Teraz mamy taki trudny, niepewny okres, mam nadzieje, ze to minie w koncu. W miedzyczasie kupuje wszystko na karte - bede sie martwic pozniej. A takie piekne zegary ostatnio ogladalam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 20.03.2009 13:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 ediitko z tych nowych domow forumowych, to twoj zdecydowanie jest najpiekniejszy. Wszystko ze soba gra, jest tyle pieknych detali, zadbalas o kazdy szczegol. No i to co mnie zachwicilo, ze jest nowoczesny ale cieply i taki caly Twoj. A zrobilas to wszystko sama bez pomocy projektanta!!!!! Jestem pelna podziwu dla Ciebie i ciesze sie bardzo, ze dokonalas swego. Sciskam delikatnie. dziękuje kochana. dom na pewno nowy nie jest, przypomnij sobie ile to ja już na forum siedzę a dom był jeszcze sporo przed ale dziękuje, wymyślanie i praca nad wnętrzem rozbudziła we mnie zupełnie nowe zamiłowanie. i powiem, że staram się od niedawna czerpać z tego korzyści finansowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 20.03.2009 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Tym bardziej brawo! A co wnetrza projektujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 20.03.2009 13:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Przybyłam, obejrzałam i zamarłam z.... zachwytu Zapowiadało się niezwykle, ale finał jest zachwycający. Teraz gazety wnętrzarskie powinny ustawiać się w kolejce, aby zaprezentować tak zdolną projektantkę he he he dziękuje I oczywiście dużo zdrówka i spokoju życzę dla rosnącego brzuszka rośnie, rośnie, codzienne sprawy coraz bardziej trudnawe jak kaleka czasami. na śmierć zapomniałam, jak mogłam w ogóle podobno będzie dziewucha Zeljko wygląda, że twoje proroctwo może się nie sprawdzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 20.03.2009 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 To nie jest mozliwe prosze pani To bedzie baba, ale z jajami Dziewczynka owszem, ale jaka!!! Zaden facet jej nie dorowna. No i co ty na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.03.2009 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Ale sukienek to bym jeszcze nie kupowala, roznie to moze byc z ta plcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 20.03.2009 13:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Nie wiem, czy poszly, ale sie domyslam sadzac po innych cenach. Taki piekny bialy stol sobie upatrzylam, za jedyny 1000, patrze - 1600... Chamstwo. zbrodnia w biały dzień Wiesz, w czekaniu to obie jestesmy dobre. Teraz mamy taki trudny, niepewny okres, mam nadzieje, ze to minie w koncu. oby nam to zostało sowicie wynagrodzone. amen W miedzyczasie kupuje wszystko na karte - bede sie martwic pozniej. A takie piekne zegary ostatnio ogladalam... unikam sklepów wnętrzarskich, internetu itd. tyle mi jeszcze brakuje. w tą sobotę co to było spotkanie w krak, byłam w zakopcu. miałam wielką pokusę kupić sobie skórę z krówki, ale nie zatrzymałam się, nie wiem ile mogła kosztować. pewnie nie mało, a tak mnie korciło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 20.03.2009 13:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 To nie jest mozliwe prosze pani To bedzie baba, ale z jajami Dziewczynka owszem, ale jaka!!! Zaden facet jej nie dorowna. No i co ty na to? ja już ją tam nauczę jak to z facetami trza ja to niestety za miętka jestem Ale sukienek to bym jeszcze nie kupowala, roznie to moze byc z ta plcia. no podobno. a ja nie mam nic kupionego, nie mam koncepcji na pokoik, nie mam koncepcji na imię, nie mam koncepcji na bycie dobrym rodzicem..... o mammo chciałabym być w ciąży jeszcze z rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 20.03.2009 13:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 uciekam, muszę bratanicę z przedszkola odebrać. pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.03.2009 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Kochana, z imieniem to Ci pomozemy, nie boj zaby. Ja tu pisze o roznych swietych i ciagle mi przychodza do glowy rozne imiona dla dziewczynki: Aldegunda, Waldetruda, Sadalberga... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 20.03.2009 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Edytko wychowywać dziewczynke to fajna sprawa A dla tatusia to istne szaleństwo Ładne zdjecia dzis wkleiłaś Mam pytanie do Ciebie dotyczące tego skórzanego dywanu. Sama o nim myślałam ale zniechęcił mnie fakt, że w sklepie bardzo sie z niego sypało. Ja wiem, ze to pewnie mija ale bałam sie, że to sypanie długo potrwa. Jak było z Twoim? Jak sobie poradziłaś? Wystarczyło trzepanie czy odkurzanie? Mam ciemną podłogę i obawiam się, ze przez jakiś czas mnie to do szaleństwa doprowadzi jak bedą się te okruszki roznosic po całym domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 21.03.2009 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 editta, bardzo pięknie wszystko wygląda! słusznie robisz zmieniając zawód sama bym Cię zatrudniła... oczywiście nie dostaję zadnych powiadomien i gdyby nie to, ze mam wolną chwilę to pewnie wogóle nie zobaczyła bym tych zdjęć... Niestety i tak nie wszystkie mi się otwierają...zakichany internet. a co do pokoiku dla młodej: w pewnym momencie obudzi się w tobie instynkt gniazdowy i wtedy zobaczysz jak Ci się koncepcje wyklują jedna po drugiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 21.03.2009 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 a tak wogóle to w pierwszej chwili nie zorientowałam się, ze to wasze, myślałam, ze to kolejna porcja inspiracji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 21.03.2009 10:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 Kochana, z imieniem to Ci pomozemy, nie boj zaby. Ja tu pisze o roznych swietych i ciagle mi przychodza do glowy rozne imiona dla dziewczynki: Aldegunda, Waldetruda, Sadalberga... no świetnie, dziecko mnie znienawidzi i do szkoły nie będzie chciało chodzić malgos ja tu na poważnie, a ty sobie żarty stroisz. proszę cię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 21.03.2009 10:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 editta, bardzo pięknie wszystko wygląda! słusznie robisz zmieniając zawód sama bym Cię zatrudniła... przystaję na ofertę prawda jest taka, że param się najróżniejszymi zajęciami. taki wolny strzelec ze mnie. (...) Niestety i tak nie wszystkie mi się otwierają...zakichany internet. to chyba moja wina, zdjęcia były za duże a co do pokoiku dla młodej: w pewnym momencie obudzi się w tobie instynkt gniazdowy i wtedy zobaczysz jak Ci się koncepcje wyklują jedna po drugiej nie siadam do tematu, bo nie chcę się za bardzo nakręcić. choć coraz bardziej ciągnie mnie do takich zakupów, nie tylko pokojowych z niezbędnych rzeczy nic jeszcze nie kupiłam do sklepów dziecięcych nie zaglądałam jeszcze ale coraz trudniej jest mi się powstrzymać i pewnie niedługo rzucę się w tym kierunku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 21.03.2009 11:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 Edytko wychowywać dziewczynke to fajna sprawa A dla tatusia to istne szaleństwo Mam pytanie do Ciebie dotyczące tego skórzanego dywanu. Sama o nim myślałam ale zniechęcił mnie fakt, że w sklepie bardzo sie z niego sypało. Ja wiem, ze to pewnie mija ale bałam sie, że to sypanie długo potrwa. Jak było z Twoim? Jak sobie poradziłaś? Wystarczyło trzepanie czy odkurzanie? Mam ciemną podłogę i obawiam się, ze przez jakiś czas mnie to do szaleństwa doprowadzi jak bedą się te okruszki roznosic po całym domu. cię zaskoczę. dywan prosto z wora trafił na podłogę. o tym, że się obiera zorientowałam się dopiero po jakimś czasie gdy u brata na ciemnych skarpetkach pojawiło się sporo białych kudełek do tej pory tak leży. nie ma go kto przetrzepać, a odkurzacza jeszcze się nie dorobiliśmy na podłodze nic nie widać, może to przez zbliżony kolor, na mopie też nie bardzo. a my najczęściej latamy po domu boso, więc nie mam z nim problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 21.03.2009 11:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 spadam na zakupy, jakiś lepszy obiad wypadałoby dziś zrobić szkoda, że nie mam inter w domu wpadłabym jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.03.2009 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 Zaintrygowal mnie Twoj zlew (Boze, jak to brzmi... ) - on jest metalowy czy z czegos innego? Firma, cena, nazwiska... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 21.03.2009 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 Edytko zbieram szczeke z podlogi. Jest cudnie. Ciesze sie, ze tak lajtowo przechodzisz ciaze, nie ma sie czym martwic, powinnas sie cieszyc Zlew wyglada na stalowy podwieszany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 21.03.2009 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 http://img24.imageshack.us/img24/5903/dsc01957f.jpg a te rozki na ścianie to co?? Editko pięknie wszystko, łał cieszę się, że się spotkamy za tydzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts