malgos2 21.03.2009 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 Ania, bylo wczesniej o stozkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 21.03.2009 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 było, ale mię nie było chyba nie myślisz, że przez tydzień nieobecności wszystko u wszystkich nadrobię obrazki oglądam i ostatnie dzieje czytam daleko było?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 21.03.2009 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 lampy nad szafkami to massive calista zawieszone do góry nogami http://www.lumina.sklep.pl/calista-331611710-p-1601.html?osCsid=043962c2faa69dd527ba4b39c4924c53 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 21.03.2009 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 lampy nad szafkami to massive calista zawieszone do góry nogami http://www.lumina.sklep.pl/calista-331611710-p-1601.html?osCsid=043962c2faa69dd527ba4b39c4924c53 a to.. nie popatrzyłam w linka, bo myślałam, że to o glutki chodzi.. dzięki Markotko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.03.2009 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 Spoznilam sie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 21.03.2009 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 a ja to zupełnie spóźniłam się, ale doczytałam i ... przede wszystkim gratuluję Dzidziusia, (fajniusi ten Twój brzuszek) po drugie ślicznego domu i przeprowadzki Editto, życzę Ci, aby szczęśliwie się Wam w nim mieszkało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anet1 21.03.2009 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 Witaj Editta, podczytuję Twój wątek regularnie, w ramach Twojej przeprowadzki muszę skrobnąć chociaż zdanie. Gratuluję dzidzi i pięknego domku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ocia79 21.03.2009 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 Editta no co tu duzo pisac, zdjecia jak z gazet wnetrzarskich.Super,oryginalnie i tak moge powtarzac i powtarzac. A co do dziewczynki to gratuluje, to przeslodkie istoty.Od razu moge napisac swoje typy na imie: Kornelia, Amelia i Lena!!! aha i bym zapomniala ostatnio tez Oksana mnie zauroczyla ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marekmarian 21.03.2009 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 witam:)zerkalem na duze okna w salonie i od razu pierwsze co przyszlo mi do głowy: jak zimą? nie widze przy oknach żadnego ogrzewania, odczuwa sie napierajacy chłód? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 21.03.2009 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 witam:) zerkalem na duze okna w salonie i od razu pierwsze co przyszlo mi do głowy: jak zimą? nie widze przy oknach żadnego ogrzewania, odczuwa sie napierajacy chłód? Na moje oko, to wszędzie jest ogrzewanie podłogowe. Editta, podłogi są niesamowite!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marekmarian 21.03.2009 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 Na moje oko, to wszędzie jest ogrzewanie podłogowe. miałem taki domysł nawet... pytanie tylko czy zagęszczone ze w zgledu na sąsiedztwo okien czy też grzeją podobnie jak przy scianie w srodku budynku... i to wystarcza? Nie ma siły żeby takie przeszklenie nie poszczało chlodu, tylko jak bardzo odczuwalnie? niestety nie planuję podłogówki, dlatego czysto hipotetycznie: czy ona sobie z tym radzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 21.03.2009 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 Na moje oko, to wszędzie jest ogrzewanie podłogowe. miałem taki domysł nawet... pytanie tylko czy zagęszczone ze w zgledu na sąsiedztwo okien czy też grzeją podobnie jak przy scianie w srodku budynku... i to wystarcza? Nie ma siły żeby takie przeszklenie nie poszczało chlodu, tylko jak bardzo odczuwalnie? niestety nie planuję podłogówki, dlatego czysto hipotetycznie: czy ona sobie z tym radzi? Mar..mar..., a jak Twoje plany? Domyślam się, że Ci niebiańsko na tych kresach biesich, ale ruszasz z projektem... i kiedy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marekmarian 21.03.2009 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 Mar..mar..., a jak Twoje plany? Domyślam się, że Ci niebiańsko na tych kresach biesich, ale ruszasz z projektem... i kiedy? nie pytaj kiedy... niebiansko...... troche . mam 4 koty pod opieka, piec w kotłowni (trochęstary) i cichy, pusty dom, widok na doline Sanu i horyzont. i tak jeszcze trochę. Pracuję jednocześnie. fajne te podłogi, zaglądałem u Editty też mi się to widzi i gdyby nie to że chcę drewno pod nogami..... może na ścianach nadgonię sobie gdzieś te szarości.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 22.03.2009 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 Jesli chodzi o ogrzewani podlogowe to strefach brzegowych robi sie zageszczone petle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anet1 22.03.2009 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 Editta mam pytanie, jak dużo maksymalnie można spuścić te Twoje lampy (gluty, przepraszam ale ta nazwa mi się już wbiła ) Mam wysoki salon z antresolą i tak sobie myśle... A w ogóle to jak się te lampy nazywają? I ile kosztuja? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 22.03.2009 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 Edytko to jeszcze pytanko..... Z czego jest zabudowa korpusu wyspy i szafek stojacych? Na tym boku niedokończonym wygląda jakbyście malowali płytę. Jeśli tak to czy to jest sklejka, czy drewno i czym? malowane? Na pierwszy rzut oka myślałam, ze to mdf. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Konieczki 23.03.2009 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 No teraz przyszła kolej na mnie. Kibicuję po cichy z ukrycia w budowaniu tego pięknego domu. Krok po kroku zachwycałam się i pomysłami i realizacjami. Ja niestety nie miałam tyle odwagi aby przeforsować u moje męża takie rozwiązania jak u Ciebie. Dom jest po prostu REWELACYJNY (moje marzenie ). Jeżeli chciałabyś coś po eksperymentować z wnętrzami to zatrudnię Ciebie w ciemno. Pozdrawiam i życzę wszystkiego najlepszego w nowym domu, w nowej roli i w całym życiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 23.03.2009 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 A ja chcę taką ścianę:http://lh6.ggpht.com/_HKs7_zegELE/ScN3hzUfVzI/AAAAAAAAAkc/I_4NC6fIXGI/s640/DSC01934.JPGO podłodze już nie wspomnę bo nieraz pisałam. Poza tym bardzo ciekawa aranżacja.I oczywiście zdrówka życzę dla Ciebie i okruszka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bajkowa 23.03.2009 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Witam! Chciałabym pochwalić piękne wnętrza i przepiękne schody!!! Mam prośbę, czy mogłabyś napisać jaka jest grubość tzw. "trepa" drewnianego i jaka jest wysokość całego stopnia? w najbliższym czasie będziemy zamawiać schody do domu, tyle ze na metalowej konstrukcji. Muszę podać wcześniej wykonawcy grubość "trepów" i wysokość stopni. Wasze są grube, masywne,wyglądają solidnie, bardzo fajne!! Dziękuję za pomoc i pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
merenwen 25.03.2009 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 Editto, dom macie cudny! Podłoga, ściana, schody, kanapa, łazienka... - wszystko śliczne Podziwiam dbałość o detale A taka podłoga to szczyt moich marzeń. No właśnie, w tej sprawie napisałam do Ciebie na priv, mogłabyś rzucić okiem? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts