Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

editta & kuba - zapraszamy do środka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Editta no co tu duzo pisac, zdjecia jak z gazet wnetrzarskich.Super,oryginalnie i tak moge powtarzac i powtarzac.

A co do dziewczynki to gratuluje, to przeslodkie istoty.Od razu moge napisac swoje typy na imie: Kornelia, Amelia i Lena!!! aha i bym zapomniala ostatnio tez Oksana mnie zauroczyla ;););)

witam:)

zerkalem na duze okna w salonie i od razu pierwsze co przyszlo mi do głowy: jak zimą? nie widze przy oknach żadnego ogrzewania, odczuwa sie napierajacy chłód?

Na moje oko, to wszędzie jest ogrzewanie podłogowe. 8)

Editta, podłogi są niesamowite!!! 8) :p :D :D

miałem taki domysł nawet... pytanie tylko czy zagęszczone ze w zgledu na sąsiedztwo okien czy też grzeją podobnie jak przy scianie w srodku budynku... i to wystarcza? Nie ma siły żeby takie przeszklenie nie poszczało chlodu, tylko jak bardzo odczuwalnie?

niestety nie planuję podłogówki, dlatego czysto hipotetycznie: czy ona sobie z tym radzi?

miałem taki domysł nawet... pytanie tylko czy zagęszczone ze w zgledu na sąsiedztwo okien czy też grzeją podobnie jak przy scianie w srodku budynku... i to wystarcza? Nie ma siły żeby takie przeszklenie nie poszczało chlodu, tylko jak bardzo odczuwalnie?

niestety nie planuję podłogówki, dlatego czysto hipotetycznie: czy ona sobie z tym radzi?

Mar..mar..., a jak Twoje plany? Domyślam się, że Ci niebiańsko na tych kresach biesich, ale ruszasz z projektem... i kiedy?

Mar..mar..., a jak Twoje plany? Domyślam się, że Ci niebiańsko na tych kresach biesich, ale ruszasz z projektem... i kiedy?

nie pytaj kiedy...

niebiansko...... troche :). mam 4 koty pod opieka, piec w kotłowni (trochęstary) i cichy, pusty dom, widok na doline Sanu i horyzont. i tak jeszcze trochę. Pracuję jednocześnie.

fajne te podłogi, zaglądałem :) u Editty też mi się to widzi ;) i gdyby nie to że chcę drewno pod nogami..... może na ścianach nadgonię sobie gdzieś te szarości..

Edytko to jeszcze pytanko..... Z czego jest zabudowa korpusu wyspy i szafek stojacych? Na tym boku niedokończonym wygląda jakbyście malowali płytę. Jeśli tak to czy to jest sklejka, czy drewno i czym? malowane? Na pierwszy rzut oka myślałam, ze to mdf.

No teraz przyszła kolej na mnie. Kibicuję po cichy z ukrycia w budowaniu tego pięknego domu. Krok po kroku zachwycałam się i pomysłami i realizacjami. Ja niestety nie miałam tyle odwagi aby przeforsować u moje męża takie rozwiązania jak u Ciebie. Dom jest po prostu REWELACYJNY :p (moje marzenie :wink: ). Jeżeli chciałabyś coś po eksperymentować z wnętrzami to zatrudnię Ciebie w ciemno. Pozdrawiam i życzę wszystkiego najlepszego w nowym domu, w nowej roli i w całym życiu :)

Witam! Chciałabym pochwalić piękne wnętrza i przepiękne schody!!!

Mam prośbę, czy mogłabyś napisać jaka jest grubość tzw. "trepa" drewnianego i jaka jest wysokość całego stopnia? w najbliższym czasie będziemy zamawiać schody do domu, tyle ze na metalowej konstrukcji. Muszę podać wcześniej wykonawcy grubość "trepów" i wysokość stopni. Wasze są grube, masywne,wyglądają solidnie, bardzo fajne!!

Dziękuję za pomoc i pozdrawiam! :D