tofee 28.03.2009 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 Zakochałam się w twoim domu ... pomimo surowości materiałów i barw dodatki sprawiają że jest przytulny, domowy i absolutnie wyważony jak dla mnie. Jest to jeden z trzech moich ulubionych domów na forum . GRATULACJE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.03.2009 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 Edytko, co to niby w ciazy jestes, a tak naprawde udajesz... Dzieki za spotkanie, mam nadzieje nie ostatnie. Daj znac jak bedziesz w Krakau koniecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 30.03.2009 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Hej piknie Ci to wszycko wyszlo pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 30.03.2009 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Edyś super było Cię poznać!!! Trzymam kciuki za internet w Twoim cudnym domku, co byś jak najszybciej wróciła do nas!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 30.03.2009 10:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 bardzo, bardzo wam dziękuje. jak miło, że tu tyle gości dziękuje za miłe słowa i troskę o bobasa. a teraz odpowiadam ufff Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 30.03.2009 10:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 (...) A co do dziewczynki to gratuluje, to przeslodkie istoty.Od razu moge napisac swoje typy na imie: Kornelia, Amelia i Lena!!! aha i bym zapomniala ostatnio tez Oksana mnie zauroczyla ;) amelia ładne, niestety jest już w rodzinie, tak samo jak weronika, gabrysia (to mnie kusi bardzo) i nadal nie mam tego jedynego jejku co tam u ciebie? zaraz zerknę, jak tylko uporam się z postami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 30.03.2009 10:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 witam:) zerkalem na duze okna w salonie i od razu pierwsze co przyszlo mi do głowy: jak zimą? nie widze przy oknach żadnego ogrzewania, odczuwa sie napierajacy chłód? słowo honoru nie, na pewno nie ma żadnego powiewu. musiałabym sprawdzić czy temperatura jakoś odczuwalnie spada przy samym oknie przeprowadzę doświadczenie gdy będzie chłodniej, no ale mam nadzieję, że to dopiero w przyszłym roku. ogrzewanie mam zagęszczone wszędzie, bo pierwotnie podłoga miała być drewniana. no i na prawdę mam bardzo dobre okna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 30.03.2009 10:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Editta mam pytanie, jak dużo maksymalnie można spuścić te Twoje lampy (gluty, przepraszam ale ta nazwa mi się już wbiła ) Mam wysoki salon z antresolą i tak sobie myśle... A w ogóle to jak się te lampy nazywają? I ile kosztuja? Pozdrawiam qurcze nie wiem jaki jest maks. niestety tych lamp nie ma już w sprzedaży, na szczęście udało załapać mi się na ostatnie z wystawy, a dużo wcześniej były na mojej liście. w vox'ie były po 510 zł/szt., i chyba dostałam jeszcze jakiś rabacik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 30.03.2009 10:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Edytko to jeszcze pytanko..... Z czego jest zabudowa korpusu wyspy i szafek stojacych? Na tym boku niedokończonym wygląda jakbyście malowali płytę. Jeśli tak to czy to jest sklejka, czy drewno i czym? malowane? Na pierwszy rzut oka myślałam, ze to mdf. to płyta osb fornirowana dębem, bejcowana i lakierowana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 30.03.2009 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 cześć Editka Miło było Cię poznać, fajna kobietka z Ciebie. Wyglądasz ślicznie z tym swoim malutkim brzuszkiem, promieniujesz na odległość A brzuszka to zbytnio nie widać, gdyby nie fakt, że wiem, to nie uwierzyłabym, że to już 23 tydzień zdjęcia widziałaś?? I pamiętaj o misiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 30.03.2009 10:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Witam! Chciałabym pochwalić piękne wnętrza i przepiękne schody!!! Mam prośbę, czy mogłabyś napisać jaka jest grubość tzw. "trepa" drewnianego i jaka jest wysokość całego stopnia? w najbliższym czasie będziemy zamawiać schody do domu, tyle ze na metalowej konstrukcji. Muszę podać wcześniej wykonawcy grubość "trepów" i wysokość stopni. Wasze są grube, masywne,wyglądają solidnie, bardzo fajne!! Dziękuję za pomoc i pozdrawiam! trepy mają grubość 8cm, niestety nie wiem jaka jest wysokość. nie piszę z domu, więc nie mogę zmierzyć. postaram się przy następnej okazji odpisać (jak nie zapomnę, bo ostatnio mam taką dolegliwość ) najbezpieczniej będzie gdy ci od schodów to wyliczą, bo to jakaś zależności między wysokością i szerokości stopnia, czy jakoś takiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 30.03.2009 10:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Hej piknie Ci to wszycko wyszlo pozdr malmuc stara koleżanko, jak milo, że zajrzałaś. gdzie się podziewasz, co u ciebie, jak dzieciaczki?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 30.03.2009 10:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Edytko, co to niby w ciazy jestes, a tak naprawde udajesz... Dzieki za spotkanie, mam nadzieje nie ostatnie. Daj znac jak bedziesz w Krakau koniecznie. koniecznie, było ekstra, szkoda, że mało czasu miałam Edyś super było Cię poznać!!! wzajemnie myślę, że to nie ostatnie spotkanie cześć Editka Miło było Cię poznać, fajna kobietka z Ciebie. Wyglądasz ślicznie z tym swoim malutkim brzuszkiem, promieniujesz na odległość A brzuszka to zbytnio nie widać, gdyby nie fakt, że wiem, to nie uwierzyłabym, że to już 23 tydzień zdjęcia widziałaś?? I pamiętaj o misiu nawzajem po ciąży chciałabym bardzo wyglądać tak jak ty no właśnie gdzie te zdjęcia???? zaraz zabiorę się za misia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 30.03.2009 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 masz.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 30.03.2009 10:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 no i mam zdjęcia i jedno sobie nawet tu wkleję, bo takie ładne (proszę nie manifestwoać) http://lh5.ggpht.com/_I8BF2iUxyYs/Sc_bDuxHFfI/AAAAAAAAEZ0/yZ0Misn65EQ/P3280012-1.jpg a moje wrażenia: dziewczyny bardzo fotogeniczne, a w rzeczywistości jeszcze piękniejsze ciekawe dlaczego tylko małogoś tak oczętami wywraca duch jak sami widzicie komentarz nie potrzebny a ja nie wiedziałam, że nawet na gębie przytyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 30.03.2009 10:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 masz.. ano ci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.03.2009 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 ciekawe dlaczego tylko małogoś tak oczętami wywraca No wlasnie, ciekawe... A od rasi zdjatka widzialas? Jest tam moja antresola, wreszcie ja zobaczylam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 30.03.2009 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 bo pewnie tylko Malgos piła pifko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.03.2009 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Nieprawda, na zdjatkach widac, ze nie tylko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 30.03.2009 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 malgos, znam a reszta?proszę , objaśnijcie mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts