Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

editta & kuba - zapraszamy do środka

Recommended Posts

Edytko gratuluje publikacji w najnowszym Muratorze:)

dziękuje :D :D niezła frajda :D :D

dach rewelacja.... szkoda tylko, ze do naszego przyszłego domku nie za bardzo pasuje krycie blacha.

Dom wygląda rewelacyjnie, wnętrza fantastycznie dopracowane.

Pozdrawiam i życzę dużo zdrowia całej trójce:)

Klaudia

za te miłe słowa również dziękuje :D :lol: :wink: pozdr

• Odpowiedzi 2,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Editto -dopiero dzisiaj przeglądając Twój album zauważyłam, że masz w kuchni okucia do mebli kuchennych z Hetticha :) -Ja tez takie mam (od 2 tygodni, jeszcze nie mieszkamy w domku) i chcialam zapytać jak się sprawują? bo stolarz mnie na nie namówił twierdząc, ze są lepsze od Bluma, a ja dość sceptycznie do nich podeszłam -bo firmy nie znałam :roll: ...

http://lh6.ggpht.com/_HKs7_zegELE/SWORQOd2zUI/AAAAAAAAAKs/XAlZ81VdraI/s720/DSC00021.JPG

o ile dobrze kojarzę to hettich jest niemiecki. ja znów większe zaufanie mam do hetticha, choć tak na prawdę nie mam pojęcia skąd ta sugestia. ten system zaproponowano mi w studio kuchennym, a sprzedawali również i bluma. też ma dożywotnią gwarancję. chodzi super. nie masz się czego obawiać :wink:

• 3 weeks później...

Witaj

Nie wiem kiedy masz termin rozwiazania ale pewnie juz niebawem skoro nie zagladasz na forum-a moze to juz po?

Edytka mozesz dac namiary kto robil Ci kuchnie (jest boska) oraz napisac czym ogrzewacie dom?Z tego co wiedze masz wszedzie podlogowke?Ja tez bede miala duze przeszklenia i ciagle mam dylemat czy dac grzejniki kanalowe pod okna czy wystarczy zagescic rurki z podlogowki :roll:

• 4 weeks później...

Witam wszystkich, a szczególnie Właścicieli :)))

Mam pytanie, na które być może jest odpowiedź w tym obszernym wątku, ale się nie dokopałam... Z góry przepraszam ;)

Chodzi mi o szybę przy tym przepięknym prysznicu :) Gdzie ją kupowaliście i ile kosztowała (bo jakich rozmiarów jest - wiem ;)). Do tej pory myślałam, że prysznic wydzielę ściankę, ale szyba byłaby lepsza - nie mam zbyt dużej łazienki.

I jeszcze jedno - jak się ją użytkuje? A właściwie - czy trudno ją utrzymać w czystości ;))

Dodam, że jestem zachwycona Waszym domkiem :) Lampy przepiękne, okna w salonie oszałamiające :))

Szczerze gratuluję! :)

• 3 weeks później...

... witanko :)

jestem tu za sprawką Małgoś... bo poszukuję wykonawcy kuchni :)

Wiem, że Twoja to aalto.... powiedz jak Ci się z nimi współpracowało :) czy robią poza Krakowem?

czy można zobaczyć więcej fotek kuchni ?

dziękuję śłicznie :)

Witam serdecznie, dopiero teraz trafiłam na Wasz wątek i jestem zauroczona całokształtem domu i zaciekawiona sufitem na poddaszu

http://lh4.ggpht.com/_HKs7_zegELE/SWOVTOw8QdI/AAAAAAAAAPE/0EKPR2j8CyM/s512/DSC05845.JPG

z czego i w jaki sposób jest zrobiony? :o dach mam spory i chcę uniknąć płyt G-K i problemów z pękaniem na łączeniach, szukam innego rozwiązania :roll: