editta 19.04.2009 13:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 Edytko gratuluje publikacji w najnowszym Muratorze:) dziękuje niezła frajda dach rewelacja.... szkoda tylko, ze do naszego przyszłego domku nie za bardzo pasuje krycie blacha. Dom wygląda rewelacyjnie, wnętrza fantastycznie dopracowane. Pozdrawiam i życzę dużo zdrowia całej trójce:) Klaudia za te miłe słowa również dziękuje pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 19.04.2009 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 Editto -dopiero dzisiaj przeglądając Twój album zauważyłam, że masz w kuchni okucia do mebli kuchennych z Hetticha -Ja tez takie mam (od 2 tygodni, jeszcze nie mieszkamy w domku) i chcialam zapytać jak się sprawują? bo stolarz mnie na nie namówił twierdząc, ze są lepsze od Bluma, a ja dość sceptycznie do nich podeszłam -bo firmy nie znałam ... http://lh6.ggpht.com/_HKs7_zegELE/SWORQOd2zUI/AAAAAAAAAKs/XAlZ81VdraI/s720/DSC00021.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 19.04.2009 13:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 o ile dobrze kojarzę to hettich jest niemiecki. ja znów większe zaufanie mam do hetticha, choć tak na prawdę nie mam pojęcia skąd ta sugestia. ten system zaproponowano mi w studio kuchennym, a sprzedawali również i bluma. też ma dożywotnią gwarancję. chodzi super. nie masz się czego obawiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 19.04.2009 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 nie masz się czego obawiać no to mi ulżyło -thanks! bo trochę miałamopory -w końcu całe FM "pieje' nad Blum-em Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 19.04.2009 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 a ja znowu nic nie wiem, muszę kupić jutro muratora! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 19.04.2009 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 kasia blum i hettich to właściwie równorzędne systemy. to tak jakbyś się martwiła że nie masz adidasów tylko jakiegoś nieznanego nike Editta - do Ciebie zaglądam zawsze z największą przyjemnością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 20.04.2009 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 kasia blum i hettich to właściwie równorzędne systemy. to tak jakbyś się martwiła że nie masz adidasów tylko jakiegoś nieznanego nike o! -jeszcze ktoś zna tą firmę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 20.04.2009 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 Ja tez znam, zgadzam sie z efilka rownie dobre co blum i rownie znane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.04.2009 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 Czesc Edytko, jak wszystko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 07.05.2009 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Witaj Nie wiem kiedy masz termin rozwiazania ale pewnie juz niebawem skoro nie zagladasz na forum-a moze to juz po? Edytka mozesz dac namiary kto robil Ci kuchnie (jest boska) oraz napisac czym ogrzewacie dom?Z tego co wiedze masz wszedzie podlogowke?Ja tez bede miala duze przeszklenia i ciagle mam dylemat czy dac grzejniki kanalowe pod okna czy wystarczy zagescic rurki z podlogowki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.05.2009 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Co do kuchni to aalto.pl a co podlogowki to nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 07.05.2009 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Malgos dzieki A co do terminu porodu? .......bo ze bedzie dziewczynka to juz doczytalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.05.2009 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Jakos w lipcu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 07.05.2009 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Editko gdzie sie podzialas? Mam nadzieje, ze masz zlecenie i komus dom pomagasz urzadzic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 07.05.2009 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Ok to w wakacje czekamy na gorace relacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emango 30.05.2009 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 Witam wszystkich, a szczególnie Właścicieli )) Mam pytanie, na które być może jest odpowiedź w tym obszernym wątku, ale się nie dokopałam... Z góry przepraszam Chodzi mi o szybę przy tym przepięknym prysznicu Gdzie ją kupowaliście i ile kosztowała (bo jakich rozmiarów jest - wiem ). Do tej pory myślałam, że prysznic wydzielę ściankę, ale szyba byłaby lepsza - nie mam zbyt dużej łazienki. I jeszcze jedno - jak się ją użytkuje? A właściwie - czy trudno ją utrzymać w czystości ) Dodam, że jestem zachwycona Waszym domkiem Lampy przepiękne, okna w salonie oszałamiające ) Szczerze gratuluję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aguleczka 16.06.2009 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Dołanczam do pytania o kabinę a raczej szybę bo z drugiej strony nie ma drzwi?? czy jak to to wygląda jak mogła bym prosić o więcej zdjęć tej łazieneczki konkretnie prysznica i co to za płyteczki sa ?? [email protected] była bym wdzięczna za fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 17.06.2009 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 ... witanko jestem tu za sprawką Małgoś... bo poszukuję wykonawcy kuchni Wiem, że Twoja to aalto.... powiedz jak Ci się z nimi współpracowało czy robią poza Krakowem? czy można zobaczyć więcej fotek kuchni ? dziękuję śłicznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 18.06.2009 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 jak sampoczucie przyszłych rodziców lipiec już blisko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 18.06.2009 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Witam serdecznie, dopiero teraz trafiłam na Wasz wątek i jestem zauroczona całokształtem domu i zaciekawiona sufitem na poddaszu http://lh4.ggpht.com/_HKs7_zegELE/SWOVTOw8QdI/AAAAAAAAAPE/0EKPR2j8CyM/s512/DSC05845.JPG z czego i w jaki sposób jest zrobiony? dach mam spory i chcę uniknąć płyt G-K i problemów z pękaniem na łączeniach, szukam innego rozwiązania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts