Maciejka2 18.06.2009 23:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Witam serdecznie! I od razu muszę pogratulować świtnego gustu i córeczki!!! Widać w jakim państwie pomieszkiwaliście wcześniej, wnętrze jak z nowoczesnego domu w GB, i to tego z górnej półki. Naprawdę rewelacja! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leNowak 19.06.2009 05:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 Szacuneczek dla Szanownych Właścicieli! Nie wszystko mis się podoba, ale wiadomo, to kwestia gustu. Widać, że wiedzielście czego chcecie, i że sporo widzialiście. Projekt przemyślany i spójny .... jako całość bardzo mi się podoba Nas czeka jeszcze wiele pracy ... P.S. Całego wętku nie przejrzałem bo czasu nie starcza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniapaz 22.06.2009 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Witaj Editta.Przejrzałam Twój dziennik. Piękne wnętrza. Proszę napisz mi jakie masz kolory na ścianie w kuchni i w pokojach na poddaszu. Czy to jest zwykłam biel? Firma i numery wzorników. dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 22.06.2009 12:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 witam wszystkich po latach niestety nie zdążę do was zajrzeć, po mimo ogromnej ciekawości jak sobie radzicie i co tam w ogóle na forum słychać. ale witam i buziaki przesyłam tak w skrócie coś o nas, jeżeli was moja historia jeszcze interesuje (no myślę że mnie jeszcze odwiedzacie) dziudziuś jeszcze w brzuszku. mamy się świetnie, w sumie cała ta ciąża była prawie niezauważalna, oby jej koniec był równie udany i bobas zdrowy. jedynie przez ostatni miesiąc musiałam polegiwać, dlatego też mnie w ogóle nie było. a teraz lipiec coraz bliżej więc strach mnie już zżera pomału. matkkkooooo jak to będzie tepsa miała nas podłączyć do sieci ponad tydzień temu, ale chyba o nas zapomnieli. internetu więc jeszcze nie mamy, choć mam nadzieję, że już niedługo powinniśmy wrócić do żywych. co do budowy: wojtek pozbył się swojej zabawki i kupiliśmy deski na elewacje i tarasy. taras zaczęty ale nie skończony bo leje i leje i cholera człowieka bierze. elewacje będziemy robić dopiero na jesień. w środku zero zmian, a to między innymi przez brak funduszy i czasu. choć mebelki dla córeczki zakupione leżą sobie w pudełku doczekałam się jedynie ostatniego granitowego boku kuchni i była by skończona gdyby nie cooo, oczywiście tylko mi się to przydarza, jest innego odcienia, bo z innego kamienia muszę go wymienić, bo za dużo kosztował żeby go tak zostawić. niestety wojtek nie ma czasu załatwić tą sprawę, a ja sama nie dam rady mam nadzieję, że mimo upływu czasu uda się nam dogadać z kamieniarzem. a teraz szukam sponsora na meble na taras: marzy mi się stół z krzesłami i osobno duży narożnik z poduchami chętnych proszę o kontakt dziękuje kilka fotek http://img241.imageshack.us/img241/5954/taras03.jpg http://img241.imageshack.us/img241/9529/taras05.jpg http://img241.imageshack.us/img241/8246/taras06.jpg http://img57.imageshack.us/img57/4103/taras08.jpg http://img57.imageshack.us/img57/7264/taras07.jpg http://img57.imageshack.us/img57/1033/taras010.jpg http://img229.imageshack.us/img229/2855/taras09.jpg http://img229.imageshack.us/img229/397/dsc02255.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.06.2009 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Hej Editta, nie martw sie, i tak jest ladnie. Sponsora zadnego poki co nie mam, ale wisze Wam jakas kase zdaje sie. Dajcie znac, jak by co... Aaaaa, i w moim mieszkanku przybyla lodowka. Jest piekna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 22.06.2009 12:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Hej Editta, nie martw sie, i tak jest ladnie. Sponsora zadnego poki co nie mam, ale wisze Wam jakas kase zdaje sie. Dajcie znac, jak by co... Aaaaa, i w moim mieszkanku przybyla lodowka. Jest piekna. ale roboty nie skończone, chyba jeszcze nie zleciłaś tego nikomu my cały czas pamiętamy gratuluje lodówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 22.06.2009 13:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 odpowiadam na pytania o ile jeżeli jeszcze was one interesują Witaj Nie wiem kiedy masz termin rozwiazania ale pewnie juz niebawem skoro nie zagladasz na forum-a moze to juz po? Edytka mozesz dac namiary kto robil Ci kuchnie (jest boska) tak jak pisała małgoś kuchnia to aalto oraz napisac czym ogrzewacie dom?Z tego co wiedze masz wszedzie podlogowke?Ja tez bede miala duze przeszklenia i ciagle mam dylemat czy dac grzejniki kanalowe pod okna czy wystarczy zagescic rurki z podlogowki mamy tylko podłogówkę i w 100% wystarcza, nie ma sensu pakować kasę jeszcze w grzejniki kanałowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 22.06.2009 13:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 (...) Chodzi mi o szybę przy tym przepięknym prysznicu Gdzie ją kupowaliście i ile kosztowała (bo jakich rozmiarów jest - wiem ). Do tej pory myślałam, że prysznic wydzielę ściankę, ale szyba byłaby lepsza - nie mam zbyt dużej łazienki. szybę zamawialiśmy w dubiel vitrum http://www.dubielvitrum.pl/ koszt 2 tys. I jeszcze jedno - jak się ją użytkuje? A właściwie - czy trudno ją utrzymać w czystości ) co do sprzątania to nieporównywalny komfort w stosunku do kabiny. nie ma uszczelek ani żadnych zakamarków, które trzeba by czyścic szczoteczką do zębów. jedyne zmartwienie to tafla szkła. nie zdążyliśmy jej zabezpieczyć przed kamieniem (specjalny środek kupiliśmy też w dubiel), wodę mamy miękką, ale widać gdzieniegdzie już lekki osad. teraz, ze względu na mój stan, prawie w ogóle nie sprzątam więc zastanawiam się jak sobie z tym poradzę. ale to samo było by z kabiną Dodam, że jestem zachwycona Waszym domkiem Lampy przepiękne, okna w salonie oszałamiające ) Szczerze gratuluję! dziękuje, wielka przyjemność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 22.06.2009 13:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Dołanczam do pytania o kabinę a raczej szybę bo z drugiej strony nie ma drzwi?? czy jak to to wygląda jak mogła bym prosić o więcej zdjęć tej łazieneczki konkretnie prysznica i co to za płyteczki sa ?? [email protected] była bym wdzięczna za fotki płytki są z nordceram model graffio grau, z fotkami może być trudniej ale postaram się coś przesłać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 22.06.2009 13:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 ... witanko jestem tu za sprawką Małgoś... bo poszukuję wykonawcy kuchni Wiem, że Twoja to aalto.... powiedz jak Ci się z nimi współpracowało czy robią poza Krakowem? czy można zobaczyć więcej fotek kuchni ? dziękuję śłicznie współpraca bez zarzutów, na pewno robią poza krakowem, z fotkami też się postaram ale może to potrwać chwilkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 22.06.2009 13:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Witam serdecznie, dopiero teraz trafiłam na Wasz wątek i jestem zauroczona całokształtem domu i zaciekawiona sufitem na poddaszu z czego i w jaki sposób jest zrobiony? dach mam spory i chcę uniknąć płyt G-K i problemów z pękaniem na łączeniach, szukam innego rozwiązania dziękuje jest to deskowanie wykonane z dębu, listewki łączone są prawie jak zwykły parkiet na pióro i wpust z dodatkowymi gwoździkami wszczeliwanymi w pióro więc ich nie widać. cyklinowany i malowany jak parkiet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 22.06.2009 13:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Witam serdecznie! I od razu muszę pogratulować świtnego gustu i córeczki!!! Widać w jakim państwie pomieszkiwaliście wcześniej, wnętrze jak z nowoczesnego domu w GB, i to tego z górnej półki. Naprawdę rewelacja! Pozdrawiam aaa dziękuje, dziękuje nie żartuj, że widać w nim odbicie uk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 22.06.2009 13:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Szacuneczek dla Szanownych Właścicieli! Nie wszystko mis się podoba, ale wiadomo, to kwestia gustu. Widać, że wiedzielście czego chcecie, i że sporo widzialiście. Projekt przemyślany i spójny .... jako całość bardzo mi się podoba Nas czeka jeszcze wiele pracy ... P.S. Całego wętku nie przejrzałem bo czasu nie starcza. witam szanownego gościa u nas też jeszcze kupe pracy ale trzymam kciuki za pomyślaną realizację. jak tylko będę miała okazję wpadnę w odwiedziny no i dziękuje oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 22.06.2009 13:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Witaj Editta. Przejrzałam Twój dziennik. Piękne wnętrza. Proszę napisz mi jakie masz kolory na ścianie w kuchni i w pokojach na poddaszu. Czy to jest zwykłam biel? Firma i numery wzorników. dziękuję. u nas bez szaleństw wszędzie po prostu ten sam biały beckers nordic white Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 22.06.2009 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Editta, Piękny taras się zapowiada. Przepraszam, ale muszę dołączyć do peletonu zasypujących Cię pytaniami. Na czym opiera się stelaż tarasu? Widzę, że pod spodem są kamienie i folia. Czy wmurowaliście jakieś kotwy do których doczepia się stelaż? I napisz proszę co to za drewno i czym impregnowane. Będę bardzo wdzięczna za odpowiedź. Życzę Ci dużo odpoczynku, zbieraj siły I dużo zdrowia dla maluszka Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 22.06.2009 18:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 hej Renka qurcze przegapiliśmy początek prac i nie mam zdjęć. stelaż jest przymocowany do betonowych pali, nie pamiętam na jaką głębokość wierciliśmy dziury rozstaw co 1m deski to modrzew, impregnowany beckers'em i bejcowany na teak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.06.2009 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Biedna Edytka, zyc jej nie daja, "100 pytan do" tu odchodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 22.06.2009 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Taras rewelka! Już wiem, jaki bym chciała! ładny kolor! fajnie, że jest tak nisko, u nas chyba tak nisko nie wyjdzie, ponoć 30 cm, nie rozumiem za bardzo o co chodzi, jakieś podmakanie czy cuś... Pozdrowienia dla Maluszka w brzuszku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 22.06.2009 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Edytko chyba wybrałyśmy ten sam odcień Beckersa do modrzewia bo moj taras ma brdzo podobny kolor. Olejowałam też Beckersem U Was duuuużo tego tarasu będzie. Śuper dom będzie wygladał! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 22.06.2009 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Fajnie, ze tak spokojnie przechodzisz ciaze Taras super, zazdroszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts