Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

editta & kuba - zapraszamy do środka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

• 3 weeks później...

podobno nic się tu nie dzieje :roll: żadnych aktualizacji, nic???

hihihi nie ma nic nowego.

jest tak: od przeprowadzki w domu nie ma zmian :roll: po pierwsze ze względu na bark wolnego czasu (wojtka oczywiście), po drugie ze względu na fundusze, a po trzecie (chyba najistotniejsze) ze względu na przyzwyczajenie :o

przykład: w pokojach nadal wiszą żarówki pomimo, że mamy część lamp. rolety, zamówione jeszcze w styczniu, leżą w opakowaniu.... no wstyd jak sobie pomyślę :-?

ale, o ile wszyscy święci pozwolą, :roll: zamierzamy w tym miesiącu albo na początku października ruszyć z elewacją. trzymajcie kciuki, będzie pięknie :lol: :lol: :wink:

Śliczna dziewczynka!!! Jaką miała wagę przy urodzeniu ,bo wydaje się już taaaka duza. Zdrowia dla maleństwa i dużo cierpliwości dla mamy.

miała 3550 i 55cm, na tym drugim zdjęciu miała pewnie ok 3700. mało na wadze przybywała na początku. teraz już lepiej, ale ogólnie jest drobniutka

• 3 weeks później...
  • 2 weeks później...

mam!!!! muszę się poskarżyć, bo:

A co do ud- najlepszym środkiem na ich chudnięcie i celulit jest karmienie. U mnie działało.

(...) U mnie tez karmienie bylo lekarstwem na figure ;)

za pierwszym razem to na mnie tez dzialalo...

nie mówcie będę karmić do 18-tki :D :D

na mnie nie działa :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

i kogo mam tu zaskarżyć o wzniecanie złudnych nadziei :( :( :(