Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

editta & kuba - zapraszamy do środka

Recommended Posts

a na awatarku takie jędrne uda :D :D :D :wink:

są zapożyczone :D

hmmm żeby to takie łatwe było, też bym sobie pożyczyła :lol: :lol: :lol:

ale od kilku dni ćwiczę brzuszki. może pomoże :roll: :roll: :roll: :-? :-? :lol: :lol: :lol:

a oliwka rośnie, superrowka. strasznie by chciała już siedzieć i nic tylko głowę dźwiga do góry. w tamtym tygodniu zdobyła nową umiejętność sięgania po zabawki :D a już się martwiłam, że jej coś nie idzie :p

taka już jestem duża

http://img20.imageshack.us/img20/6466/dsc02809o.jpg

http://img248.imageshack.us/img248/7528/dsc02856e.jpg http://img405.imageshack.us/img405/5397/dsc02858.jpg http://img148.imageshack.us/img148/3403/dsc02840g.jpg :lol: :lol: :lol:

• Odpowiedzi 2,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

jessu, ale miałam zaległościi...

pięknie u Ciebie Editta!

a mała - do zjedzenia!

Co do narożników na elewacji - ja mam i mnie nie przeszkadzają, no, ale ja nie jestem purystką - robię tak, zeby było w miarę ok i tanio :)mnie się wydaje, ze trudno mówić o efekcie koncowym jak jest zrobiona dopiero jedna ściana. Uważam, zę W Twoim domku narożniki są ok, bo on nie jest tak tottalnie nowoczesny - wiesz skosy, drewniane okna itd...wydaje mi sie, ze pasują do całości.

dobra, to lecę dalej chorować. buźka!

dzień dobry :)

zaglądam tu od czasu do czasu.... a zaczęłam zaglądać gdy na wątku o kuchni zobaczyłam Twoją kuchnię.... bardzo mi się podoba. Pytałam Małgoś i ona twierdzi, że mimo, że siedzisz z Maleństwem - to może moglabym Cię o dokładniejsze fotki poprosić :)

To drewno na ścianie to fornir? prawda?

:roll:

a_melia dziękuje

jessu, ale miałam zaległościi...

pięknie u Ciebie Editta!

hej no dzięki. wiem kto dopiero ma dopieszczony domek :wink:

słyszeć to od ciebie to wielki zasszczyt. czasami sobie tak myślę czy ja nie nawymyślałam za nadto. ale strasznie się cieszę, że miałam tyle odwagi i że nie mam gresu i sofy ecru :wink:

Co do narożników na elewacji - ja mam i mnie nie przeszkadzają, no, ale ja nie jestem purystką - robię tak, zeby było w miarę ok i tanio :)mnie się wydaje, ze trudno mówić o efekcie koncowym jak jest zrobiona dopiero jedna ściana. Uważam, zę W Twoim domku narożniki są ok, bo on nie jest tak tottalnie nowoczesny - wiesz skosy, drewniane okna itd...wydaje mi sie, ze pasują do całości.

no i właśnie. dziękuje. a ja tak walczyłam z tą elewacją, a ty masz racje :o :o

dobra, to lecę dalej chorować. buźka!

ooo uważaj,. zdrówka życzę :wink: i dzięki za odwiedziny

dzień dobry :)

zaglądam tu od czasu do czasu.... a zaczęłam zaglądać gdy na wątku o kuchni zobaczyłam Twoją kuchnię.... bardzo mi się podoba. Pytałam Małgoś i ona twierdzi, że mimo, że siedzisz z Maleństwem - to może moglabym Cię o dokładniejsze fotki poprosić :)

To drewno na ścianie to fornir? prawda?

:roll:

hej

sprawdzę czy mam jakieś nowsze fotki, jak nie to postaram się zrobić w wolnej chwili.

na ścianie mamy sklejkę dębową, ale fornir byłby lepszy. teraz wiedziałbym gdzie fornir zamówić i tak bym zrobiła, choć ta sklejka też jest ok, z tym, że trudniej z wykonaniem.

Nitu w cos mnie tu wrabia chyba... :roll:

ale widzę, że pełna kontrola :wink:

Oliwka super. :) :) :) Bujna czuprynka i chyba do Ciebie podobna, co? :wink:

ci co bardziej znają wojtka mowią, ze cały tatuś, ci z mojej strony cała mamusia :lol: :lol: :lol: pewnie ma trochę po mnie, trochę po wojtku. ale ja podobieństwa jakoś od urodzenia nie mogę się doszukać :roll: :lol: :lol:

No, no jak na chlopca to calkiem, calkiem dziewczynka. :D :wink:

Edittka wie co mam na mysli, nie Editt? :D

oczywiście :lol: :lol: ale nie dziwie się, na odległość i to bez obrazu trudno dobrze ocenić :lol: :lol:

Corcia superowa jest. :D Zazdroszcze. :D Tez bym chciala taka w domku, aby radosci bylo duzo. :D Eh! :wink:

a czy to duży problem :lol: :lol: :wink:

A mnie się najbardziej podoba Oliwka!!!!! Śliczna, słodka i jakie ma piękne oczka!

:lol: Śliczna Malutka :lol: :lol: Jakie fajne minki stroi :lol:

Editko -wszystko Ci się super udało -ale mała to juz jest prawdziwe MISTRZOSTWO ŚWIATA :D !!!!

Editta,

Wasza Oliwka jest cudowna :D :D :D

dziękuje. jeszcze sie nie raz pochwalę moją kruszyną :oops: :oops: bo strasznie jestem szczęśliwa, że ją mam i dumna oczywiście :D :D :wink:

Editta ja tez po prośbie. Ta Wasza podłoga śni mi się po nocach. U nas dom zrobiony poza pokojami na górze. No i właśnie- zamarzyła mi się żywica w sypialni. Ale kasy już nie ma oczywiscie. I moje pytanie- czy Wy sami robiliscie te podłogę czy się mylę? Jesli tak to może da się Was wziąć na spytki? Przede wszystkim czy droga ta podłoga?

Pewnie odpowiadasz na to setny raz- przepraszam, ale jakoś nie mogę się doszukać.

W zamian moja porada- w kwietniu zetnij wrzosy- całe kwiatostany. Najlepiej nożycami do zywopłotu, albo czymś co tnie po więcej gałązek- żeby ciąć płaszczyznę, na równo, a nie każdą gałązkę odzdzielnie na innej wysokości. Kwiecień!-to ważne

Editta ja tez po prośbie. Ta Wasza podłoga śni mi się po nocach.

bidulo, nie podesłać ci jakiegoś kfiatka kiedyś były takie w wątku hamerykańskim :lol: :lol: :wink:

U nas dom zrobiony poza pokojami na górze. No i właśnie- zamarzyła mi się żywica w sypialni. Ale kasy już nie ma oczywiscie. I moje pytanie- czy Wy sami robiliscie te podłogę czy się mylę? Jesli tak to może da się Was wziąć na spytki? Przede wszystkim czy droga ta podłoga?

my=firma. o kasie nie powiem, bo nie wiem :roll: cena zależy od tego jakie macie podłoże, czy trzeba samopoziom np. kolor - najtańszy jest szary, jakiej grubości warstwa żywicy.... gdyby cię interesowały szczegóły napisz na priva co dokładnie, ile m2, i tak dalej

Pewnie odpowiadasz na to setny raz- przepraszam, ale jakoś nie mogę się doszukać.

ale za każdym razem tak samo beznadziejnie, nie słucham wojtka i brak mi wiedzy

W zamian moja porada- w kwietniu zetnij wrzosy- całe kwiatostany. Najlepiej nożycami do zywopłotu, albo czymś co tnie po więcej gałązek- żeby ciąć płaszczyznę, na równo, a nie każdą gałązkę odzdzielnie na innej wysokości. Kwiecień!-to ważne

nooo dziękuje. wiedziałam, że na wiosnę ale kiedy w kwietniu? obojętnie? mam fajne nożyce do żywopłotu albo trawy to wypróbuję. tylko mi mówiono, że ścina się tak 1/3 gałązek. to ile ciąć?

pozdrawiam

Corcia superowa jest. :D Zazdroszcze. :D Tez bym chciala taka w domku, aby radosci bylo duzo. :D Eh! :wink:

a czy to duży problem :lol: :lol: :wink:

A kto by chcial aby urodzila go stara baba? :lol: :wink:

noo wiedziałam, że z jakąś głupotką wyskoczysz :D :D :D :wink: tak czy inaczej, stara nie stara, ale za to jaka wspaniała. marzenie taką mamusię mieć :p :p :p