editta 24.01.2010 19:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 Tofee kuchni w ikei nie kupiłam, bo nie mieli czarnych frontów na wysoki połysk. w moim przypadku kuchnia mogła by mieć obecne kształty. w ikei trzeba poruszać się wg standardowych wymiarów, 30, 60, 80 cm .... jeżeli masz taki układ, że ci spasuje to bez problemu.nie mają kamienia w ofercie ale możesz przecież zamówić u kogoś innego. u nich to cienka sprawa z blatami, nie pamiętam jakie mają długości ale często wypada, że trzeba łączyć, a to już nie wygląda ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 24.01.2010 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 Mowisz, ze polek na ksiazki nie da sie przeskoczyc? To chyba mam nastepne zadanie dla wiesz kogo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Famelia 24.01.2010 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 Zatkało mnie ( nie po raz pierwszy zresztą ) Po prostu marzenie na zewnątrz i wewnątrz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 24.01.2010 20:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 e-mól o te chodzi http://img682.imageshack.us/img682/8798/dsc03456r.jpg http://img269.imageshack.us/img269/3984/dsc03464rg.jpg http://img687.imageshack.us/img687/9599/dsc03466b.jpg chyba troszkę przykurzone Bardzo często natykam się na forum na to wnętrze i co tu będę powtarzać, że jest boskie, przecież wiadomo Odważę się napisać za to że za każdym razem jak widzę kuchnię to mnie razi obraz z różą (no taki zwyklak, tu nie pasuje, wygląda dla mnie jak fototapeta z OBI) no i białe gniazdka na czarnych płytkach w kuchni. To tyle uwag, reszta ideał no wiesz jaka bezczelność!!!! hi hi oczywiście żartuję i dziękuję za szczerość. w sprawie gniazdek masz rację ale brak mi na razie funduszy na zmianę (tu miała być szyba, w końcu wykorzystaliśmy płytki, które miały być w łazience). tak czy inaczej masa rzeczy nie skończonych, więc gniazdka będą jeszcze trochę wisieć. zastanawiam się tylko czy znajdę ciemny sterownik obraz to prezent, choć motyw sama wybrałam (zależało mi na plamie czerwieni, powstał na podstawie zdjęcia). szczerze powiem, że się nieźle wkurzyłam gdy zobaczyłam podobny w ikei. na zmianę było już za późno. jest malowany na płótnie. myślę, że w rzeczywistości nie jest tak źle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 24.01.2010 20:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 Marekmarian proszę bardzo. A jak tam twoja stodoła, dobrze pamiętam??? utek76, mirkapki dziękuje i zapraszam ponownie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 24.01.2010 20:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 Mowisz, ze polek na ksiazki nie da sie przeskoczyc? To chyba mam nastepne zadanie dla wiesz kogo... a jak tam sprawa półki pod umywalkę? robi się czy już stoi? co to za sprawa z tym kotkiem czy to historia w rodzaju nie miała baba kłopotu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 24.01.2010 20:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 Zatkało mnie ( nie po raz pierwszy zresztą ) Po prostu marzenie na zewnątrz i wewnątrz! aż tak dziękuje bardddddzo pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 24.01.2010 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 Mowisz, ze polek na ksiazki nie da sie przeskoczyc? To chyba mam nastepne zadanie dla wiesz kogo... a jak tam sprawa półki pod umywalkę? robi się czy już stoi? co to za sprawa z tym kotkiem czy to historia w rodzaju nie miała baba kłopotu... Robi sie i ponoc ma sie zrobic do konca miesiaca. A kotek jest idealny - sama musisz zobaczyc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 24.01.2010 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 Wiesz na co teraz będę czekać? Na te płyty betonowe na elewacji Fajnie wyszło. Ile cm ocieplenia dawaliscie pod drewno? Jak gęsto rozstawiony ruszt na ścianie do desek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 24.01.2010 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 jeszcze tylko interes wojtek postanowił skoncentrować się głównie na betonie i żywicach. więc w sprawach podłóg, płyt betonowych, ogrodzeń zapraszam z czystym sumieniem ostatnio przygotował czarne płyty betonowe, mogą być też białe, donice. płyty mogą dostać wzór według indywidualnego projektu. http://www.contractors.info.pl/img/1001356.2.jpg http://www.contractors.info.pl/img/1001355.2.jpg http://www.contractors.info.pl/img/1001353.2.jpg http://www.contractors.info.pl/img/1001349.2.jpg przypadkowe wzory dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aguleczka 24.01.2010 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 elewacja super fajne klimaty:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 24.01.2010 20:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 Mowisz, ze polek na ksiazki nie da sie przeskoczyc? To chyba mam nastepne zadanie dla wiesz kogo... a jak tam sprawa półki pod umywalkę? robi się czy już stoi? co to za sprawa z tym kotkiem czy to historia w rodzaju nie miała baba kłopotu... Robi sie i ponoc ma sie zrobic do konca miesiaca. A kotek jest idealny - sama musisz zobaczyc. zerknę zaraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 24.01.2010 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 Wiesz na co teraz będę czekać? Na te płyty betonowe na elewacji Fajnie wyszło. Ile cm ocieplenia dawaliscie pod drewno? Jak gęsto rozstawiony ruszt na ścianie do desek? dzięki słońce pod drewnem jest wełna 10cm, ruszt co 60cm qurcze mayland poproszę łatwiejszy zestaw pytań jak się mieszka, co u ciebie? jakie tematy przerabiasz? czy to może już koniec? straciłam z wami kontakt pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 24.01.2010 20:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 elewacja super fajne klimaty:) dzięki fajnie się do was odezwać w czasie np. lekkiego dołka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 24.01.2010 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 Donica super, juz chce taka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 24.01.2010 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 Donica super, juz chce taka... dla ciebie for free, tylko podaj wymiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 24.01.2010 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 Mieszka się dobrze Z wyposazenia brakuje mi drzwi do szafy w sypialni i lampy. Resztę praktycznie mamy. No dywany ze 2 na dół jeszcze Reszta zrobiona. Teraz myslimy bardziej o działce. Choć jak widzę sufit nad kominkiem to juz bym malowała cały dół ponownie Nie wiem jak mozna dom ogrzewać tylko kominkiem kilka sezonów bez malowania? Wiesz, ze ja lubię wiedzieć co pod spodem Pod płyty też dacie ocieplenie? Wówczas płyty rownież musiałyby byc na ruszcie.... Wykonalne ale niestandardowe i przez to ciekawe Płyty takie z wkrętami na rogach czy z jakimś niewidocznym systemem montazu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 24.01.2010 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 Donica super, juz chce taka... dla ciebie for free, tylko podaj wymiary Zmierze balkon i Ci powiem, ale nie teraz, bo zimnoooooooo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 24.01.2010 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 mayland żeby mi tak tylko brakowało drzwi i lampy marzenie u nas też malowanie by się przydało, a tu ledwie roczek stuknie ale tak to jest jak się mieszka i wykańcza coś ciągle pod płytami będzie wełna, ale cieńsza. płyty na ruszcie, z widocznym kotwiczeniem. może będą gotowe na wiosnę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 24.01.2010 20:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 Donica super, juz chce taka... dla ciebie for free, tylko podaj wymiary Zmierze balkon i Ci powiem, ale nie teraz, bo zimnoooooooo. ok u nas -27 ja piiiinkole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts