editta 31.07.2007 15:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 dlatego właśnie omijałam ich z daleka szerrrrrokim łukiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 31.07.2007 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 Rust i Wrzosaowa robią ładnie. ALe ceny są KOSMICZNE. myslę, że te ceny są z kosmosu wzięte i te meble az tyle nie są warte, chociaz naprawdę ładnie wykonane nie mniej jednak ceny naprawdę zawyżone, równie ładne meble można zrobić za połowę ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Morrwa 31.07.2007 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 Rust i Wrzosaowa robią ładnie. ALe ceny są KOSMICZNE. myslę, że te ceny są z kosmosu wzięte i te meble az tyle nie są warte, chociaz naprawdę ładnie wykonane nie mniej jednak ceny naprawdę zawyżone, równie ładne meble można zrobić za połowę ceny Dokładnie, tylko trzeba wiedzieć gdzie. Ja niestety dotąd nie wiem... Jest jeszcze jedna opcja zdobycia mebli kuchennych drewnianych... IKEA. I na razie na to się nastawiam, ale jeżeli znajdę firmę która zrobi mi dobre tanio to chętnie powspółpracuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
variuss 01.08.2007 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 Editta, świetne te deseczki! Od razu tak "domowo" sie zrobiło Ja sobie wymarzyłam długie deseczki z frezem na krawędziach, raczej wybielone bejcą- typowa boazeria (czyli: "komuno - wróć") Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 01.08.2007 09:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 Editta, świetne te deseczki! Od razu tak "domowo" sie zrobiło dzięki wiesz, wchodząc na budowę jakoś tak inaczej się teraz czuję to już nie gołe ściany, jest na czym oko zawiesić Ja sobie wymarzyłam długie deseczki z frezem na krawędziach, raczej wybielone bejcą- typowa boazeria (czyli: "komuno - wróć") jak na tym wcześniejszym zdjęciu, pamiętam. piękne są i do typowej boazerii błagam ich nie porównuj świetny tworzą klimat, na pewno nie prl-owski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ocia79 02.08.2007 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 editta-bardzo fajny ten sufit-zaczyna sie robic przytulnie u was. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 02.08.2007 15:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 dzięki ocia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ocia79 21.08.2007 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 editta-co tam u Was nowego??? az tak "dziko" sie zrobilo jak Twoj watek spadl na 2 strone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honzka 22.08.2007 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 może edittka jest na wakacjach??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ocia79 23.08.2007 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 calkiem mozliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 31.08.2007 06:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 witam kochani od dłuższego czasu siedzę sobie u braciszka. u niego też budowa na całego (zmiana dachu i dobudówka) no i dlatego rzadko zaglądam bo internet czasem jest a czasem ni (z przewagą tego drugiego) na budowie nic nowego, kompletne zero może w końcu ruszymy w poniedziałek o ile wojtek nie będzie miał ważniejszych planów wpadłam wczoraj na budowę po przedłużacz i aż mnie zemdliło ile jeszcze roboty przed nami do tego musiałam przesunąć montaż kuchni na koniec października. takich wiadomości pewnie nie oczekiwaliście aaa zamawiam jeszcze jedno okno (dużżżżże okno), wstawię je sobie w wykuszu, doświetli mi część kuchni. zaliczę sobie to na plusik i już mi troszkę lepiej do tego bus nam coś szfankuje i chyba będzie potrzeby nowy (kolejny nieprzewidziany wydatek) , w między czasie siedzę sobie w papierach i szykuję biznes plan he he Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 31.08.2007 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 Hej o jak miło no pewnie, że wszyscy czekamy na zdjęcia, ale jeszcze lepiej, że tu z nami jesteś Pozdr. A to okno w kuchni zmieni układ mebli kuchennych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 31.08.2007 07:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 nie zmieni będzie naprzeciwko wysokiej zabudowy, raczej jako duży świetlik i wizualne powiększenie przestrzeni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ocia79 31.08.2007 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 editta fajnie,ze juz jestes.myslalam,ze jak sie pojawisz to zasypiesz nas nowymi zdjeciami a tu nici.ale to jak u kazdego-maly przestoj w budowaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Morrwa 08.09.2007 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2007 Ja też czekam niecierpliwie na kolejne zdjęcia i relacje.My też chwilowo stoimy z robotą - szefowi ekipy matka umiera i ciągle nie może ruszyć ze Śląska do Warszawy. Hm... co robić - mam serce i człowieka nie zmuszę. Więc czekam. Tymczasem wybrałam w końcu kuchnie. Editta co powiesz na coś takiego - http://www.atlas-studio.pl/img/produkty/94z.jpg http://www.atlas-studio.pl/img/produkty/94z-2.jpg Oczywiście ja nie będę mieć wyspy (bo nie mam takich warunków), ale kolorystyka, zlewozmywak, płyta, a nawet być może kolor ścian będzie taki sam. Okucia trochę cieńsze, delikatniejsze. Poza tym mam całą glazurę i terakotę, poza kuchnią. A jak tam u ciebie w tym temacie? Miałaś jechać do Katowic. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
halszka.ka 08.09.2007 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2007 Morrwa - skoro editta tak rzadko tu zagląda to ja się wypowiem mnie się podoba, nawet bardzo... ja planuję coś bardzo podobnego, tzn. z bielonego dębu fronty szafek niskich, jasnoszary blat, wysokie szafki białe, ale jeszcze nie wiem, czy matowe, czy z połyskiem ??? może ktoś mi podpowie..... http://foto2.m.onet.pl/_m/01768eb82bce2c304b7454eac7559042,5,19,0.jpg http://foto3.m.onet.pl/_m/9a955f7b3187032fdd59bf6f03955713,5,19,0.jpg A Ty editko wracaj , i wykańczaj i pokazuj zdjęcia może coś podpatrzymy, tzn ja podpatrzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Morrwa 08.09.2007 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2007 Halszko - trochę widać rozgościłyśmy się na cudzym wątku - zobaczymy czy Editta nas przegoni Ja początkowo byłam nastawiona na bielony dąb, potem na ikeę (drewniany front), aż znalazłam studio które ma fronty dokładnie takie jakich szukałam. Nazabawniejsze jest to że to LAMINAT, który przeklinałam i który mnie odstraszał. Gdy zobaczyłam ten front - zmieniłam zdanie. Dopiero przy bardzo blikim oglądzie można zgadnąc, że to nie drewno. Najważniejsze, że ma kolor którego szukałam - brąz z szarością - bardzo ładnie to się łązczy z białym lub kremowym lakierem (właśnie pozostał mi wybór tego koloru jeszcze). Blat będę mieć jak na zdjęciach - biały, lekko nakrapiany czarnymi plamkami. Chciałam kompozytowy (ale cena 9000 tys. mnie odstraszyła) - wybrałam opcję laminat obramowany kompozytowym cokołem - wygląda jakby cały był z kompozytu, a cena - nieporównywalna. Jeśli o twoją kuchnię chodzi - radziłabym połysk - powiększa przestrzeń i unowocześnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
halszka.ka 08.09.2007 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2007 Morrwa - no cóż, mój mąż w tej chwili został przegłosowany, chodzi o dylemat - mat czy połysk ? Będzie połysk Dzięki za radę , powiększenie przestrzeni i unowocześnienie to jest to o co mi chodzi, chcę, aby moja kuchnia była właśnie taka, a poza tym taka..... solidna ? Edittko - kiedy wracasz ? naprawdę chcesz nas przegonić ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Morrwa 08.09.2007 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2007 Dzięki za radę , powiększenie przestrzeni i unowocześnienie to jest to o co mi chodzi, Właśnie w tego powodu postawiłam na lakier w szafkach górnych i słupkach. Kuchnia sprawia wrażenie przestronniejszej. A moja kuchnia jest w w kształcie litery 'C' więc muszę dążyć do jej odciążenia. Stąd odejcię od pomysłu Ikea. No i połączenie akcentów klasycznych (drewno, lub niby-drewno - jak w moim przypadku) bardzo mi się podoba - klasyka materiału daje poczucie ciepła, a lakier - nowoczesność. O! właśnie strzeiliśmy bramkę Portugalii! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ocia79 09.09.2007 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2007 Morrwa bardzo fajna kuchnia-podoba mi sie ten bielony dab.Nie myslalas o wlasnym watku?Fajne masz pomysly i plany warto zalozyc-podpatrzymy cos,poogladamy??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts