editta 12.09.2007 08:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 rrmi błagam cię o te zdjęcia. jakoś nie bardzo potrafię wyobrazić sobie takie połączenie. tralki powinny być raczej cieniutkie, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 12.09.2007 12:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 a może deseczki układane pod skosem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Morrwa 12.09.2007 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 a może deseczki układane pod skosem? Masz fotkę by zilustrować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 12.09.2007 13:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 no właśnie nie mam jakieś tam wyobrażenie. myślałam zrobić murek, prześwit z barierką i znów murek. nie wiem jakie zastosować proporcje chyba pod barierką zostawiłabym trochę murku do jakieś tam wysokości liczę na rrmi może rozświetli mi w głowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 12.09.2007 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 mów mów dalej ja wszystko skrzetnie notuje Edytko moze taki zlew? http://www.megamedia.pl/zlewozmywak-blanco-enos-40s-silgranit-korek-automatyczny.php?off=6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ocia79 16.09.2007 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2007 editta mozesz mi napisac wymiary waszego okna "suwanki"???tzn wystarczy tylko szerokosc.i jeszcze jedno pytanie czy wszystkie skrzydla na dole masz w jednakowej szerokosci???chcemy okna do nas zamaiwac i musze sie zdecydowac jakie chce dokladnie tarasowe czy podwojna suwanke czy potrojne (nie wiadomo jeszcze jak otwierane-brak zgodnosci).marcin chce suwanke ale nie wiem czy nie bedzie to wygladac dziko jak bedzie podwojna suwanka + dodatkowe dwa osobne okna i skrzydla od pojedynczych i suwanki nie beda mialy takiej samej szerokosci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 17.09.2007 07:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2007 dzięki malmuc coś takiego ocia79 okna od tarasu mają po 137 cm, o ile dobrze pamiętam, mierzyłam dziś rano i teraz nie pamiętam czy mi się wymiary nie pomieszały okna obok (po lewej) i wejściowe po 94 cm. chyba się przyzwyczaiłam i różnica mnie nie razi, choć terazna zrobiłabym raczej taki sam podział tych tarasowych (...) ale nie wiem czy nie bedzie to wygladac dziko jak bedzie podwojna suwanka + dodatkowe dwa osobne okna i skrzydla od pojedynczych i suwanki nie beda mialy takiej samej szerokosci. wydaje mi się, że najlepiej wyglądają okna identyczne, ale także możesz wstawić dwie kwatery po bokach o tej samej szerokości (identycznej jak te osobne na bokach budynku) a suwane szersze, jeżeli masz na tyle miejsca. powinno wyglądać składnie jak mają wyglądać dwa suwane okna? we wnęce mają być same? jedno ma zachodzić na drugie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ocia79 18.09.2007 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2007 dzieki editta podwojna suwanka to w moim jezyku pojedyncza suwanka (2 skrzydla)-przy budowie 3 domu na pewno bede wladac perfekcyjnie jezykiem budowlanym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 19.09.2007 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 Hej Edytko -ja też mam pytanko o okna. Otóż u mnie w salonie jest otwór na drzwi tarasowe -wysokość 240cm i szerokość 380cm. Planuję podzielić je na 3 równe części po 126cm -dwa boczne fixy a środek przesuwny. Mam pytanie o wysokość twoich drzwi przesuwnych? Mi producenci mówią że 240cm to za wysokie (ma być PCV w kolorze) i nie chcą robić. Ja widzę na Twoich fotkach, że nad drzwiami zastosowałaś stałe szklenie -jaka jest jego wysokość a jaka samych drzwi? Pozdrawiam-kachna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 19.09.2007 14:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 witaj kachna całkowita wysokość drzwi to 260cm, przeszklenie u góry musiałabym dopiero zmierzyć. okienko też jest efektem problemów technicznych. nie wiem czy dobrze cię zrozumiałam u mnie ta część nie jest stała, co widać na zdjęciu http://img229.imageshack.us/img229/3462/drzwipf1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 19.09.2007 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 witaj kachna całkowita wysokość drzwi to 260cm, przeszklenie u góry musiałabym dopiero zmierzyć. okienko też jest efektem problemów technicznych. nie wiem czy dobrze cię zrozumiałam u mnie ta część nie jest stała, co widać na zdjęciu http://img229.imageshack.us/img229/3462/drzwipf1.jpg No faktycznie! Czyli to taka jakby poprzeczka -tylko nie na dole-tradycyjnie a na górze. Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 19.09.2007 18:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 No faktycznie! Czyli to taka jakby poprzeczka -tylko nie na dole-tradycyjnie a na górze. Dzięki! można tak powiedzieć myślę, że takie okno na stałe też jest dobrym i ciekawym rozwiązaniem. wiem, że szukałaś opinii na temat drzwi przesuwnych. może swoje zdanie już wyrobiłaś i podjęłaś decyzję, ale dorzucę jeszcze moje cztery grosze. drzwi są super, o wiele lepsze w użytkowaniu od tradycyjnych, do tego duża oszczędność miejsca. nasze mają już jakieś cztery lata i żadnych zmian w funkcjonowaniu nie zauważyłam. bez najmniejszych problemów otwieraliśmy je również w okresie zimowym, więc dziwią mnie głosy o zamarzaniu jednym słowem polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 19.09.2007 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 No faktycznie! Czyli to taka jakby poprzeczka -tylko nie na dole-tradycyjnie a na górze. Dzięki! można tak powiedzieć myślę, że takie okno na stałe też jest dobrym i ciekawym rozwiązaniem. wiem, że szukałaś opinii na temat drzwi przesuwnych. może swoje zdanie już wyrobiłaś i podjęłaś decyzję, ale dorzucę jeszcze moje cztery grosze. drzwi są super, o wiele lepsze w użytkowaniu od tradycyjnych, do tego duża oszczędność miejsca. nasze mają już jakieś cztery lata i żadnych zmian w funkcjonowaniu nie zauważyłam. bez najmniejszych problemów otwieraliśmy je również w okresie zimowym, więc dziwią mnie głosy o zamarzaniu jednym słowem polecam Twoja opinia jeszcze utwierdza mnie w podjętej już decyzji o drzwiach przesuwnych -mi też się bardzo podobają -mimo ceny -kilkakrotnie wyższej od zwykłych. W moim regionie takie drzwi to prawdziwa nowość i większość firm robi wielkie oczy gdy o nie pytam . Zresztą nikt znajomy takich nie ma i nawet nie miałam okazji z takich drzwi korzystać . Podaj mi proszę jakiej firmy masz te drzwi -albo chociaż jakie mają okucia (jeśli nie pamiętasz to powinno być napisane gdzieś przy zawiasach) -bo podobno z okuciami bywają największe problemy -więc wolałabym sprawdzone. Jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam-kachna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 21.09.2007 10:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 (...) Podaj mi proszę jakiej firmy masz te drzwi -albo chociaż jakie mają okucia (...) okno jest z lokalnej firmy, okucia gu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 21.09.2007 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 (...) Podaj mi proszę jakiej firmy masz te drzwi -albo chociaż jakie mają okucia (...) okno jest z lokalnej firmy, okucia gu gu ?.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 21.09.2007 12:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 (...) Podaj mi proszę jakiej firmy masz te drzwi -albo chociaż jakie mają okucia (...) okno jest z lokalnej firmy, okucia gu gu ?.... sorki za niejasność http://www.gupolska.pl/index.php?id=8964&Lang=13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 21.09.2007 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 Dziękuję bardzo -bo już się tego GU.. przestraszyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 22.09.2007 06:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2007 odwiedziłam wczoraj miejscowy salon z płytkami i buuu nie mam płytek do dolnej łazienki chciałam położyć mozaikę paradyż candy. na zdjęciach wygląda super, a w rzeczywistośc i co kicha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 22.09.2007 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2007 odwiedziłam wczoraj miejscowy salon z płytkami i buuu nie mam płytek do dolnej łazienki chciałam położyć mozaikę paradyż candy. na zdjęciach wygląda super, a w rzeczywistośc i co kicha. A jak duża ta łazienka? Bo ja mam na dole malutki kibelek -1m*2,5m -ponieważ malutka to planuję b.jasne płytki: Tubądzin Alabastrino, mają PIĘKNY dekor: http://www.lazienki24.pl/_includes/cms_img/or_07253333218.jpg Płytka podstawowa: http://www.lazienki24.pl/_includes/cms_img/or_07253332912.jpg Mozaika: http://www.lazienki24.pl/_includes/cms_img/or_07253333322.jpg Kocham te płytki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ocia79 22.09.2007 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2007 na zdjeciach wyglada dosc fajnie,szkoda,ze w rzeczywistosci kicha-teraz zacznie sie szukanie .a do gornej masz juz cos wybrane??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts