Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

editta & kuba - zapraszamy do środka

Recommended Posts

kachna28 malutki kibelek, wymiary pewnie jak u ciebie. piękne te płytki, dziwne, że ich nie zauważyłam na wystawie :roll:

ocia79 myślałam, że te jasne płytki są metalizowane (tak wygląda na zdjęciu) a to tylko namalowane wzorki. chciałam ułożyć mozaikę na wysokości 1m z haczykiem na ścianach jasną, obok kibelka czerwoną, z paskiem w około. dobraną miałam już lampę i lustro. zupełnie pomieszały mi się plany, dobrze, że nie zamówiłam w ciemno (a cena też nie mała).

do górnej łazienki mam upatrzony gres refin. nadal jestem otwarta. może w końcu zbiorę się w sobie i pojeżdżę po sklepach. czas już mnie goni

• Odpowiedzi 2,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

na zdjeciach wyglada dosc fajnie,szkoda,ze w rzeczywistosci kicha-teraz zacznie sie szukanie :wink: .a do gornej masz juz cos wybrane???

Ociu -akurat tak się składa, że u mnie bylo zupełnie odwrotnie -w katalogu Alabastrino zupełnie przegapiłam za to w salonie łazienek oczy mi na wierzch wyszły z zachwytu :o , ten dekor jest po prostu za...sty!!! nawet w dotyku :wink:

rrmi błagam cię o te zdjęcia. jakoś nie bardzo potrafię wyobrazić sobie takie połączenie. tralki powinny być raczej cieniutkie, nie?

Edytka,

dziecinko ja myslalam o murku w ogole , bez zadnych tralek .

Po prostu murek , z jakims wykreconym zakonczeniem.

Kurcze , nie mam czasu przegladac zdjec , mam nieopisane drobiazgowo dyskietki , a jest tego kilkanascie tysiecy :roll:

Mam nadzieje , ze rozwazysz , ale nie do konca na powaznie wezmiesz , bo ekspert ze mnie zaden.

Tak tylko widzialam i podobalo mi sie.

Wiem , ze nie do kazdego wnetrza taki murek pasuje.

rrmi o jesteś. właśnie przypomniałam się u ciebie.

Edytka,

dziecinko ja myslalam o murku w ogole , bez zadnych tralek .

Po prostu murek , z jakims wykreconym zakonczeniem.

murek będzie na stówę, ale nie może być sam i ztym mam problem

Kurcze , nie mam czasu przegladac zdjec , mam nieopisane drobiazgowo dyskietki , a jest tego kilkanascie tysiecy :roll: (...)

bo w jakiś pęd taki wpadłaś, w twojej sytuacji też bym czasu nie miała :wink: pamiętaj jednak gdyby coś

a tu nowość sufit w kuchni. kolory gdzie niegdzie trochę przekłamane, no i to nie jest jeszcze efekt końcowy 8)

http://img502.imageshack.us/img502/5760/dol003jm7.jpg

http://img512.imageshack.us/img512/9708/dol002ae8.jpg

kolega się chyba nie obrazi :roll: nie wiem, nie pytałam. ale stanowisko pracy ma pierwsza klasa :lol: :lol:

http://img502.imageshack.us/img502/6424/dol0011lh7.jpg